אובדת ומיוסרת

אובדת ומיוסרת

אני קוראת את הפורום לעיתים ובעת צרה נכנסתי לספר את שעל על ליבי. לפני כ-7 חודשים הכרתי איש בצאט והאהבה פרחה בננו. אתם יודעים היו מעט מכשולים של מרחק וילדים אולם על זה אנו מתגברים בזכותה של אותה אהבה. עד לפני יומיים היינו מאושרים עם אהבה ענקית. הוא איש אמיתי וכנה (לכן קנה את ליבי מהתחלה) ומשתפני בכל דבר שעובר עליו, לטוב ולרע. הוא טוען שאני אהבת חיו לאחר שנים רבות של גרושין. כוונתנו לעבור לגור יחד בסוף השנה.ובנתיים מבלים לנו בצאט יחד ולחוד בפון ובצוותא כשמתאפשר. בערב יום העצמאות בילינו נהדר עד 4 לפנות בוקר ומצב הרוח היה מעולה. למחרת היום סיפר לי על מישהי בצאט שמחזרת אחריו נימרצות עד לשיחות בפון שכלל דיווח עלי מהשטח מה אני כותבת בכללי,(אני לא מצואטטת בפרטי רק עם חברים משותפים). השיחות שלהם היו - 3 במספר (לפי דבריו) במהלכן שלח לה במייל תמונה שלנו יחד, ללא רשותי בכלל, הציעה לו סייבר במיטה ואף להגיע אליו לשישי שבת. לדבריו - ברגע שהבין את כוונותיה ביקש להשאר ידיד וצינן אותה. מאחר וזה ישב לו בבטן החליט לספר לי על כך. כמובן שנחנקתי מהסיפור מאחר והיינו בביתו קמתי לאחר זמן קצר ונסעתי לביתי. עוד באותו הערב נכנסתי בניק שונה ו"בלשתי" אחריו בשיחה פרטית. הנ"ל מספר את פרטיו..גיל ילדים וכך הלאה...ומיד הציע ושלף את מספר הטלפון שלו. למחרת היום שוב "בלשתי" (אגב זו הרגשה זוועתית) ושוב הנ"ל שיחרר את מס' הטלפון שלו במיידי. לאחר שסיפרתי לו על ה"חדשות" שבידי...אחד לאחד...טען שהיה חייב לדבר עם מישהו ולא יכל לעשות זאת עם המכרים שלנו. "חס וחלילה" - אינו מחפש קשר חדש, אינו מוכר את האהבה כי הוא יודע מהי אהבה. הבעיטה השניה והשלישית היו כואבות עד מאוד, אילו היה רק הסיפור שלו הייתי מתגברת.אבל , עכשיו, אני מרחפת ומבולבלת. מה אני עושה?????????? אשמח לקבל תגובות והצעות.

לזה אני קוראת

הקלות הבילתי נסבלת של האינטרנט... בלחיצת עכבר נראה כאילו וכל העולם פרוש לפניך כאילו וכל בנות ישראל ו/או בני ישראל חיכו רק לך אבל מה? זה רק נראה שהרי כולנו יודעים שצ'אט נפלא שיחת טלפון מדהימה לרב יתפוצצו בפנים כבועת סבון לאחר הפגישה... מה לעשות? אין לי תשובות יקירה הטוב ביותר הוא שיחה פתוחה אבל מה? את האמון שנסדק איני יודעת אם ניתן יהיה להשיב... ולנהל מערכת יחסים עם עננה של חוסר אמון ? נו מה? אני אישית לא יכולה כיוון שהאמת היא ערך עליון בעיני (ויש מי שאולי יחשוב שיש כאן סטירה עם הדעה שלי אבל... לא! כשהאמת נאמרת ויש בידי את זכות הבחירה ונאמר שבחרתי ,אין לי עם זה שום בעיה
) ברוכה הבאה עננה

r e d head

New member
אני מצביעה בשקט אחריך...

מסכימה כמעט עם כל מילה שרשמת. בנוסף, חושבת שיש אנשים (אה...בכוונה לא כתבתי גברים) שמכורים להכרויות באינטרנט, עוד אחת ועוד אחת כמעט עד אין סוף. אולי זה משמש מן ידית אחיזה אחרונה מול המחויבות המפחידה "למרות שאני בקשר, אני לא מחוייב עד הסוף, אני משאיר פתח לעולם הלא מחייב של ההכרויות..." אני הכרתי באופן מספר גברים שהתנהגו כך, ואם נוסיף על הרשימה את הגברים שהחברות שלי הכרו, אפשר בשקט לומר שזאת תופעה . אך אמרת גבירתי המנהלת היקרה...הקלות הבלתי נסבלת של האינטרנט . אגב, אני מודה...אני כן בולשת אם יש בידי אפשרות, בעצם, אולי היום כבר מזהה לבד, אני לא רוצה אחד כזה.

רות 2

New member
איך בכלל ניתן להגיב ולהציע

אם לא אמרת מה התגובה שלך ל.. -מילא חייב לצוטט להעביר ערב בציטוט אבל לתת את הטלפון.... וברור שגם לקבל טלפון... האם את רואה בזה ..סמפטום לאי נאמנות?.. ובכלל שיחות צט התכתבויות באימליים עם ...נשים וירטואליות(בנתיים) המחפשות לעיתים סייבר לעיתים בדיוק מה שאת מצאת דרך הצט לא ידידות או חברות..... האם את רואה בזה סימטום לאי נאמנות?? ואם כן ..האם יש לך בכלל האפשרות להגבילו בעיניין ,,להתנות .. את מפרשת את תחושת האי ביטחון בו..בבילבול וריחוף... וכאב... מה שאני מציע לך זה לבדוק את השאלות האלה ואיך את מתמודדת עימם ומדוע בעצם יש לך חוסר ביטחון באשר ליחסים בינכם ..אם הוא מחלק חופשי תמונות וטלפון...

s h o o s h a

New member
מרחפת בסגול P.I

קראתי אותך מה אומר? מרגע שלאהבה הגדולה אותה את מתארת נכנס אלמנט הבילוש - חסל סדר אהבה. ואני חושבת שאין צורך לומר יותר. לי בכל אופן הכל ברור ואם אני צריכה לבלוש ולקבל הסברים, אז ... בהביי.

סליחה אבל לא מכלילה

רק שהכרתי כמה גברים שפשוט לא הבינו שמתחילות איתן וכאשר היה מאוחר מידי הם דאגו "להצתנן"?! (אילו הכרתי נשים כגבר בטח הייתי כותבת אותו דבר ..לכן הכותרת)
. מה אומר לך שלא מובן? את רוצה לשמוע את האמת כאן? או לקבל אותה אצלך? זאת התשובה לא נעימה אבל כך מרגישה! אם אין אמון גם לא יהיה אם הביא אותך למצב של לבלוש מה רע מזה???????????

למעלה