אה... ציור! ^_^;

star_female

New member
אה... ציור! ^_^;

קוג'יצ'י שציירתי לחופית במפגש :X אני מתכננת לצבוע את זה.. מתישהו.. אולי... אם יהיה לי כוח וזה יצא סביר... ^^; (קואיצ'י לא נראה כמו עצמו, אני יודעת :X הרבה זמן לא ציירתי אותו...)

star_female

New member
אם את אומרת...

אני רק צריכה לסרוק את זה איפשהו :X אבל אני לא בטוחה אם זה יצא בדיוק כמו שרצית... (נו טוב, אף פעם לא מזיק לצייר טאקוג'י... *-*) פעם אחרונה שאני מציירת שונן-איי ליד ההורים שלי >>;

Goggle Girl

New member
טאקוג'י זה טוב *_*

ואוי למי שתגיד שזה לא -____- *שולפת טומוקי*

Dark SpaWn

New member
...../images/Emo12.gif

הטיפש לא מפריע לי המסכן לא מפריע לי... ה"שלי" ? מזה אני דווקא לא מרוצה...

לא!!!תרחיקי את הדבר השפל הזה

מפה!!!!;_____; *מתחבאת מאחורי כל דבר שאפשר להתחבא מאחוריו* ;;;;;;;..זה יעשה לי סיוטים בלילה!! ;__;

עדיין לא הגעתי לרמה שבה

אני אחשוב על טאקוג'י כדבר שפל P: נכון שאני מעדיפה קוג'יצי אבל אני מניחה שטאקוג'י לא כזה מרושע P: חחחח..תגידי, למה כבר לא רואים אותך באייסיקיו? ^.^ אני כבר בפרק 40 של נארוטו ^__^ אני מורידה עכשיו את 41 =]

Goggle Girl

New member
מה קרה ב40? E: רענני את זכרוני

*נועצת סיכות בבובת וודו של סאסקה*

לא יפה לפגוע ככ בסאסקה =[

פרק 40, שינו ניצח את..מה שמו @.@ זה שסאסקה שבר לו את הידיים.. ואז הוא נזכר באורצ'ימארו, ואז מראים כמה אורצ'ימארו פדופיל(לא שלא הבנתי את זה קודם @.@;) "to my place" אישית, לי זה הזכיר דברים לא נחמדים >.>; שינו הוציא את הג'וקים\חיפושיות זבל האלו מהפנים שלו!גאדדדד >.>; קאקאשי כזה אמר לאורצ'יאמרו שהוא לא יתן לו להתקרב לסאסקה ^.^ והיו עוד דברים P: אורצ'ימארו פדופיל,בעל עור לבן,עיניים מפחידות,מרושע,וביסקסואל(לא שיש לי משהו נגד זה..)..אני שונאת אותו ;;;;;;;;;; הוא מפחיד =[

Goggle Girl

New member
ספוילרים לנארוטו מעלי XD ../images/Emo58.gif

מי היה מאמין שאני אכתוב את זה בפורום הזה @.@; ולמה לא לפגוע בו? שונאת את הבנאדם *שורפת את הבובה* אורוצ'ימארו שולט. יש לו רגעים של כזאת בישיות נשפכת... ובניגוד לסאסקה, כולם יודעים שאותו צריך לשנוא והוא לא מאכזב אף אחד *נזכרת בקטע במנגה* >.> *שולפת בובת סאסקה נושפת ונושכת אותה עד זוב דם* גם את קאקאשי אני לא כל כך אוהבת =[ כאילו, עיזבי שהוא נטש את נארוטו כשנארוטו בא אליו עם ככה התלהבות ורצה שהוא יאמן אותו. נארוטו בטח בו וקאקאשי סתם ככה העיף אותו בעוד אני כמעט בטוחה שהוא הכריח את סאסקה להתאמן איתו, אז זה דאבל נאחס בשביל נארוטו כי לא סתם קאקאשי מעיף אותו, זה פלאשבק מהימים בהם נארוטו עדיין היה אף אחד וכולם (כולן) זרקו אותו בשביל סאסקה. זה היה די אנוכי מצד נארוטו לצפות שקאקאשי בטוח יאמן אותו אבל גם קאקאשי יכל היה להיות נחמד יותר. יותר אני לא אגיד כי אני לא זוכרת אם זה היה בפרק הזה או הבא, אבל עוד נגד קאקאשי =[

לא זוכרת את הקטע הזה עם..

קאקאשי @.@; לא משנה... ולא לנשוך את סאסקה, אני כן אוהבת אותו =[ לפחות בינתיים..אז ששש..>.>; באורצ'ימארו יש משהו מושך..אולי השיער שלו @.@;; אבל הוא פדופיל @.@;

למעלה