אובדן חוש הטעם

noam56

New member
אובדן חוש הטעם

שלום בעקבות טיפול הקרנתי לראש לפני כ- 3 חודשים והמשך בכימותרפיה נעלם לי חוש הטעם וטרם עושה סימנים של חזרה. האם יש בהומופאתיה או שתוכלו להפנות אותי לתחום אחר ברפואה המשלימה משהו שיחזיר לי את חוש הטעם. נעם

חוש הטעם

שלום נועם. חוש הטעם היא אולי הבעיה שהכי מציקה לך כרגע אבל היא לא הבעיה המרכזית. בכל טיפול אלטרנטיבי שתעבור הרצון הוא להגיע לבעיה המרכזית ולטפל בה. להבנתי, מכיון שעברת הקרנות לראש, הבעיה היתה עמוקה. כרגע אולי צריך לטפל בבעיות ובקשיים שיצרו ההקרנות אבל חשוב לרדת אח"כ יותר לעומק ולהבין למה בכלל חלית. אני הומאופתית ואני חושבת שהומאופתיה בהחלט תוכל לעזור לך. הייתי ממליצה בשלב ראשון לשלב עוד גישה אלטרנטיבית כלשהיא מתחום המגע או דמיון מודרך כדי לעזור לך ביעילות ובמהירות המירבית. הרבה בריאות עירית

SideKick

New member
מסכימה ומוסיפה...

עבודה גופנית נכונה מעוררת ומחדדת את כל החושים, בהיותה פועלת מבפנים על מרכזי הרגש והחישה שלנו.נראה כי אחד מהמרכזים הללו פגוע כרגע אצלך, ויש צורך לעורר אותו לפעולה מחדש. אין ספק שבעבודה שכזאת יעלו דברים נוספים. כל נושא הדפוסים הישנים שגרמו למחלה. חוש הטעם שאבד הוא רק תזכורת של הגוף - שיש לעבוד ולשנות דברים.

noam56

New member
כן ולא

תודה לתשובות אכן חוש הטעם בטל בשישים לעומת הצרה האמיתית סרטן הריאות עם גרורת למוח. אך עכשיו לענין איכות חיים משקלו רב לפחות בעיני חולה זה. אין תרופת פלא לענין ורק הזמן יעשה את שלו אם בכלל בהחלט יכול להיות התשובה הנכונה. הטיפול במחלה האמיתית נעשה במסגרת הרפואה הקונבנציונלית. עם מס' תוספים שהומלצו לי בין עם רופא אונקולוג או מתוך קריאה באינטרנט. אין סוף הצעות ודרכי טיפול שאני מקבל לדאר הפרטי עם הבטחות להצלחות עד 90% הטיפול במחלה מערערים לחלוטין את האמון שלי בהצעות השונות אפילו שאני מאמין שבהחלט ויכול להיות שבאחת מהן יש כדי לסייע. רק איך לבחור מי? בכל אופן בשלב זה קבעתי פגישה עם רופא הומופאט. מקווה לטוב.

למעלה