אה וכן..

daStep1

New member
אה וכן..

אני חדשה כזה פה וזה. גם אני רוקדת היפהופ, או סוג של. יכול להיות שהרבה שמעו על TV Dance אז..הייייי :) וזהו..יומנעים לכולם וחג שמח מואהההה

חחח...יש!!!

מצטרפים עוד אנשים !!! Wellcom

daStep1

New member
תודה חבר'ה :)

אגב, אמ..מאיפה אני משיגה תמונות של ריקודים? ראיתי שפאנטה שמה פה כמה וזה. כל מיניי כאלו, של תנועות וזה. תודה לכל העוזררררררר

כעיקרון ...

אפשר למצוא בגוגל ... אבל תמונות שאני ספציפית שמתי הן מאתר של רקדנית סופיה בואטלה ( או איך שלא כותבים את זה...). את מוזמנת להיכנס ( יש לה אחלה תמונות ) האתר : sofiabuatella.free.fr

daStep1

New member
לאתר הזה..שהבאת לי

חח תביאי לי קישור ישיר מאמי, בבקשה :)

ברוכה הבאה וחג שמח

כמה זמן את רוקדת?
תשספרי לכל החברים שרוקדים היפ הופ על הפורום אני זקוקים לבשר טרי

daStep1

New member
אמ..

טכנית כבר שנתיים. אבל התחלתי מגיל צעיר..כל פעם משהו אחר הנה תולדות חיי : 3-6 בלט. 6-7 התעמלות קרקע. 7-11 ג'אז מודרני. הפסקה של שנה כזה וזה. ומ12 התחלתי להכנס לקטע של ההיפהופ. ואהבתי וזה, אבל לא ממש הייתי באיזה חוג או סטודיו. יותר הלכתי להופעות, וישבתי על הספסל וסתם הסתכלתי על קבוצות במקומות שונים. ואז בגיל 14 החלטתי להכנס לזה סופית והצטרפתי לTV דאנססססססססס :)

best in me

New member
יא איזה כיף לך!!!!

מה שרקדתי בחיים שלי זה רק ג'אז התעמלות אומנותית והיפ הופ שהתחלתי השנה.... ושוב ברוכה הבאההה

daStep1

New member
נו..

זה סבבה :) יש לך בסיס - שההתעמלות קרקע נותנת. וג'אז - שאני חושבת שהוא ריקוד שכל רקדנית אמורה לדעת וכו'. זה אחלה בסיס להתחיל היפהופ :) בהצלחה מאמי ושוב פעם, תודה רבהההההההה

best in me

New member
תודה מאמי.. אה ויש לי שאלה../images/Emo9.gif

איזה ריקוד אתם הכי מעדיפים?אני ריקודי בטן חחחחחח כי אף פעם לא התנסתי בזה.. -----> איך היא רוקדת מדהיםםםםם

למעלה