אה, כן. בוקר טוב :-)
G GUGI**גוגי New member 30/3/01 #2 בוקר טוב... לשונית. ולכולן וכולם... יש פולניות בשכונה?.... גוגי(מאושר גם הבוקר)
T taltallim New member 30/3/01 #3 בוקר אור!!! למשכימי הקום.... הפולניה הזאת בפול התנעה אחרי ספינינג של שעה... יום טוב לכולם וסוף שבוע נעים. תלתלים (שתוהה מדוע אין שיירי אורגיה לילית... לרפואה)
בוקר אור!!! למשכימי הקום.... הפולניה הזאת בפול התנעה אחרי ספינינג של שעה... יום טוב לכולם וסוף שבוע נעים. תלתלים (שתוהה מדוע אין שיירי אורגיה לילית... לרפואה)
T taltallim New member 30/3/01 #5 חומד.... בוקר טוב גם לך!!! (כפרה? - מצטערת... זה לא מהעדה שלי) המנוע בפול התנעה... אין כמו פעילות פיזית... לנפש בריאה... ולמה אתה כה מאושר הבוקר??? תלתלים ( ) )
חומד.... בוקר טוב גם לך!!! (כפרה? - מצטערת... זה לא מהעדה שלי) המנוע בפול התנעה... אין כמו פעילות פיזית... לנפש בריאה... ולמה אתה כה מאושר הבוקר??? תלתלים ( ) )
G GUGI**גוגי New member 30/3/01 #6 תתרגלי.. אצלינו הפולנים אומרים כפרה!!! זה מה יש!! גם אני אחרי פעילות פיזית!! (קיימתי יחסי מין עם עצמי במיקלחת...) אהה כן אני מת לספר למה אני מאושר...
תתרגלי.. אצלינו הפולנים אומרים כפרה!!! זה מה יש!! גם אני אחרי פעילות פיזית!! (קיימתי יחסי מין עם עצמי במיקלחת...) אהה כן אני מת לספר למה אני מאושר...