אה כן ואני חדש :)

שלטון

New member
אה כן ואני חדש :)

שלטון שמי וחובב סקרבס אני. גם גרדן סטייט אם מישהו מכם ראה. פשוט מהברוך הבא הרגשתי צורך חזק להציג את עצמי.

Angelus

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo163.gif../images/Emo3.gif

ה-DVD של הסרט שהזמנתי מ-amazon טרם הגיע אלי.
טוב לראות אותך פה.

שלום ברוכה הבאה!!

אני עדי
ולמרות שאני בצבא (טירונות..)
אני מנסה להיות פה כמה שיותר.. ולמרבה הפלא מצבי לא רע
אני מתה לראות את הסרט גרדן סטייט!!! פשוט אין עכשיו את המזומנים להזמין אותו.
באסה לא?

emalka

New member
ברוכה הבאה !!!!

למרות שעדי בצבא אני עדיין בגן חובה בתקווה שבקרוב אגיע לכיתה א'

Dark Faerie

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

גרדן סטייט זה באמת סרט מעולה,ראיתי אותו לא מזמן.

שלטון

New member
חדש!! לא חדשה... חדש!

באמת נו, מילא אם לא הייתי משתמש במילים שהיו יכולים להסגיר את האבר מין שלי אבל זה שם גם בכותרת וגם בתוכן חחחחח

John Dorian

New member
שלטון! ברוך הבא חבר יקר!

שמי ג'ון וחובב בון אני
בן כמה מאיפה? ספר לנו קצת עלייך!!

שלטון

New member
סבבה

בן(שימו לב בן, לא בת, בןןן) 18 עוד כמה ימים מתל אביב... סתם לא יודע מה עוד יש לספר על עצמי אני אוהב את סקרבס וגרדן סטייט ממש, ולא הרגשתי כזאת הזדהות עם הדמויות של זק בראף מאז הולדן קולפילד

Angelus

New member
?Say what../images/Emo2.gif

אני זוכר שהמורה שלנו לספרות ביקשה מאיתנו לקרוא את הספר "התפסן בשדה השיפון" וביקשה מאיתנו לעשות מן סיכום קצר בע"פ על הספר. כשהגיע תורי - היא נבהלה שאמרתי שאני מזדהה עם הולדן. בחיים לא הרגשתי כך עם שום דמות. הרוצח של ג'ון לנון הסתובב עם הספר הזה כל הזמן, מסתבר.
כשאני חושב חושב על זה.. היא באמת נעשתה חביבה אלי לאחר מכן, והציון הגשה שלי היה גבוה מן הצפוי.

שלטון

New member
ספר גדול

דבר ראשון אני חושב שכל אחד בערך מזדהה עם הולדן, סאלינג'ר פשוט מבטא את המחשבות שפחות או יותר יש במוח של כל אחד מאיתנו. אין שום דבר רע בלהזדהות איתו, אם המורה שלך נבהלה, היא די דפוקה. ואני לא חושב שצריך להקדיש לזה תשומת לב, כל הקטע של הרוצח של ג'ון לנון. הוא סתם אידיוט, הספר לא עשה אותו רוצח. זק הוא פשוט דומה לבנאדם שאני נורא ואנדרו לארג'מן זה אחת הדמויות האהובות עלי... אני פשוט מזדהה איתה כל כך

למעלה