אה וכן..

best in me

New member
חחחחחחח יש היה צריך להיות לי מתכונת

בטמטומטיקה מחר אבל דחו אותה ל22.4! חחחח איזה יום מאושר זה הולך להיות ושלא לדבר על החוג היפ הופ שלא הייתי בו שבוע
אבל בכל מקרה יש לי מחר שעת אפס חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

daStep1

New member
שונאת שביתות

הן דופקות אותנו, ממש אבל. לא שאני מנתנגדת ליום חופש או משהו. אבל יש כאלו שיש להם מחר מבחנים/מתכונות ואחריי שהם למדו כל החופש זה דופק אותם ועוד יותר התאריך שאליו מעבירים ת'מבחן/מתכונת. קיצר אנ'לא רואה משהו מועיל בשביתה הזאת, לפחות לא לנו :/ אגב..למי מפה יש נעליי ג'אז? (ריקוד יעני )

suf12

New member
זו נעל ג'אז לא?

קניתי אחת כזאת שחורה מזה יפהה!!! יו הנעליים האלה מזה יקרות!

daStep1

New member
גרררררררררר

אני כ"כ אוהבת ת'נעל הזאת. היא נותנת לי תחושת ביטחון מסויימת בריקוד, לא'דעת למה. והיא לא יקרה, יחיסית לנעל ריקוד מקצועית בין 250-300 שקל. זה מחיר סביר. ואני מעדיפה צבע שחור. בהופעות תמיד מבקשים נעל שחורה. וכל צבע אחר זה סתם, מתלכלך וכאלו. אם כבר, אז כבר ת'הכי טוב :)

best in me

New member
יש לי אותההההה אבל לעשות איתה

פירואט זה סיוטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט אני מתעצבנת ומורידה אותה באמצע השיעור חחחחח

ולי יש כאלה :)...

קניתי אותם ב-400 עכשו נראת לי סביבות 360.. אבל אם מחפשים טוב אפשר למצוא ביותר זול .

daStep1

New member
חחח

הנעל הזאת לא מיועדת לכל הסגנונות ריקוד, כה? חח

best in me

New member
זאת בסך הכל נעל שטובה לריקוד כי

היא מחזיקה את הרגל בתנוחה טובה.. אפשר גם ללכת איתם ברחובות בהילולה ובצהלה
אה ו 400 ש''ח נשמע לי מוגזם

daStep1

New member
בדיוק

היא נוחה רצח, והיא מחזיקה ת'רגל נכון ומייצבת אותה. לא כמו כל הנעליים. והקטע עם הללכת ברחוב. אנ'לא כ"כ מציעה. זאת נעל ריקוד, לא רגילה. אז עדיף לשמור אותה לריקוד וזהו. ו400 שקל זה בסדר. זאת לא נעלה לשנה, אלא לשנתיים 3 ומעלה. היא מחזיקה הרבה זמן והיא מועילה :] אז..

זה נשמע לך ...

מוגזם עכשו .. קניתי אותם לפני 3 שנים שזה היה נחשב לדגם חדש יחסית אז הם עלו לי 400 שח חח אבל בגלל שהיה לי כרטיס דאנסשופ עשו לי 10% הנחה (נו .. לאר רק לי יש אותו נכון ? .. או שכן:/) = 360 ... עכשו אני בטוח שהם זולים יותר כי כל הזמן יוצאים דגמים חדשים .. בדיוק כמו עם נעל נייק בהתחלה עלו סביבות 500 שח עכשו הוריד לאיזה 400 (אני מדברת על דאנסיקרס).

daStep

New member
דאנסניקרס

חרא של נעל לריקוד, לפי דעתי. דאאננססששוופפ אני כל הזמן רוצה לעשות כרטיס חבר, יענו מועדון וזה. לא יוצא. חח בקטנות :]

למעלה