אה..... אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההההההההההה
L L M A E New member 7/10/04 #1 אה..... אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההההההההההה
א אחת שאוהבת2 New member 7/10/04 #4 נראה לי רק אני כאן.. וגם אני עוד מעט זזה.. קצת לארגן את הבית אחרי ששני הבנים עשו בו כרצונם החופש הזה..
נראה לי רק אני כאן.. וגם אני עוד מעט זזה.. קצת לארגן את הבית אחרי ששני הבנים עשו בו כרצונם החופש הזה..
א אחת שאוהבת2 New member 8/10/04 #6 זודי יקירי... אם עוד לא הבנת אז הבנים שלי זה משהו מיוחד... הם אספו את הבלאגן.. עכשיו צריך לסדר את מה שאספו...
זודי יקירי... אם עוד לא הבנת אז הבנים שלי זה משהו מיוחד... הם אספו את הבלאגן.. עכשיו צריך לסדר את מה שאספו...
א אחת שאוהבת2 New member 8/10/04 #8 אמרתי לך פעם... אני צריכה שוטר תנועה שופט האבקות ושואב אבק... מעוניין? ...
א אחת שאוהבת2 New member 8/10/04 #16 אמממ... זה נשמע כמו שאלה מתגרה במעט.... מותר לשאול אותך בן כמה אתה?
א אני זודי New member 8/10/04 #19 זה לא רק נשמע וזו לא שאלה שמתגרה במקצת זו שאלה שמתגרה בהרבה. ואני בן 42 בלבד וכבר יודע להתגרות. אבל מה בין התגרות לגיל שלי זה תלוי בגיל שלך. אז בת כמה את?
זה לא רק נשמע וזו לא שאלה שמתגרה במקצת זו שאלה שמתגרה בהרבה. ואני בן 42 בלבד וכבר יודע להתגרות. אבל מה בין התגרות לגיל שלי זה תלוי בגיל שלך. אז בת כמה את?
א אחת שאוהבת2 New member 8/10/04 #10 שמחה שמישהו צוחק.. יש לי 3 גברים ישנים בבית ובאלגן מפה עד קרית שמונה... נראה לי אני הולכת לקרוא משהו... אין לי כוח... שהוא והם יאספו מחר..
שמחה שמישהו צוחק.. יש לי 3 גברים ישנים בבית ובאלגן מפה עד קרית שמונה... נראה לי אני הולכת לקרוא משהו... אין לי כוח... שהוא והם יאספו מחר..