אובדת עיצות מה לעשות

אובדת עיצות מה לעשות

לנסוע או לא?????? מפחדת פחד מוות ומממממממממממממממממש לא רוצה לנסוע. חושבת על תרגיל התחמקות אבל לא יודעת איך.

מנופ

New member
סיגלי להפסיק לחיות אי אפשר

אבל אני במקומך לא הייתי עולה לירושלים בטח שלא במצבך הנוכחי. תירוץ את צריכה? לא צריכה, אני לא מגיעה בגלל מצב בטחוני. שיהיה לנו יום שקט ונשמע בשורות טובות

זו רק סיסמא מיותרת "אי אפשר

להפסיק לחיות" כי זאת עובדה שברגע שאתה נופל בפיגוע אתה בהחלט מפסיק לחיות ולי אין כל כוונה כזאת!!. בשורות טובות באמת אמן

לכל אדם יש את הרגע../images/Emo63.gif

שנכתב לו למעלה צריך להמשיך ולחיות ולקוות לטוב

jesenia

New member
../images/Emo45.gif

ויש עוד מישהי שצורם לה, שבתכניות הבידור שמתוכננות ליום שכזה תמיד יש את ההקדמה המגעילה הזו, שאפשר רק להסיק ממנה שהחמאס ושאר ארגוני טרור שמו להם כמטרה את לוח השידורים של הזכייניות (ולא, חו"ח, אותנו, הישראלים)? זה הולך בערך: "המטרה שלהם היא להפר את שגרת החיים שלנו, ולא ניתן להם". בתרגום לעברית "לא ניתן לכמה עיניים דומעות לסכל את תחרות נערת הטיפש-יופי-עשרה'לה, שתפרנס עסקנים רבים". יאללה, בא לי לנער מישהו.

אז אל תסעי וזהו!!!!

את לא צריכה את זה עכשיו האמיני לי ! ולנו מרחוק זה נראה הרבה יותר גרוע ממה שזה באמת ! חוץ מזה שאת לא תריכה להמציא תירוצים - זה מה יש! אני לא אשכח את הנסיעות שלנו - רק עוברים את ב"ש ויש לי פקעת של פחד בבטן - פעם נכנסנו בטעות לאבו דיס במקום לגבעת זאב ביום שישי בצהריים באוטו של העבודה של יהודה - היה חברת מאבטחים - הגעתי לבית של בת דודה שלי עם רגליים תפושות וכולי רועדת ... מסכן בעלה איך קיללתי אותו על הכיוון הלא נכון שהוא נתן לנו בטלפון! סיגלי אל תחשבני לאף אחד ! לא נוח לך אל תסעי!

jif

New member
אני לא הייתי נוסעת

ובימים של אחרי פיגועים אני משתדלת לא ללכת למקומות הומי אדם.

אני אסע ומקסימום אם אקבל רגליים

קרות אשאר בבית של דודת בעלי למנוחה. הכל בכדי להקשות עלינו את החיים זה בדוק !!!! מה לאילתים ולירושלים?????????????? זה לא בר מצווה , אז בשביל מה? זה לא ברית (8 ימי מילה, אפילו אם יצא בשבת) , אז בשביל מה דווקא ביום שישי??????????????????????? למה?????????????? ד ו ו ק א !!!!!!

אם נקח בחשבון ימים רגילים

אז היא צודקת כי למעשה מה שיש לה כאן זה רק אותי ובעלי, חמי וחמותי וכל שאר המשפחה מירושלים ומעלה. אבל היות וזה מצב לא רגיל ויש חשש גדול לבטחון החוגגים אני באופן אישי הייתי מזיזה למקום אחר או לתאריך אחר. אין אסון לא????????? שוב, זה לא ברית שזה חשוב בזמן עפ"י ההלכה ולא בר מצווה כולה ארוחת צהריים במסעדה בשביל לגרוף קופה.

מנופ

New member
אז דווקא בגלל זה לא הייתי נוסעת

כולה ארוחת צהריים, ותרי עליה ותישארי במקום הבטוח שבו את גרה. ממילא לא תפסידי כלום

שש שבע

New member
מה הבעיה תאשימי את הרופא

תגידי שהרופא אמר שאסורלך ליסוע, ושאת חיבת להיות עם רגלים למעלה כל הסופשבוע, או שהוא מאשפז אותך במחלקה של שמירת הריון. זה עובד מותק, אבל תמיד, רק תגידי את זה בחמישי בערב, אחרי העבודה, או 2 דקות לפני שבת, יעני יום שישי בבוקר.

Night Light

New member
סיגל

יש דברים שלא צריך לתרץ ולא צריך להסביר. אני לא הולכת לחמותי. נקודה. היא גרה בשטחים, ומבחינתי הנסיעה לשם מסוכנת מדי, ואני לא נוסעת אליה מאז תחילת האינתיפדה הנוכחית. היא אומרת לי "אבל בטוח כאן!" אמרתי לה: אם היה לי איך להגיע אליך בהליקופטר, סבבה. אבל אני צריכה לסוע דרך הגבעה הצרפתית, שם היו 3 או 4 פיגועים היום, וגם פה ושם יריות. אני צריכה לעבור במחסום בו היו 2 מטענים ומכונית תופת אחת. אני צריכה לסוע בדרך שבה כבר נזרקו אבנים. במורד הדרך הזו היו גם drive by shooting. לא רוצה לסוע לשם, ואי אפשר להכריח אותי. אז היא מנסה להתווכח לפעמים, אני נצמדת לדעתי, בעלי מגבה אותי - ובזה זה נגמר. ואם את מרגישה לחוצה מרעיון הנסיעה, את תזיקי לעצמך ולעובר שלך. אל תסעי וזהו.

שש שבע

New member
חבל את מפסידה

בפרט אם את רוצה לבקר אותה, אם לא, זה אחלא תרוץ, אבל אם כן, , אז הוא לוש. לתל אביב את נוסעת? היו שם יותר פיגועים מהגבעה הצרפתית, ואת האמת, מה שכתוב לך בגורל, הוא שיהיה, ואם זה פיגוע, אז חס ושלום במקום שלא חלמת עליו בסיוטים הכי גדולים שלך.

Night Light

New member
אז זהו

לא לתל אביב, לא לשווקים, לא לקניונים פתוחים כדוגמת קניון ערים, לא למסעדות, לא לכל מקום המוני שנראה לי לא מאובטח מספיק. מתה מפחד. דפקט מושרש. אמא שלו הציעה לי שאני אקח ואליום.

רותי ים

New member
לנסוע !

בכל מקום בארץ כבר היו פיגועים ככה שלא לעלות לירושלים בגלל מצב בטחוני זה לא הוגן ! > רותי ירושלמית פטריוטית <

למעלה