אה.... שאלה..

שם בדוי

New member
אה.... שאלה..

לפני הרבה זמן, בילדותי, עברתי משהו, שכיום אני מסוגל לאפיין כמעשה מגונה. לא סיפרתי על זה לאיש, עד לפני כחדשיים. וגם אז - לא ממש סיפרתי. ולמרות זאת, אני חושב שעשיתי טעות. עכשיו.. השאלה שלי, היא: האם יש טעם שאני אפנה לטיפול? במידה וכן, איך אני יכול, והאם יש אפשרות בכלל, שאני אפנה ל`זה`, ואף אחד לא ידע, שמשהו קרה? בתודה - אני

alona..

New member
אה.... תשובה.. ;-)

אני לא חושבת שמישהו יכול להגיד לך אם יש טעם שתפנה לטיפול או לא. אני חושבת שזה טמון בהרגשה האישית שלך.. וגם אם אתה לא ``צריך`` טיפול, ואתה רוצה רק לדבר, או לשאול שאלות, או מה שלא תרצה.. אתה יכול. וכן, אף אחד לא חייב לדעת. יש מס` טלפון שאתה יכול להתקשר אליו- 1202- זה מרכז סיוע. אתה יכול להתקשר, לספר מה שאתה רוצה, או לחלופין לא לספר כלום. אתה יכול להשאר בעילום שם, אתה יכול רק לשאול שאלות. אתה יכול הכל, מה שרק תרצה. ואם תרצה יותר, הם גם יוכלו להפנות אותך, לאן שהכי קרוב אלייך, והכי נוח לך. יש עוד מס` -5179179-03- שזה עובד בדיוק על אותו העקרון, אבל אם הבנתי נכון, ההבדל הוא, שהוא מיועד לגברים ונערים, במידה וזה יותר נוח לך.. ובכלל, אנחנו פה, אני והכינים בשיער :cool: איתך

may1

New member
אני בדעה של אלונה

הפניה לטיפול היא לא הכרח אלא תחושה אישית, אם את מצליחה להתגבר והטראומה אינה מציקה לך אז אין צורך בטיפול אבל אם יש לך תחושה רעה ורצון לדבר על זה אז טיפול או פניה למרכז לנפגעות תקיפה מינית יכול לעזור. מנסיון אני יכולה לומר שאני פניתי לעמותת תמיכה בנשים שמעניקה טיפול נפשי מסופסד, כלומר התשלום נקבע עפ``י הכנסה וזה מאוד מקל, אפשר למצוא טלפונים של כל מיני עמותות בעכבר העיר למשל.

alona..

New member
תודה

רק הערה/הארה קטנה.. באמת בלי שום נסיון להיות קטנונית, הכותב הוא גבר (או ילד)... ובאמת תודה.. אלונה.

may1

New member
לא שמתי לב

למילה ``מסוגל`` בלשון זכר, מתנצלת.......... משום מה הסקתי שמדובר בבחורה שוב סליחה לא היתה לי כוונה רעה

alona..

New member
זה בסדר

ובטוחה שגם ההיא מלמעלה הבינה ;-) שבוע של קסם, אלונה.

למעלה