אה.

Oo just oO

New member
אה.

אני מניחה שזה דיי טיפשי מצידי לבקש התייעצות בעניין כזה, אבל אני מחשיבה את עצמי בתור אחת שקשה לה לחליט החלטות, ואם אנשים אובייטיבים יעזרו לי, זה יהיה נחמד. תיכף יום שישי. יש לי שלוש אופציות, שהייתי שמחה ללכת אל שלושתן- 1- יומולדת של ידיד. לא ידיד כזה טוב אבל עדיין, הוזמנתי ויהיו שם חבר'ה מגניבים או משהו(?). 2- מישהו אחר שבערך יש לי משהו איתו (לא יודעת, באמת שלא. אני מרגישה מחוייבת משום מה, אני יודעת שאנחנו לא במשהו מחייב אבל הוא רמז שהוא רוצה לנהל שיחה רצינית. לא יודעת בקשר למה.) 3- ללכת אל מישהי, ביחד עם עוד שני ידידים שלא ראיתי מסוכות, וכניראה שלא אוכל לראות בחודש הקרוב גם כן. ובכלל, יש את אותן הפעמים שפשוט אין לי מה לעשות, ויש את הפעמים שבהן יש לי הרבה אפשרויות ואני לא יכולה להחליט
Help,
?

De-Panther

New member
מכיר את זה../images/Emo3.gif אני תמיד מנסה לשלב...

ביחד את כל הדברים אבל אם בכל זאת את חייבת לבחור... מה החשיבות שיש לך מבחינת ללכת ליומולדת של אותו ידיד מלבד להנות ולעשות כיף גם לך וגם לו?? ההוא שבערך יש לך משהו איתו... את רוצה אותו?? את חושבת שמה שהוא רוצה להגיד זה דבר שיהיה טוב?? את חייבת לראות אותו ביום שישי... לא בשום יום אחר?? האנשים שלא תוכלי לראות בחודש הקרוב... הם מאוד חשובים לך?? מאוד חשוב לך לפגוש אותם דווקא ביום שישי הזה??

Oo just oO

New member
../images/Emo3.gif

גמני מנסה לשלב, ואפילו הייתי מצליחה אם זה לא היה שישי והייתה תחבורה ציבורית עד מאוחר
אמ. ללכת ליומולדת- אין לזה כזאת חשיבות בשבילי, סה"כ אני רציתי ללכת כי הוא ידיד שלי והוא עזר לי קצת באירגון היומולדת שלי, אז יהיה לא נחמד מצידי להבריז לו
מצד שני אני לא אכיר שם חצי מהאנשים, ואם חברה שלי שגם הוזמנה לא תבוא- אין לי מה לחפש שם
[והיא כניראה באה, אבל היא עוד לא סגורה על זה.] ההוא שהזמין אותי אליו.. אמ
אני חושבת שמה שהוא רוצה להגיד לי זה דבר טוב [בעצם, תלוי איך מסתכלים על זה..
], יש לי שני ניחושים אבל יש מצב שאני טועה בשניהם
. אני יכולה לראות אותו גם ביום אחר אבל זה קצת קשה כי באמצע שבוע יש לימודים וזה, והוא גר ביישוב אחר... החבר'ה האחרונים- הם ידידים די טובים שלי, אבל בתכלס זה לא כזה נורא אם אני אראה אותם פעם אחרונה, פשוט אני לא רוהצ לאכזב אותם:\ וניסיתי לעשות לבד רשימה של "בעד" ו"נגד" לכל זה, לא ממש הלך לי
אני נוטה עכשיו ללכת ליומולדת של הידיד מהסיבות שציינתי למעלה, למרות שמה שאני יותר רוצה זה ללכת אל הבחור:$

אושר מ

New member
למה לא לשלב שני דברים?

אי אפשר נגיד להפגין נוכחות אצל הידיד ביומולדת ואח"כ ללכת לפגוש את הבחור ההוא? או את החברים שלא ראית ממזמן?

Oo just oO

New member
הלוואי

אם הייתי תחבורה ציבורית לא הייתה בעיה. אבל כל אחד משלושת הדברים קורה בעיר אחרת, וההורים לי לא יסיעו אותי מפה לשם ומשם לפה

shellyland

New member
טוב, זה נשמע מעניין!

מה בערך יש לך או אין לך איתו? מה את חושבת שהוא הולך להגיד לך? מה את רוצה שהוא יגיד לך? אם הוא אמר שהוא אוהב רק אותך כל-כך - אז לכי איתו!

Oo just oO

New member
יש לי שני ניחושים../images/Emo3.gif

או שהוא יגיד לי שהוא רוצה להכנס למערכת יחסים רצינית איתי, או שזה הניחוש השני שלי, ואז זה כבר משהו אחר
אני לא יודעת מה אני רוצה שהוא יגיד לי, אבל זה מסקרן :)

shellyland

New member
את רוצה מערכת יחסים איתו?

מה עצר אתכם עד עכשיו? מה הניחוש השני?

Oo just oO

New member
לא הייתי מתנגדת../images/Emo9.gif

למרות שיש מרחק פיזי- אנחנו גרים ביישובים שונים, ואני מניחה שזה לא יהיה קל. לא היה משהו שעצר אותנו עד עכשיו, היינו פשוט ידידים ואני חושבת שהרגשות החלו להתפתח (אם בכלל?
) רק לא מזמן.. הניחוש השני בכלל לא קשור אליי, אלא לאדם שלישי, ואם זה יהיה מה שחשבתי אז אני לא צריכה עזרה בקשר לזה, אז נוציא את זה מהתמונה

De-Panther

New member
ישובים שונים זה לא בעיה... המרחק...

ביני לבין האקסית היה 45 דקות בנסיעה במכונית ושעה וחצי נסיעה ב2 רכבות+אוטובוס

giulietta

New member
אינסטנקטיבית...

מה שהכי הכניס אותי לדריכות, היה מספר 2. לא יודעת אם צפויה לך חוויה טובה איתו או ההיפך, אבל נשמע לי הכי מסעיר. ואני, אני בעד סערות
לכי על זה.

Oo just oO

New member
גמני בעד. :$

אבל נראה לי שיהיה לא יפה להבריז לידיד עם היומולדת, כי אחרי הכל הוא עזר לי ביומולדת שלי וכאלו
נראה לי בסוף אני אלך אליו, ובקשר לבחור- אפגש איתו שבוע הבא או משו.. לא יודעת \:

Oo just oO

New member
חחח

אין רישיון
(כלומר- יש, אבל יש גם מלווה) אם נפגש שבוע הבא אז לאו דווקא אצלו, כבר נראה:)

shellyland

New member
אוי, שכחתי לכתוב שאני מנצל"שת אליך.

לא פיספסת כלום. מתנצלת.

שוKולד

New member
אני מניחה שכבר התקבלה החלטה

אבל לי נראה שאם את לא יודעת בוודאות שאת ממש מתה לראות את מספר 2 ולא מצליחה לחכות ליום אחר, ולא נשמע שזה המצב, אז לכי למספר 1 כי גם שם יכול להיות נחמד וכייף, וזה גם מאד תלוי עד כמה חשוב לידיד הזה שלך היומולדת שלו. כי ידידים יותר חשובים מפוטנציאלים בשלב הזה.

למעלה