אה ועוד משהו... לידו??

אה ועוד משהו... לידו??

אלף בנות דתיות לידע הכללי של ההוא ששאל... לא מופיע בדיסק, וגם בקאזה משום מה כבר לא נמצא. יותר חשוב מזה, פעם הורדתי קובץ בשם לידו שזה נראה לי הופעה והשיר הולך ככה בערך- "יום חם על הלידו וחם לה בין הרגליים דמעות על הלידו שזולגות ישר אל המים כל כך אוהבת אותו אבל הוא מוקף חברים אז תלכי ליועצת חמודה היא תסביר לך דברים שגדולים מבינים..." אני חייבת להשיג את זה, אז אם מישהו יודע איך או איפה או שיש לו... יעזור לי המון הילה.

סנטה

New member
יש לי את השירים וכידוע לי ...

גם לתרותם , בכינוי : רותם מהפורום המקורי ! צרי איתי קשר במסרים . שגיא .

זה לא הולך ככה.

זה הולך ככה בערך: יום חם על הלידו, וחם לה בין הרגליים דמעות על הלידו שנופלות ישר אל המים כל כך אוהבת אותו, רק שהוא מחפש תירוצים גם הוא אוהב אותו, אבל את זה הם לא יודעים. יש דם על הלידו כשאת רוחצת ידיים יש תקליטן שחוזר ומכריז שמימין זה חיפה, ומשמאל חלומות על המים. והוא ילד קטן עיניים ירוק בלונדיני חמוד ושמנמן כל כך אוהבת אותו, רק שהוא לא בעניין. הוא לא משחק מכנסיים למטה, נורא רציני אבל בכל זאת שובב אז אל תתחילי לבכות לו עכשיו מה איתך ילדה, בבקשה לא עכשיו. המון מורות על הלידו אז היועצת תרגיע שזה רק הגיל יש דמעות על הלידו בחלומות שלך הוא בלי בגדים כל כך אוהבת אותו רק שהוא מוקף חברים אז תלכי ליועצת, חמודה, והיא תסביר לך דברים שגדולים מבינים. יש ריקודים על הלידו והוא כל כך יפה כשהליילה יורד תקליטן מכריז ששמח אבל אותך זה לא מעודד. כי את רוצה לנשק, לחבק להרגיש כבר לא מפחדת למות מבושה אפילו באוהל, באמצע הליילה שעתיים שיחות אבל את עוד לבושה.

פסדר...

פסדר... לא אשכרה זכרתי איך השיר הולך, רק חלקים... אז חיברתי אותם. אני חייבת את השיר!!!!!!! הילה.

למעלה