אה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איך דני וסבבוש נפגשו עם בלו? כמה פעמים הם נפגשו איתם? אתם יכולות לסרוק את התמונות? ולמה לעזעזל לא לקחתן אותי??????????????

chicolico

New member
חחח.... סבבוש...

סבבוש זאת לירון, אם את לא יודעת... אני יודע שדני ויפעת נפגשו איתם פעם אחת ולירון יותר מפעם אחת... (הפסקנו לספור... חחח...) לירון סרקה את התמונות שלה מזמן (גם שהיא הצטלמה איתם וגם מההופעה) אבל עוד לא סלחנו לה שהיא לא סרקה את כל התמונות שיש לה (!)
ו... זהו... אה... עוד לא אמרתי לך ברוכה הבאה, אז... את יודעת...

chicolico

New member
גם...

חלק היא שמה בפורום (אני מקווה שתמצאי את זה בדפים הקודמים כי תפוז מוחקים לנו את הדפים המאוד ישנים...
) את רוב התמונות היא שמה באתר אינטרנט פרטי שהיא פתחה... תבקשי ממנה את הכתובת...

Sababush

New member
הנההההה

התמונה האהובה עלי
ויש עוד תמונות בכתובת ששני (brians angel) נתנה לך ובעוד שתי כתובות אם את רוצה

Dani Ryan

New member
למה את לא מחוברת למסנג´ר פושעת?!

ויש פה עכבייששששש!!!!!!!! והוא מתקרב לפוסטרים!

chicolico

New member
דני, לא להילחץ!!!!

יש כמה דרכים להתמודד עם מצוקה קשה כזו, אני אדריך אותך לאורך כל הדרך! אל תיכנסי לפניקה! אז ככה, תאזרי אומץ ותעשי את הדברים הבאים: 1. הרימי אחת מנעלייך הכבדות ביותר 2. מיחצי למוות את החרק השעיר ושלחי אותו למקום שממנו עכבישים לא חוזרים... זהו, היה כ"כ קשה?

Dani Ryan

New member
אבל אבל!!

הוא על התקרה!!!!!והוא שחור כזה!!!!!!!!!אמאלה!!!!!! והכלב שלי נובח עליו!!! טוב....אני אזרוק עליו משהו......!!

chicolico

New member
הוא גדול?

כי אם הוא ממש גדול אל תנסי לזרוק עליו משהו... פשוט תברחי כל עוד רוחך בך...

Dani Ryan

New member
אממ..

תלוי מה זה גדול בשבילך... טוב...האמת?הוא פיצקי כזה.....בגודל של פקק.... אבל זה מפחיד..... אני אקרא לאחותי...(הקטנה!!!!!!!!!) היא לא מפחדת..!

chicolico

New member
חחח...

בגודל של פקק? תמעכי אותו כבר! אני מת על זה! אני זה בבית שכולם קוראים לו כשיש ג´וקים כי הם יודעים שאני אוהב לצוד אותם... חחח....

Dani Ryan

New member
בלעעעעע!

לא יאקי!!!בלעע!! אחותי תמעך אותו...היא אוהבת את כל הג´וקים והייצורים האלו...!

למעלה