אה יש לי רעיון

chiff4

New member
אה יש לי רעיון

הפורום קצת רדום בעיקר מעניינים שקשורים נטו למפלגת העבודה . אז עכשיו שהמירוץ לפריימריז מתחיל להכנס ליישורת האחרונה וכל אחד מתחיל באמת בקמפיין רציני , חשבתי בוא נעשה כל שבוע-שבועיים ייפתח שרשור "למה כן לבחור ב...ולמה לא " וכל אחד ירשום את דעתו
אז יאללה מתחילים...(ותשתפו פעולה בחייכם
)
 

chiff4

New member
../images/Emo63.gif וילנאי ../images/Emo63.gif

אז ...למה כן לבחור במתן וילנאי לראשות מפלגת העבודה ולמה לא ? מה אתם אומרים ?
 

timorita

New member
מתן וילנאי

בעד: 1. ישר,בהיר,תשובה לכל שאלה 2. יו"ר הועדה לחינוך ונגד אלימות 1999 א.במסגרתה נתן פיתרון מפורט לרפורמה בחינוך("עוז לתמורה") ב.הועדה קבעה אבני יסוד למלחמה באלימות. 3. מחוקק חוק תקציב המדען הראשי כשר המדע 4. מחוקק חוק הקולנוע כשר התרבות.(בעצם, החייה את הקולנוע בישראל) 5. מחוקק חוק הספריות הציבוריות כשר התרבות (קבע אותם כגוף בחוק וקבע הזרמת תקציבים בחוק). 6. יוזם ועדת סטרשנוב להסדרת ההתאחדות לכדורגל, כשר הספורט. 7. בעל עבר מנהיגותי המכשיר לדרגות השירות הציבורי הגבוה. נגד: 1. קולו נמוך מידי ולכן בטעות נחשב כמהוסס. 2. נחשב נעדר כריזמה. 3. נושא נאומים פוליטיים גרוע (בוודאי לא כמו פרס או רבין)
 

יוֹאב

New member
רוב הטיעונים שנתת בעדו

לא מסבירים מדוע הוא מתאים להיות ראש ממשלה. הם מבהירים מדוע הוא ראוי להשאר שר.
 

goanin

New member
וילנאי בסדר גמור!

אני מת על פרס. אבל די. מתן הוא אלטרנטיבה מעולה. הוא ממשיך את הדרך של פרס גם כן.. פרס צריך לשמוח. אבל אני סתם שינויניק ליברל מה אני נדחף? בהצלחה עבודה!
 

pegasoos

New member
איך שינויניק וליברל הולכים ביחד?

תהרוג אותי, אני לא מבין.
 

יוֹאב

New member
מתן וילנאי

עם כל הכבוד לבנאדם, ויש לי הערכה רבה אליו, הוא לא מתאים לעמוד בראש מפלגת העבודה, ולדעתי גם לא בראש אף מפלגה אחרת. אין בו כריזמטיות, והחסרון הגדול מכולם - אין לו שום מסר. מה הוא מבשר? מה הוא אומר בעצם? מה האג'נדה המרכזית שלו, מלבד העובדה,כביכול, שהוא המתאים ביותר?
 

wyrswyrg

New member
פרס עושה כיפה אדומה לכל מועמד

עד שפרס לא יפרוש סופית (מכל סיבה שהיא) , אין סיכוי לאף אחד. פרס עשה כיפה אדומה לכל מי שניסה להשתלט על מפלגת העבודה. רק לרבין הוא לא יכל למרות שהייתה תקופה ארוכה שהוא ניטרל גם אותו. על פרס נאמר - אם נחש יכיש אותו הנחש ימות במקום .
 

pegasoos

New member
שמישהו ינסה לערער על מנהיגות לפיד

שמישהו רק ינסה לערער על מנהיגותו של לפיד, אז אתה תראה מה זה כיפה אדומה.
 
למעלה