אה שלום ^_^"

FeelinG GooD

New member
אה שלום ^_^"

אהה אני רוני אני חדש מאז שראיתי את הפרסומת אני מכור לשיר אני לא יכול להפסיק לשמוע אותו קודם בכלל לא אהבתי מיוזקה עכשיו אני מכור לשיר אהה ענים להכיר יש אתרים אם מקורות הורדה לשירים שלהם? כי לא מצאתי שום דבר אני יודע קצת על ההיסטוריה קראתי היה את הקלידן ואז הוא מצא חבר בכיתה שלו ואחד מהכיתה הגבוהה שהיה איתם במגמה והם עבדו כדי לקנות סגריות ועוד... היו בפאב ואז גילו אותם הדיסקים שלהם נמכרו ביפן וזהו ^_^ אני מקווה להשתלב^_^

L A D Y B U G 2

New member
היי בורך הבא../images/Emo6.gif

אני אורטל וגם אני התחלתי בגלל פרסומת של HOT עם השיר הזה של מיוז. ודבר ראשון אני לא חושבת שעדיף לדבר על הורדות שלך שירים בפורומים......ובמיוחד לא הורדות של מיוז
דבר שני אתה נשמע מוזר ומצחיק..............מה שטוב
אז שלום לך שוב
נ.ב: בטוח מישהו מפה לא עובד עלינו כאילו הוא חדש????

FeelinG GooD

New member
^_^"

שלום ^_^" אהה לא מיה ידיה שלי הביאה אותי אני בן 13 ולמה לא דבר על הורדות של מיוד?

L A D Y B U G 2

New member
מה זה "מיה ידיה"???????

חחחחחח יש לך הרבה טעויות בהודעות >^-^< אני לפחות לא אוהבת להוריד שירים. ובמיוחד לא של מיוז. הם לא עושים את העבודה שלהם כדי שמישהו יוריד את השירים שלהם........ אני צרבתי דיסק שלהם, אבל רק בגלל שלא מצאתי אותו בארץ.......זאת לא אשמתי שלא מעריכים מוזיקה טובה בארץ
*אהם*ואני בטוחה שאני לא היחידה*אהם*

lifahead

New member
לי יש את כולם מקורי...

נהנהנהנהנהנהנהנננננההה!

shiw

New member
בהזדמנות זו..

גם אני חדשה? כי אני חולת מיוז. והגיע הזמן שאני אודה בזה במקום פומבי. אין מקום כמו פורום עם עוד אנשים כמוני. אני שיר. [עודמעט 17]. נעיםלהכיר.

למעלה