אה... אני חדשה פה אז שלום לכולם! שואיס לנצח!עוד שבוע לאיחוד...
ד דישה New member 19/5/04 #1 אה...../images/Emo13.gif אני חדשה פה אז שלום לכולם! שואיס לנצח!עוד שבוע לאיחוד...
I I n n u e n d o New member 19/5/04 #2 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif אני דורין,נעים מאוד קבלי תמונת פתיחה
ד דישה New member 19/5/04 #5 יש לי שאלה...(או שתיים)../images/Emo140.gif 1)מאיפה את יודעת כ"כ הרבה על מה שיקרה בתשורות? 2)אם יש לך במקרה אתר עם ספויילרים או דברים אחרים שקשורים בתשוקות אז בבקשה תרשמי לי את הכתובת...
יש לי שאלה...(או שתיים)../images/Emo140.gif 1)מאיפה את יודעת כ"כ הרבה על מה שיקרה בתשורות? 2)אם יש לך במקרה אתר עם ספויילרים או דברים אחרים שקשורים בתשוקות אז בבקשה תרשמי לי את הכתובת...
I I n n u e n d o New member 19/5/04 #6 ולי יש תשובה....(או שתיים)../images/Emo140.gif 1.אתרים 2.www.passionscentral.com wwwnbc.com/passions www.soapoperafan.com/passions
ולי יש תשובה....(או שתיים)../images/Emo140.gif 1.אתרים 2.www.passionscentral.com wwwnbc.com/passions www.soapoperafan.com/passions
ש שרופת תשוקות New member 19/5/04 #8 ברוכה ה)|ה!!!!!!! לפורום מקווה שתהני ויהיה לך כיף! קבלי תמונת פתיחה
C crazystav New member 19/5/04 #10 ברוכה הבאה!!! ../images/Emo24.gif קבלי תמונה להצטרפותך...... אגב איך קוראים לך?
E EllaDaRkAnGeL New member 19/5/04 #12 הייי)..ברוכה הבאה!! עוד אתר.. www.passionsmediagalory.com יש כאן את כלללללללל התמונות שלהם ביחד מכללל הפרקים עד שנת 2003!!!) מקווה שהאתר יעבוד אצלך.. וו....הם לא יהיו ביחד עוד שבוע..אלא עוד 3 שבועות=)
הייי)..ברוכה הבאה!! עוד אתר.. www.passionsmediagalory.com יש כאן את כלללללללל התמונות שלהם ביחד מכללל הפרקים עד שנת 2003!!!) מקווה שהאתר יעבוד אצלך.. וו....הם לא יהיו ביחד עוד שבוע..אלא עוד 3 שבועות=)