אה, ועוד דבר

johndo123

New member
אה, ועוד דבר

אני זוכר שביקשתי אחרי החגים שקצת תתנו פרטים על עצמכן ועל האנשים שעובדים אחרי הקלעים. אם זה לא קשה אני אשמח לדעת על האנשים שעושים לכולם (או לפחות לי) רק טוב (איך החיים שלי היו לפני יס ויס+ אני לא יודע...) וגם לכל בן אדם מגיע חיזוק לפעמים. לא? תודה :)

yesplus

New member
האמת

שאני באמת לא יודעת מה לספר. אז אם יש שאלות ספציפיות, אני אשמח לענות, אבל תן איזה קצה חוט, משהו להתלות בו

chiff4

New member
יש לי יש לי יש לי (בלי פאאאההה)

קורה שבגלל שאת מנהלת ערוץ בטלויזיה יש בקשות בבית להבאת תכניות מיוחדות שרוצים לראות? (שאלה מצויינת תודו!)

dht160

New member
חחח או שיש תקטע הזה שלפעמים

אנשים שעובדים בטלויזיה שואלים אותם אם הם מכירים את ההיא וההוא ? כאילו כל מי שעובד בטלויזיה מכיר את כולם וכל התעשייה עובדת באיזה קומפלקס משותף גיא

yesplus

New member
בוא נתחיל מהבהרה

מנהלת הערוץ היא טלי רונן. אני עורכת הערוץ, כלומר, אחראית לתכנים - צופה ומחליטה מה מתאים, מה פחות ומה בזבוז טוטאלי של זמן. זה בגדול. לגבי בקשות - כמו שבפורום עולות הצעות, גם בבית אני מקבלת מזה. אמנם הרבה פחות, כי באופן מפתיע בני ביתי לא יונקים מהטלוויזיה, אבל עדיין. חוזרים מחו"ל, קוראים באינטרנט או סתם מנסים להציק לי
יש להם בקשות ודרישות. עד עכשיו די אכזבתי אותם. אבל זה לא באשמתי! או שההצעות שלהם לא היו יספלוסיות (התשובה הזו ניתנת לא רק בפורום!) או שפשוט בלתי אפשרי. אבל עוד יגיע היום שמישהו יהיה מרוצה ממני

chiff4

New member
חח ציפיתי למשפחה שלא תפסיק להטריד..

עוד שאלה: הרי את בוחנת תכניות ומחליטה בין היתר אם להביאם לערוץ, אז אולי תספרי איך "נפלת" על קונאן????

johndo123

New member
קונאן זה נפילה???

קונאן זה ג'יי לנו הבא! (ב - 2009) אני לא צוחק כל כך רק שאני רואה את אותו עושה את הקטעים המצחיקים שלו. הסיגמנט על מה הוא, ג'ואל ומקס עשו כשהיה את הדיון בטלויזיה על הבחירות (שודר אתמול) היה פשוט גדול!!! פשוט לא הפסקתי לצחוק!!! (למי שלא ראה הם השתכרו ועשו ים דברים מצחיקים). אני חושב שזה היה stroke of genuis להביא את קונאן. אם לא אמרנו אז תודה!

chiff4

New member
שאני אגיד שקונאן נפילה?!נו באמת

תחשוב טוב! הכוונה שלי היתה איך כאילו היא מצאה את התכנית שלו והביאה אותו....

yesplus

New member
כיוון שקונאן הוא טרום זמני

הוא הרי איתנו מאז עליית הערוץ, אני מנסה לשחזר את הצעדים לרכישתו.

johndo123

New member
שאלות שאלות שאלות

היי, אז ככה: 1) מה הוא תהליך קבלת ההחלטות שלך בתור עורכת בבחירת התוכניות לשידור? 2) איך התהליך מתבצע? איך את מגלה דברים חדשים? איך את מקבלת את כל הקלטות וצופה בשידורים? 3) מה קורה לאחר שהסדרה מאושרת לשידור? מה קורה במחלקת הפרומו? מה מניע את המחלקה לעשות את מה שהם עושים, הן מבחינת עיצוב והן מבחינת תכנים? (אותי זה מעניין!!!) 4) תוכלי לספר על דילמה מיוחדת שהייתה לך בתור עורכת? בכלל, ספרי על עצמך, אני חושב שזה יעניין את כל קהל המעריצים. ואם לא, תדעי שיש לך כבר מעריץ אחד. אני חושב שאת עושה בחירות מעולות!!! (אה, ודבר אחד קטן, למטה ביקשתי רשימת שירים, אם אין אז אין אבל אם יש לך ריכוז של החודשים האחרונים אני אודה לך נורא! אה, וגם את שם השיר של הפרומו של מלאכים באמריקה... תודה תודה תודה!)

yesplus

New member
החלטות החלטות

שאלות קשות יש לך! אני אנסה להתחיל מ ה ה ת ח ל ה... החיפוש אחר תוכנית (סרט דוקומנטרי, סדרה, ספיישל וכו') נעשה בכמה מישורים: יש את הספקים שרגילים ל"מוזרויות" שלנו (בכל זאת, הם עובדים איתנו כבר כמה שנים), והם שולחים אלינו דוגמיות של, בוא נקרא לזה "דברים", שהם חושבים שיתאימו לנו. לצד הספקים יש לנו מחלקת רכש פעילה, שלא נחה לרגע. אנשי הרכש של הערוץ (דנה, נעם ורובי) מחפשים כל הזמן את הדבר החם הבא, אפילו אם הוא נמצא בשלב כתיבת התסריט. לפעמים אני חושבת שהם עולים על דברים שנמצאים עדיין במוחו של היוצר... ויש גם את "הרצונות" שלנו, מתוך צרכים של הערוץ (למישהו יש סטנד אפ כדי שיהיה לי משהו לשדר בחג?), או מתוך התעניינות ביוצר/שחקן (זה בדר"כ אני
מה לעשות, אג=סיימון חמוד!), אנחנו מוצאים דברים חמודים. ולא נשכח את ההצעות שעולות בפורום, שלמרות שבדר"כ החומרים או בדרך או כבר בטיפול, עדיין יש להם מקום חשוב ולעיתים מפתיע. ואז מגיעות הקלטות (חלק מהספקים גילו את נפלאות ה- DVD, אבל זה עדיין בחיתולים). ואני יושבת לצפות. הרשמים שלי מתחלקים ל:נו, באמת!/חמוד, אבל לא לי/חמוד/תביאו ומהר. איך אומרים על משהו "כן" ועל אחר "לא"? חיים את הערוץ, כנראה. אני לא יכולה להצביע על פרמטר ספציפי, כי אין כזו חיה. הדבר שמדריך אותי הוא - השונה. שיהיה קצת אחר. לא חייב בהרבה. שיהיה טוב, מעניין, זורם, קצבי, כיפי ומשהו שלא תמצא בערוץ אחר. או שאם היה בערוץ אחר, נאבד לו שם, כי זה לא היה המקום שלו. זה קל לזהות מה לא מתאים לערוץ. לפעמים קשה יותר לזהות מה כן... זו מין תחושה. אז אמרתי כן, והכדור חוזר למחלקת הרכש שחוזרים לספק, ומתחילים במו"מ ובסופו של תהליך, בשעה טובה, הסדרה בידינו! זה, בקיצור ועם "חורים" (כי יש לי עוד עבודה לעשות!), דרכו של תוכן אל מסך +yes. והפרומו? הם מקבלים את התוכן שנבחר, מפליגים בדמיון, ממנים במאי, כותבים תסריט ומוציאים דברים טובים. ושאלה 4 - אני צריכה לחשוב על זה.

dht160

New member
בקשר לשאלה 4

סיפרתם פעם בראיון ל'מסך המפוצל' על הקטע עם 'הישרדות' שהייה חילוקי דעות

dht160

New member
אוקי גם יש לי שאלה קטנה

הייתי בטח שאת מנהלת הערוץ ועכשיו הבנתי שטלי. מה ההבדל בין העורכת למנהלת ? ושאלה ששאלתי קצת למעלה. מה עתידה של אפידורל ? עונה נוספת ? גיא

yesplus

New member
אפידורל

עדיין לא הוחלט האם הסדרה תחזור לעונה שנייה. מנהלת הערוץ אחראית על כל הערוץ. בתפעול שוטף של ערוץ מתמודדים עם יותר מאשר תוכן.

chiff4

New member
קורה מצב שאת הולכת הביתה או במשרד

ומספרת על משהו מיוחד-מצחיק או מעצבן שקורה כאן בפורום? האם אנחנו (אנשי הפורום) נושאי השיחה שלך לפעמים?

למעלה