אובדת עיצות

k e r y

New member
אובדת עיצות

לפני כמה ימים פירסמתי כאן הודעה לגבי פגישה ראשונה אצל הומאופת. טרם לקחנו אני ובני את התרופה. תודה לכל מי שענה. שאלה נוספת: לאבי (בן 60) יש שחיקת סחוס (בעייה שקיימת כבר 5 שנים במפרק הירך) אני רואה אותו כל כך סובל... כל כך הרבה שנים.... והלב נקרע לי הוא סוחב רגל 5 שנים! סובל מכאבים נוראיים 5 שנים! הוא בן אדם שלא מתלונן... אבל הכאבים לדעתי הולכים ומתגברים (אתמול הוא לקח 3 כדורים נגד כאבים של אלגולוזין) הוא לא מאמין בכל הנושא של רפואה משלימה שאלותי האם יש משהו ברפואה המשלימה, איזה שהוא תחום שעשוי לעזור לו עם הכאבים? ברור לי שאי אפשר לבנות סחוס חדש בעזרת צמחים.... אבל משהו נגד הכאבים... האם התחום הזה יכול לעזור גם למי שלא מאמין בו? האם יש כמה תחומים אליהם הוא יכול לפנות במקביל או שלא במקביל? אני רוצה למיין שהוא רוכב 3 פעמים בשבוע על אופניים וזה מצויין עבורו (בניגוד להליכה שכואבת לו) אני בטוחה שהוא צריך לרדת במשקל ואולי זה גם יכול לעזור... האם יש קשר? תודה!

0 אור 0

New member
הי קרי

יש משהו חשוב מאד שצריך לדעת בכל התחום של רפואה משלימה - לדעת מה לעשות זה לא מספיק, אם את לא גם עושה את זה , זה לא עובד. אז קודם כל, חשוב מאד שאם קיבלת תרופה הומאופתית, תתחילו לקחת. אם יש לכם לבטים לגבי האיך והלמה, אז להרים טלפון למטפל. לגבי אביך - יש אמנם כמה צמחים וחומרים שעוזרים מעט לשיקום הסחוס, ולהורדת דלקות שבדרך כלל מתלוות לשחיקה, אבל הטיפול העיקרי הווא טיפול שיקומי - שמתמקד בתנועתיות , בשרירים ובגידים שמסביב. חלק מזה הוא עיסוי וגם הרבה שיעורי בית של דברים שהוא צריך לבצע. אפשרות אחרת היא ברפואה סינית - שגם שם יהיה שילוב של דיקור, צמחי מרפא ונהחיות לביצוע בבית. העניין הוא שבשתי הההמלצות שלי אבא שלך צריך להגיע למטפל הנכון - בעיסוי הרפואי - לא משהו שלמד במכללת קוקומוקו ועשה מסלול מזורז של חצי שנה לעיסוי רפואי - אלא ממש התמחות בעיסוי רפואי -שיקומי (אני מטפלת בכירה בעיסוי ואת התחום הזה אני לא מכירה מספיק טוב והייתי מפנה אותו למיישהו אחר שאני מכירה) ולכיוון השני - צריך מישהו שלמד רפואה סינית כמו שצריך, לא אחר שלמד "קורס דיקור" אם את מהדרום, אני יכולה להמליץ לך על אנשים ספציפיים.

k e r y

New member
תודה יקירה על תשובתך

אנחנו מהמרכז... אולי את מכירה מישהו במרכז?

kaya11

New member
בעזרת טיפול באלקטרו קריסטלים

תועדו מירים של סחוסים ואפילו של גידים שנבנו מחדש. אני טיפלתי באישה עם פריצת דיסק שהרופא אמר ניתוח דחוף והדיסק תוך שבועיים של טיפול אינטנסיבי חזר כמעט למקום. הטיפול הזה עוזר גם למי שלו מאמין בוא למרות שלא לכולם. שווה לנסות!

kaya11

New member
אגב זה יכול לעזור גם לרדת במשקל

כי הטיפול מאזן את השדה האלקטרו מגנטי של הגוף וזה כולל גם את מערכת העיכול.

kaya11

New member
טיפול באלקטרו קריסטלים

שיטת הטיפול באלקטרו קריסטלים מבוססת על שילוב של פיזיקת הקוונטים האומרת שכל חומר, גם אנחנו בני האדם, הינו תדר של אנרגיה. אצלנו יש מספר תדרים היות ואנו יצורים מורכבים, והמסורות מן המזרח המדברות גם הן על מוקדי אנרגיה (צ'קרות). הטיפול באלקטרו קריסטלים משלב קריסטלים עם תדרים אלקטרו מגנטים המותאמים לשדה האלקטרו מגנטי של הגוף (ההילה) ובעיקר לתדרים של מוקדי האנרגיה בגוף (הצ'קרות). הגוף פועל כמו רדיו שמשדר על תדר מאוד מסוים ואם התדר משתנה מסיבה זו או אחרת, הוא לא מתפקד כראוי ומתפתחת מחלה (כמו שאם משתנה ולו במעט התדר ברדיו כבר לא קולטים את התחנה). מטרת הטיפול היא להזכיר לגוף את התדר הנכון שלו והוא כבר מתקן את עצמו. את זה עושים בעזרת צינורות פלסטיק ממולאים בקריסטלים ותמיסת מי מלח המחוברים למשדר תדרים ובו 44 תדרים שונים המותאמים לגוף האדם. את הצינורות מניחים על הגוף לפרק זמן של 5-60 דקות תלוי במצב, בגיל ובצורך של המטופל. התדרים עדינים מאד ולא יכולים להזיק.הטיפול אינו חודרני בשום צורה ואינו כואב. למעשה רוב המטופלים לא מרגישים דבר בזמן הטיפול. אין אפשרות לקבל "מנת יתר" של טיפול והוא מתאים לכל הגילאים. הטיפול עזר גם להורדת ערכי הבילירובין אצל תינוקות ולאפשר עריכת טקס ברית מילה במועדו ולהבדיל גם לחולים סופניים להפרד מן העולם בשלווה ללא כאבים. אני אישית טיפלתי גם בחתול עם חסימה בקיבה שהשתחררה ללא כל התערבות רפואית קונבנציונלית. הטיפול לא מטפל במחלות אלא באנשים ולא לכל אחד הטיפול עוזר היות ויש לכל אחד מאתנו משדר תדרים חזק יותר מכל משדר חיצוני – המוח המשדר מחשבות, מודעות ולא מודעות. המשפיעות באופן ישיר על הגוף שלנו. זו הסיבה שאני מאמינה בשילוב השיטה הזו עם טיפול בפרחי באך הנוגע יותר בפן הנפשי והרגשי ומביא לשליטה על המחשבות. את השיטה המציא מדען בשם הארי אולדפילד שחי ומטפל בלונדון. על הארי ועל שיטת הטיפול המיוחדת שלו אפשר לקרוא ב- http://www.electrocrystal.com/index.html

ינוקא1

New member
שבוע טוב

כמובן שאפשר לעזור גם למי שאינו מאמין בתחום. ההמלצה שלי היא טווינא + דיקור. או שיאצו + דיקור. לחפש מטפל טוב.

עבור אביך

עוד כמה כיוונים: פיזיוטרפיה, פילאטיס- מטפל טוב, נותן תרגילים לחיזוק שרירים, ומתוך כך ליציבה נכונה יותר. גם שעורי אלכסנדר או פלדנקריז יכולים לעזור

אלו תחומים טיפוליים

בהם המטפל נקרא מורה והמפגש הטיפולי- נקרא שעור: ללמד את הגוף יציבה נכונה. מורים(מטפלים) לשיטת אלכסנדר ולשיטת פלדנקריז, ניתן למצוא דרך קופ"ח או באופן פרטי. (אם תרצי אוכל להמליץ באזור ת"א , י-ם, ק.גת)

שחיקת סחוס

להקלה על הכאב נוסף על כול הטיפולים אפשר להוסיף אומגה 3 ממקור צמחי או דגי ים עמוקים (חשוב שהיה נקי מכספית) זה יכול לעזור מאוד במצבים כאלה יש מינראל נוסף שעובד על כאב m.s.m חיזוק השרירים מסביב הברך יכול להקל במידה קומפרסים וכול שלל העצות שקיבלת בריאות והצלחה

hal767

New member
שחיקת סחוס כן ניתן לשקם ברוב המקרים

תזונה צמחונית אורגנית מתאימה, אמבטיות שמש ותירגול מתאים עשויים לעזור. סילוק מזונות הפוגעים בסחוס ובמפרקים עשוי להוריד את רמת הכאבים: קפה, קולה, חומץ, קקאו, מוצרי חלב, בשרים, דגים, תה ירוק ועוד הינם גורמי מחלה וכאב.

למעלה