אובדת עיצות

d ettinger

New member
אובדת עיצות

בוקר טוב לכם פתחתי חנות לפני כמה חודשים. הכנסתי מוצרים (אני תופרת תיקים) עשיתי חברים circles פירגנתי לאחרים ב favorites ועשיתי treasuries שלא הגיעה המכירה המיוחלת הראשונה יזמתי אותה - חברה שהזמינה קנתה דרך האטסי. זה עלה לי כמובן בעמלות אבל קיוויתי שזה יביא עוד - מן הסתם חשבתי שאף אחד לא רוצה להיות הראשון. אז יש לי 4 מכירות ו 100 % פידבק. אבל מכירות אין. אני עוקבת אחרי הכניסות לחנות, מעלה מוצרים חדשים .... מה אני עושה לא בסדר ? אשמח להערות והארות רותי http://www.etsy.com/shop/LIGONbyRuthi

night mistress

New member
שלום לך../images/Emo13.gif

עד כמה שהבנתי עד כה הכל תלוי פירסום, חידושים וכמובן שגם המראה הכללי עוזר. התיקים שלך מקסימים אבל מה שהפריע לי זה התמונות, אין אחידות, אני חושבת שכדאי לך לצלם הכל על רקע לבן ולא על כסא, את תמונת הדוגמנית לא לשים ראשונה אלה דווקא את התמונה האומנותית של המוצר, אם את רוצה לשים תמונה של התיק על דוגמנית על מנת לתת פרופורציות - שימי אותה כתמונה נוספת. כרגע התמונות לדעתי לא מעבירות את המסר. מקווה שעזרתי

התיקים ממש יפים

אבל התמונות ממש בעייתיות, והתיקים הולכים לאיבוד בהן. צלמי על רקע לבן ורק על רקע לבן. הלוק של הדוגמנית מצוין (השמלה השחורה, האבזור, הפוזות), אבל צלמי אותה על רקע אחיד (קיר לבן, קיר אבן, משהו חלק) ולא על רקע ביתי. הרקע הביתי שלך עמוס ופשוט מעלים את התיקים. אם את מצלמת צילום נקי, אל תצלמי על רקע הכסא השחור, שפוגע בקו, אלא על רקע לבן נקי. תוסיפי באנר עם התיקים (במיוחד שהאוואטר שלך הוא תמונה שלך). לדעתי, עדיף להעלות קצת את המחיר של התיק ולהוריד את מחיר המשלוח. אני מציעה לבדוק מחירים בחנויות דומות. לדעתי, המחירים שלך זולים מדי. ותחדשי הרבה. כמה פרטים כל יום. אף אחד לא רואה אותך אם את מחדשת פעם בשבוע.

nbrosh

New member
תמונות..

לא התעמקתי במחירים, מדיניות והלאה - אל הצילומים לא מספיק טובים. קחי לך 4-5 חנויות תיקים מעולות שמוצאות חן בעיניך ופשוט תעתיקי מהן את הצילומים: פרספקטיבה (מרחק מהמצלמה, דוגמנית, תנוחות, רקעים, אוירה כללית. לאטסי יש שפה ויזואלית - מי שמצליח להפנים אותה - יש לו פוטנציאל.

משהו מאוד כללי אבל חשוב לגבי צילום

לפני הכל, הצילומים שלך מאוד חשוכים. למה הכוונה חשוכים? צילמת אותם כשלא היה מספיק אור בחדר. אני לא אכנס לפרטים כי בטח יש קישורים איפשהו בפורום, אבל שני כללי אצבע חשובים לצילום אני כן רוצה להוסיף - *בחדר או בבית בדר"כ אף פעם אין מספיק אור לצילום טוב. גם אם תפתחי את כל החלונות ותדליקי את כל האורות. מומלץ תמיד לצלם באור טבעי בחוץ. מרפסת, חדר קטן עם חלון מאוד גדול, וכ'. נסי גם שהאור יהיה נעים. לא שמש צורבת של 12 בצהורייים. 4 זאת שעה טובה. *איך תדעי שהתמונה שלך לא חשוכה? הלבן בתמונה שלך צריך להיות לבן. צילמת על קיר לבן? הוא לא אמור להראות אפור בתמונה. צילמת תיק עם פרטים לבנים? הם צריכים להיות לבנים. להשוואה קחי דף לבן ותמיד תחזרי להסתכל עליו ליד התמונה. העין מתרגלת מהר מאוד לגוונים בתמונה ומפסיקים לשים לב. הקיר אפור ולא לבן? סימן שהחדר חשוך מדי, או שכבר חשוך מדי בחוץ, נסי ביום אחר =) סליחה על החפירה, אני חובבת צילום נלהבת =)

efratjewelry

New member
התיקים יפים

בנוסף לשיפור התמונות - כדאי להכניס בכולם מידות גם באינצ'ים - האמריקאים לא מסתדרים עם ס"מ

glassarah

New member
לא לצעוק...

הפתיח של החנות שלך כתוב ב-ALL CAPS, באינטרנט זה שווה ערך לצעקות, וקצת מרתיע. בכיתובים בתוך החנות, כדאי להקפיד על אות גדולה בתחילת משפט ונקודה בסוף משפט. שבירת שורות כזאת שהיא באמצע משפטים נראית מוזר וקצת לא מקצועית עדיף לכתוב פסקאות שלמות. מסכימה עם מה שנאמר לגבי הצילומים.

d ettinger

New member
לא ידעתי ש CAPS נחשב לצעקה

תודה על ההארה - תיקנתי. שבירת שורות באה לפעמים אוטומטית בלי שאני מכניסה שורה חדשה. אבל אני בהחלט אקפיד.

RolyzCreations

New member
הדבר הראשון שבטוח מרחיק קונים

זה שאין לך מדיניות בחנות. את חייבת למלא את עמוד המדיניות. כבר כתבו לך שאת צריכה לשפר את התמונות אז אני לא אחזור על כך, אבל לא רק לשפר, אלא גם לצלם תמונות אינפורמטיביות. איך נראה התיק מבפנים? איך נראית הסגירה שלו? איך הוא נראה משני צדדיו? ממה עשוי התיק? ממה עשויה הביטנה שלו? בפריט הזה למשל http://www.etsy.com/listing/77201857/tote-different-colors-with-tiny איזה צבע את מוכרת? יש לך פריט בצבעים שונים - תעלי כל אחד בליסטינג נפרד. לא להסתמך על זה שהקונה צריך לפנות אליך כדי לבחור צבע. קונים מעדיפים לקנות במיידי בלי להתחיל להתכתב עם המוכר. ה shop announcement שלך כולו באותיות גדולות. באינטרנט זה נחשב "צעקה". גם האנגלית בעייתית בהרבה מקומות. רואים שהשתמשת בתרגום מילולי. תפני למישהו דובר אנגלית שיעשה לך הגהה על הטקסטים. המשלוח לך נראה לי קצת גבוה. בדקת שזה באמת המחיר? הייתי שוקלת להכניס קצת ממחיר המשלוח למחיר הפריט. תבדקי את התמחורים של מוכרות תיקים אחרות.

d ettinger

New member
המון תודות.

תודה לכל מי שפינה זמן להכנס לחנות, לראות, להסתכל, להאיר ולהעיר. אני מיישמת את מה שנכתב כאן . לגבי עלות המשלוח: עדיף מחיר מוצר גבוהה ועלות משלוח נמוכה על מחיר נמוך ומשלוח גבוה ? זה היה הרעיון מאחורי עלות המשלוח הגבוהה שהכנסתי. הדואר שלנו - בהשוואה למקומות אחרים בעולם הוא יחסית זול משום מה חשבתי שאם מישהו רואה מוצר ולידו מחיר נמוך זה יגרום לו לרצות לבדוק את המחיר הלאה. טעיתי ?

RolyzCreations

New member
מחירים

מחיר נמוך מידי יכול להרתיע בדיוק כמו מחיר גבוה מידי. עם זאת, אין לי מושג מה טווח המחירים של תיקים דומים לשלך. קחי בחשבון שאת מתחרה עם מוכרים מארה"ב, שאני מניחה שמחיר המשלוח שלהם נמוך יותר (לפחות כשזה נוגע למשלוח בתוך ארה"ב). בהנחה שהמחירים שלך הם לא בקצה הטווח גבוה של מחירים בקטגוריה שלך, שווה לשקול הוריד מעט את מחיר המשלוח.

למעלה