אה...

silvermarlin3

New member
אה...

רציתי לשאול אתכם מה הלקהות הכי האהובות עליכם...בכל הזמנים אצלי לד זפלין במקום ה-1 דיפ פרפל במקום השני.....

yushii

New member
בה...

רציתי לשאול אותך כמה להקות אתה מכיר באופן עמוק כמו שאתה מכיר את זפלין והסגולים? ששמעת יותר משלושה אלבומים שלהם, על מנת שתוכל לבצע השוואה הוגנת. ולשאלתך, אני אוהב להקות שמתפוצצות באלבום אחד מדהים וגאוני (זה לא חיב להיות הראשון) ואז מתפרקות.

אפשר לקבוע שאתה אוהב פחות

או בכלל לא אוהב להקה על סמך אלבום אחד, אם אתה מסתמך על 'קונצנזוס רחב ומאזין לאלבום המופת...מי שלא אהב את eight miles high לא יאהב את הציפורימ בתקופתם הפסיכודלית- והוא יכול לטעון שזפלין טובה מהם למשל... אצלי, ד"א, ה-להקה, ממגוון סיבות, היא זפלין...הדלתות, ג'נסיס, קינג קרימזון ורנסאנס הן האהובות עליי

קצת קשה אבל

לווא דווקא בסדר הזה: פינק פלויד הדורס איירון מיידן גאנז אנד רוזס אליס אינ צ'יינס רדיוהד ופינק פלויד כבר אמרתי פינק פלויד?

silvermarlin3

New member
מעעע

לד זפלין שמעתי 7 אלבומים שלהם ושל דיפ פרפל שמעתי 3.... בגלל זה הזכרתי רק אותם כי אחרים שמעתי שיר פה שיר שם ברור שחייבים "לטחון" שירים שלהם כדי בכלל לדבר עליהם

guymaor

New member
אצלי הדורז במקום ראשון

אחריהם זה קצת בעייתי כי יש הרבה פינק פלויד לד זפלין דיפ פרפל דיויד בואי לו ריד וכמובן שיש עוד הרבה הרבה הרבה הרבה אבל אלה הלהקות\אומנים שאני הכי שומע ויש לי את כל\רוב האלבומים שלהם

A L1

New member
אני חולה על...

אני שרוף על לד זפלין!!! 1. Led Zeppelin 2. Uriah Heep 3. Deep Purple 4. The Sweet 5. Kiss

למעלה