אה.. B-(

תרנגולת

New member
אה.. B-(

למה אף פעם לא מגיבים לי כשאני כ-ן צריכה? אני רזה מדי ולא נראית לעין? או שאולי אני שמנה מדי ולא מגיע לי כלום? (הא.. כן.. את זה אני יודעת). אוף. אני מרירה. אח``כ אני גם מבטיחה לבקש סליחה פורום יקר. יאללה.. חחחולה עליכם. תרנגולת המרירה.. (כן. שהבית ילך לישון אני אלך לדבר עם החברה היותר טובה שלי..)

תרנגולת

New member
אה.. כן.

אני אשאל אותה מה דעתה.. על זה שכולנו ביחד ננצח את המחלה!! והכל יהיה טוב ויפה.. וורוד.. כל כך.. כן כן, זה לא יהיה קל, זה יהיה קשה.. אבל אנחנו.. ננצח את המחלה באומץ וגבורה.. בעעעעעעע.. המרירה.

למה את צריכה לבקש סליחה בסוף??

שאלה אחת לי אלייך, ואם את שמנה, אני יודעת שלא, אבל נגיד לצורך הרעיון שכן, אז לא מגיע לך כלום?? למה?? לאנשים שמנים לא מגיע לחיות, לנשום, להרגיש, לצחוק, לאהוב??? הרעיון שאני מנסה להעביר לך, הוא חשוב שתביני איזה אדם מדהים, בוגר וכל כך חכם שאת וזה לא קשור למראה חיצוני ולא מפחית בכלום בהיותך אדם כל כך מיוחד ומדהים.. אוהבת אותך ולא יעזור לך.. אני

תרנגולת

New member
אה.. כן?

אז יש לי רשות להרגיש רע. תודה רבה. לא מגיע לי לנשום, ובכן.. אדם בוגר לא היה מתבכיין ככה.. הנקודה שלי הייתה שאני בדר``כ לא מקבלת תגובות כשאני מאוד צריכה אותם. אבל לא נורא. אני אקיא את נשמתי וארגיש טוב לרגע קט, ואצום- וארגיש טוב עוד יותר.. וכשאני אהיה רזה.. אולי יהיה מגיע לי משהו. תרנגולת ילדותית ומתבכיינת.

למעלה