אובדן התמימות?....

dorin2003

New member
אובדן התמימות?....

היי, מחשבה שרציתי לשתף בה את חברי הפורום המקסימים... אני קוראת די סמוייה בפורום אבל נמצאת בו די הרבה כך שאני מכירה את רוב הסיפורים, ההתלבטויות , כאבי הלב והשמחות של כולם. מהצד זה נראה שישנם הרבה אנשים שמאמינים ברומנטיקה , באהבה ,בכנות ואמיתיות ואף באמת מחפשים את זה.. אז תגידו לי איך זה שמחוץ לעולם הוירטואלי הכול נראה שונה? אחר, קר , מלא במשחקי אגו .. איך זה שפעם בתור ילדה בת 18 היה לי כ"כ פשוט להתחיל קשר עם בחור נחמד ולהמשיך לקשר רציני של שנים, ולאחר שנגמר הקשר הזה, להתחיל עוד קשר של שנה. פתאום כל הקלפים נטרפו לי והכול נראה לי הזוי, דברים שפעם היו נראים מאוד לגיטימיים (כמו לדוגמה שאם אני חודש בקשר עם מישהו, ישנה אצלו, שוכבת איתו, מדברת איתו כל יום) עדיין אני לא מרגישה שיש פה קרבה למשהו מחייב.. התחושה שלי היא ככל שמתבגרים ככה הכול מסתבך יותר ויותר, הדברים לא נראים מובנים מאליהם והאנשים הופכים להיות הרבה יותר חשדנים והרבה פחות נכונים לקשר אמיתי. אני מרגישה בתקופה האחרונה סוג של התפכחות, הבנה לגבי עולם האהבה , הדייטים . אני מקווה שיגיע יום ואוכל להרגיש את התחושה שכן יש מישהו שמחפש משהו אמיתי ולא סתם (לזיין, לצאת עם בחורה כוסית, לכבוש, או אני כבר לא יודעת מה הגורמים שגורמים לגברים להיות איתי בקשר).. מאחלת לכולכם שבת שלום ואהבה......

הכל תלוי בראש...

פעם כמו היום(חוץ מהגיל..) האהבה היא אותה אהבה, המושג הוא אותו מושג.. התאהבות ואהבה יכולים לקרות בכל גיל.. ההבדל הוא רק בתחושה.. יש משהו בתולי בתפיסה ובהסתכלות על אהבה(ואגב, לא רק בהסתכלות עליה.. אלא על החיים בכלל..) בגיל נעורים.. יש אמביציות/חשק/רצון/שאיפות אינסופיות מאוד ברורות בגיל של ככה 16-20, רואים את זה בעיניים שלהם... אני קוראת לזה 'רוח נעורים'.. אצל חלק היא נשארת רק בגיל הזה אצל חלקם עוד כמה שנים נוספות ואצל אחרים לכל החיים.. העניין הוא לא לאבד את הרוח הזו..(גם כשנכנסים לעולם של ה'מבוגרים'..) תמיד יהיו את האנשים היותר שקולים, שקטים ומתונים(באופן דיי ברור ככל שהגיל מתקדם) לעומת האלה שנותרו עם 'רוח הנועורים' לכל החיים.. החוכמה היא לנסות לאחוז ברוח הזו לכל החיים.. זה משהו שתמיד יחיה אותנו, זה צריך להיות קשור בכל תחום בחיים.. בנוגע לתפיסה של אהבה, בנוגע לשאיפות, בנוגע להתנהגות, לבילויים.. אני לא מתכוונת שאנו צריכים תמיד לשאוף 'לספק' את הרגע(או כמו שאת רשמת 'חיה את הרגע') אבל אנחנו צריכים שתהיה לנו את השאיפה והרצון, ההתלהבות הזו שנמצאת בגיל הנעורים ולשלב אותה עם משהו יציב, קבוע.. אתמול למשל הייתי באיזה קריוקי בר, והיו שם זוג אנשים מבוגרים שכזה התנשקו, ליטפו וכל זה.. חחח בכל מקרה, חשבתי לי בראש, וואייי כאילו איזה יפה זה לראות אהבה כזו אצל אנשים מבוגרים.. מי אמר שאהבה(וביטוייה) צריכים להישאר רק בגיל צעיר? מי אמר ש'התאהבות'/'הילדקות'/'משהו חזק בפנים' חייבים להישאר רק בגיל צעיר?.. אני כ"כ נהנית לראות זוגות כאלה שהאהבה שלהם משדרת משהו צעיר/נעורי... זה כזה יפה..(אני מאחלת את זה לעצמי לכל החיים.. רצוי עם האחד..) אז לגבי מה שאת אומרת.. אהבה(ההסתכלות עליה) לא מוכרחה להישאר בגל צעיר, היא יכולה להישאר יפה כמות שהיא בכל גיל... אהבה והתאהבות קיימות בכל גיל.. אנשים חשדנים? דלגי.. את לא צריכה כאלה.. מי שעושה סיפור גדול מלהכיר,שיעבוד בחקירות בשב"כ.. את לא צריכה 'למות' כדי לעבור מבחנים של אף אחד לדייט/פגישות/היכרות רצינית.. רק טיפה צרם לי העניין של 'חיה את הרגע'(התפיסה שלו) כאילו.. זה טוב לחיות את הרגע.. העניין הוא שאם את באמת רוצה לחיות את הרגע, את צריכה להבין שזה יהיה רק אותו רגע.. אך אם את רוצה לחיות את הרגע ה-ניצחי- הזה, את צריכה(וגם אני, וגם כולם לדעתי) למצוא אחד שלא חי איתך את הרגע(אלא את הרגעים הרבים), כי אם משדרים משהו כמו 'לחיות את הרגע', מקבלים מישהו שחי את הרגע.. בהתאם.. המשפט לא צרם לי, רק התפיסה שלו קצת... מקווה שהסברתי את דעתי יותר מאשר בילבלתי את הכוונה שלי...

יש בזה משהו

גם אני בגיל 16 התאהבתי יותר בקלות, היום אחרי כל מיני סיפורי אהבה שנגמרו ודייטים כושלים וטיפוסים מפוקפקים שפגשתי הרבה יותר קשה להיפתח ולהתאהב בקלות כמו כשהיינו ילדים. ובנוסף אנחנו פוגשים אנשים שגם הם כבר לא בני 16 ויש להם מטענים, שאולי גם להם נמאס וגם הם הולכים על פי הפחדים שלהם. ומצד שני בגיל 16 גם עשינו שטויות ורדפנו ואכלנו את הלב על אנשים שהיום לא היינו מבזבזים עליהם שנייה כי אנחנו חכמים יותר, וכשכן מוצאים אהבה אמיתית היא הרבה יותר עמוקה כשאנחנו אנשים בוגרים ויודעים מה אנחנו רוצים וכשמוצאים את זה - אפשר לבנות חיים משותפים ביחד. בקיצור יש חסרונות ויש יתרונות לגיל.

ענין של מזל

כשתמצאי אדם מתאים לך באופיו שתאהבי ויאהבך, תשארו ביחד הרבה. השתתפי בעוד מסגרות שמענינות אותך, ואז תכירי אנשים חדשים ואהבות חדשות.

omer73

New member
תראי,

אני מכיר את ההרגשה הזו (בכל המובנים) שיש שלב בחיים של אובדן התמימות, פתאום מגלים שבחוץ יש המון כרישים, ולא כל אחד שפוגשים הוא באמת בנאדם טוב כמו הרושם שהוא משדר. זה נראה לפעמים שיש משהו שטוב ויפה ויכול להיות הכי מדהים, אבל הוא מוקף ומלווה גם בצדדים מכוערים, בכל מיני אינטרסים כאלה ואחרים, וזה דיי מקלקל. אז נכון, תמיד יהיו את אלה שהכוונות שלהם שונות, ואת אלה שיש להם כוונות אחרות, אבל אני עדיין חושב שאסור להרים ידיים, כי עדיין יש כאלה שבאמת טובים.

Reddit

New member
את

צעירה מדי מכדי לדבר ככה... עצוב מאד. התמימות שם.. אם רוצים, בכל גיל. הכל שם אותו דבר, רק שמסתכלים על הדברים בצורה אחרת, חשדנית, בוגרת יותר. אבל הבסיס נשאר אותו הבסיס... הכמיהה לאהוב, בצורה הכי תמימה וזכה שיש.... וכשתתאהבי, תרגישי שוב בת 18 :) או 16 :)

dorin2003

New member
תודה לכולכם...

אנשים שמדברים וחושבים כמוכם גורמים לי להרגיש שעדיין ישנם כאלה שחושבים כמוני, שאמיתיים , ומנסים לפעול מהלב ולא ללכת אחרי המטענים שצברו בשנים מקווה שארגיש וב את האהבה האמיתית הזו, את החיבור, שברגע שהוא מגיע אתה פשוט יודע... שתהיה לכולנו, שבת של אהבה

בלאגנית

New member
לדעתי זה תלוי באיפה את גרה ואיפה את מסתובבת

יש הרבה אנשים תמימים בראש שבתוך תוכם מחפשים קשר אמיתי

בלאגנית

New member
אגב מישהי פה כתבה על הזוג מבוגרים בקריוקי

מאיפה לה לדעת שהם יחד כל החיים? אולי הם הכירו רק לפני 5 שנים? אולי הם גרושים ועכשיו הם חברים טריים?חחח (דרך מחשבה מעודדת)

המישהי הזו.. זו אני חחח ../images/Emo9.gif ../images/Emo208.gif

שבוע טוב, ייתכן שהם כל החיים יחד וייתכן שלא..הנקודה היא שאהבה נמצאת בכל גיל.. וגם אם הם גרושים/הכירו לפני 5 שנים/לא משנה מה, זה היה פשוט מקסים לראות אותם יחד..ומראה על כך שאהבה אינה נחלתם של הצעירים בלבד, אלא נחלתם של כולם.. בכל גיל..!!! לראות את המבט הצעיר שלהם בעניים(אני אומרת לך, לא אצל כל אחד רואים מבט כזה.. אגב.. זה ישמע מה זה מצחיק.. אבל בדיוק היום באופן הכיייי מקרי בעולם ראיתי אותם שוב יחד-אין לי מושג איך זה קרה, בעיר.. ואף אחד לא היה באיזור, רק אני במקרה ראיתי אותם ככה באיזה רחוב לבד-פשוט מקסימים..!) אני אישית מעדיפה לחשוב שהם מצאו אחד את השני/ה לתמיד.. נוווו תנו לי לראות את זה ככה.. חחחח

adi1331

New member
זה כ"כ נכון

לצערי זה כ"כ נכון - כל מה שכתבת!! גם אני מרגישה את זה המון פעמים, שלמצוא בחור טוב שלא מחפש את כל מה שציינת זו מטלה ממש לא פשוטה. אבל תדעי לך שיש גם בחורים טובים בחוץ. אז אל תתייאשי והכי חשוב- אל תתפשרי לעולם!!!

למעלה