אובדת עיצות

boba 4u

New member
אובדת עיצות

אני אם חד הורית ל4 ילדים שניים מהם חיילים בצבא הגנה לישראל עד לפני שלושה חודשים עבדתי והשתכרתי פחות ממינמום ובעלי שילם לי סך של 2500 ש"ח מזונות בעלי פוטר ממקום עבודתו והתחיל לחתום אבטלה שם הוא מקבל לפי משכורת היסוד ככה שמה שהוא מקבל לא מגיע ל4000 ש"ח. חודש אחרי לצערי הגדול נפגעתי בעבודה פגיעה קשה בגבי פריצת דיסק שלא מאפשרת לי חזרה לעבודה בנתיים אבל הבעיה הכי כואבת והכי קשה שעד היום אין גורם במדינה כאזת מתוקנת שיתן לי מענה אין אני מתקיימת ??... כל פיניותיי לביטוח לאומי לשווא תשובתם אין מה לעשות עד שייסימו את הטיפול בתביעה אי אפשר לשלם לך קיצבה ההמעביד לא מפטר אותי וגם לא משלם לי עד להחלטת מוסד לביטוח לאומי אבטחת הכנסה אני לא זכאית מכוון שפסק הדין שלי מורה על סך של 2500 ש"ח שכמובן אין באפשרותו לשלם כרגע הוא חי מחוץ לבית משלם שכירות הוא נותן לי 1000ש"ח שזה קשה לו גם ולי ממש קשה התשובה לתבוע אותו להלחם בו שישלם?.??מאיפה ישלם אם אין לו ומאיפה אאכיל את ילדיי? ככה אני כבר 3 חודשים ואין לאף אחד מענה אני אובדת עיצות מדוכאת ילדיי רעבים לאכול ולאף אחד לא איכפת אם הייתי כשירה לחזור לעבודה הייתי חוזרת כבר מחר כי מי בכלל רוצה את העזרה שלהם אבל במצב כזה זו אכזריות ויש לציין שזה זמני כי ברגע שתהייה לי הכנסה אפילו קטנה אני מסתדרת טוב לא רוצה כלום מאף אחד כל פעם משפילים אותנואזרח בישראל לעבד כל חייו שילם מיסים ונקלע למצב כזה לא יכול לקבל עזרה של שעת חירום זאת שעת חירום מבחינתי. אני תקוה שאוכל לפחות לקבל עוד גורמים שאוכל לערב בעניין כי כוחותיי אזלו ואוזלים לגמריי בבקשה ענו לי למי אני יכולה עוד לפנות תודה רבה

m i c h a l i

New member
שלום לך ../images/Emo140.gif

אני ממליצה לך לפנות לשירותי הרווחה במקום מגורייך. הם יוכלו להפנות אותך ולסייע. בהצלחה

קודם כל כדאי לדאוג לאספקת מזון

בארץ פועלות כמה וכמה עמותות שחלקן מספקות מנה שבועית יפה ומכובדת. כדאי לפנות לעזרה. מי שיכול לעזור זה הרווחה - פני אליהם ובקשי עזרה. אין בושה בבקשת עזרה (למרות מה שרבים חושבים) יש בושה במקרר ריק ובילדים רעבים (כך לפחות אני חושבת...) העו"ס פונה בשמך לאחת העמותות. אני ממליצה לדלג על פתחון לב ולפנות לאחת העמותות הפחות מוכרות. בנוסף: את מכירה את פורום "למען הקהילה"? כדאי לפנות לרכז האיזור שלך לעזרה. שם את יכולה לבקש כל עזרה שהיא... מה שאפשר - יגיע אליך. זה כולל ביגוד והנעלה, ריהוט, מוצרי חשמל ואפילו אוזן קשבת. מקווה שעזרתי. אם את צריכה עזרה נוספת / אחרת - אל תתביישי לומר. ועד אז, החזיקי מעמד!

למעלה