+מצלמה+תחפושת
M midnight dragon New member 20/3/05 #23 ../images/Emo45.gif+מצלמה+תחפושת../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif
S SNoochy BooChyS1 New member 22/3/05 #38 ../images/Emo4.gif סורי... זאת לא ה"הופעה" יערה [אז מה אם זאת מסיבת מטאל? בשביל יערה זאת הופעה... ], יש לי איזה הצגה פה עם החבר'ה של המושב לפורים, ואני משחק בה דיי דמות ראשית, ולא נעים לדפוק אותם.. עמר!! יהיה פיצוי הולם!! מפגשינה..8 קאטות!! במיוחד בשבילך!!
../images/Emo4.gif סורי... זאת לא ה"הופעה" יערה [אז מה אם זאת מסיבת מטאל? בשביל יערה זאת הופעה... ], יש לי איזה הצגה פה עם החבר'ה של המושב לפורים, ואני משחק בה דיי דמות ראשית, ולא נעים לדפוק אותם.. עמר!! יהיה פיצוי הולם!! מפגשינה..8 קאטות!! במיוחד בשבילך!!
A Armed Angel New member 25/3/05 #49 רועי? קאטות? צריך לבצע אותם יפה. לעשות קאטות יפה, זה לא קרוב אליי אפילו. אני גרוע תחת בקאטות.
S SNoochy BooChyS1 New member 25/3/05 #50 תתאמן אחי... אחרת כחולה לא תהיה לך.. אבל מי אני שאתן לך עצות בענייני לחימה משולבת..? אני כבר לא לחמ"שניק..
תתאמן אחי... אחרת כחולה לא תהיה לך.. אבל מי אני שאתן לך עצות בענייני לחימה משולבת..? אני כבר לא לחמ"שניק..
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 21/3/05 #27 ../images/Emo45.gif ^^../images/Emo72.gif../images/Emo112.gif
L La Gamba New member 22/3/05 #36 ../images/Emo45.gif אני אביא את המצלמה שלי (סופסוף קניתי!) ואהיה המנהל הראשון במפגש פורום. אלא אם כן אני אאלץ להגיע לירושלים ביום זה.
../images/Emo45.gif אני אביא את המצלמה שלי (סופסוף קניתי!) ואהיה המנהל הראשון במפגש פורום. אלא אם כן אני אאלץ להגיע לירושלים ביום זה.