אה.. שלום.. מה עושים פה עם הלשון?
ה הנוסע השמיני New member 16/11/01 #3 וגם למוניקה, היא ממש רוצה נעים... ...ראית כמה זרועות יש לה?... ח´תיכת עבודה זאת, לטפל בכל זרועה...
S softy New member 16/11/01 #5 אני לא זוכר שבחוזה שלי רשום משהו על זה שאני גם צריך להתגלגל. סופטי כחומר ביד...
א אפי לוג New member 16/11/01 #6 נעשו תיקונים בחוזה סעיף (ז) גדול -בטל. סעיפים חדשים ו/או נוספים לא יוכנסו בשלב זה. ההנהלה שומרת לעצמה את הזכות. ט.ל.ח.
נעשו תיקונים בחוזה סעיף (ז) גדול -בטל. סעיפים חדשים ו/או נוספים לא יוכנסו בשלב זה. ההנהלה שומרת לעצמה את הזכות. ט.ל.ח.
S softy New member 16/11/01 #7 בהמשך לשיחתנו הטלפונית... איכשהו אצלי בחוזה סעיף < ז > הוא סעיף קטן. כנראה שמשם נובעת אי ההבנה. בכל מקרה אם תבדקי את השורה התחתונה תראי שלא ניתן לבטל שום סעיף. <בטח לא את ז´> כל סעיף הוא שווה ערך בפני עצמו. סופטי
בהמשך לשיחתנו הטלפונית... איכשהו אצלי בחוזה סעיף < ז > הוא סעיף קטן. כנראה שמשם נובעת אי ההבנה. בכל מקרה אם תבדקי את השורה התחתונה תראי שלא ניתן לבטל שום סעיף. <בטח לא את ז´> כל סעיף הוא שווה ערך בפני עצמו. סופטי
א אפי לוג New member 16/11/01 #8 בהמשך לפגישתנו הרנדומלית כשהערך (לא) עומד בפני עצמו, זה לא שווה. אפילו 17% לא יביאו לו את המוסף. הולכת לבדוק את הסעיפים הקטנים.
בהמשך לפגישתנו הרנדומלית כשהערך (לא) עומד בפני עצמו, זה לא שווה. אפילו 17% לא יביאו לו את המוסף. הולכת לבדוק את הסעיפים הקטנים.
מ - מוניקה - New member 16/11/01 #9 נחתמים כאן חוזים אישיים בטלפון? שערורייה! לחשוף את העובדות ומייד!!!
י יוליה. New member 17/11/01 #11 הבנתי מה עושים הלשון. אוקיי ועם הפליט? והרטטוי? מה? יוליה עוד לא מכירה את החבורה. והיא תראה את שלה למי שיראה לה את שלה
הבנתי מה עושים הלשון. אוקיי ועם הפליט? והרטטוי? מה? יוליה עוד לא מכירה את החבורה. והיא תראה את שלה למי שיראה לה את שלה