אובדן ריכוז במשחק

• פותח הנושא 3d3n
  • פורסם בתאריך

3d3n

New member
אובדן ריכוז במשחק

כל פעם שאני הולך לשחק במועדון, אחרי כמעט שעה אני כבר מקבל מן כאב ראש כזה וסובל מחוסר ריכוז במשחק. זה מציק ואני לא יודע למה זה.קורה אולי בגלל המוזיקה הרועשת? המקום החשוך יחסית? הריח של הסיגריות שנדבק כבר לחיים משם? זה רק אני או שאני לא לבד?

The Shunned One

New member
כן, זה קורה

אחרי פרק זמן אתה מתחיל להרגיש מעין עייפות כזאת, כל המכות שלך הולכות לעזאזל. גם לי זה קורה. הדבר הכי טוב זה לשתות מים, לשטוף את הפנים, לנוח 5 דקות ולהמשיך.

TheRealHustler

New member
אתה לא לבד

זאת הינה בעיה מאוד נפוצה. אני חושב שפשוט זה נגרם מהתייבשות. תשתה 250-300 מיליטר כל 30-50 דקות. אולי גם תאכל משהו מתוק.

9ball master

New member
כל מה שנאמר כאן מעליי....

זה נכון ויכול לעזור לך אבל זה כמו זריקת מרץ שהתוקף שלה קצר ואחרי 20 דקות שוב תאבד את זה... אתה צריך להבין שביליארד זה ספורט ועל מנת להצליח לעסוק בו לפרק זמן ארוך יש לבנות סיבולת, אז אמנם זאת לא ריצת מרתון ואתה לא צריך כושר לב-ריאה ואתה כן צריך לבנות סיבולת של עמידה לאורך זמן והתכופפות מרובה ועוד, כך שיש צד פיסי בביליארד, קצת ספורט יכול לבנות לך את השרירים ואת הסיבולת ולעזור, שחייה מאד מומלצת. בנוסף לכושר הפיסי יש הכושר המנטלי וזה היכולת להשאר מרוכז ומפוקס לאורך זמן, גם סיבולת זאת צריכה להבנות לאורך זמן. אם אתה מרגיש שיצאת מריכוז ואף כואב לך הראש, קפל את העסק ומספיק לאותו סשן, כדאי לעשות הפסקה של שעתיים לפחות לפני שחוזרים לסשן נוסף. תנסה לבנות את הסיבולת בצורה הדרגתית, יום אחד תשחק שעה ובפעם הבאה שעה וחצי, כך תוסיף כל פעם חצי שעה, אם תרגיש שוב לא טוב אז תעצור ובפעם הבאה תוריד חצי שעה. אם אתה משחק 3 פעמים בשבוע אז לדעתי תוך חודשיים שלוש אף תוכל להגיע למצב שבו תוכל להיות אפקטיבי ברמה שלך גם בסשן של 4 שעות.

אובדן ריכוז גם יכול להגרם בכמות עשן במועדון

כך אוויר... כך אוויר, תרחרח ותריח כך אוויר צא מהמועדון לשתי דקות זרוק מים על הפרצוף ותמשיך. עצומה כנגד עישון במועדוני ביליארד אנחנו רוצים אוויר!

למעלה