אה... היי....

רגזני

New member
אה... היי....

היי אני אה... חדש אה.... פה ו..... רציתי לדעת איך אתם מגדירים חלום צלול כלומר.... בדיוק מה זה? אני מהאנשים שישנים ממש חזק.... כבר קרה שהלכתי מתוך שינה (לתוך החדר של ההורים שלי ונירדמתי על הרצפה) וגם דיברתי מתוך שינה (הייתי בטיול של התנועה וחלמתי שחבר שלי מת אז אמרתי TAL IS DEAD כמובן שחבר שלי שמת בחולם היה לידי ושמע את מה שאמרתי...) דרך אגב יש לכם כתובות כלשהם לאתרים בנושא? קיי.... אני חושב שהצקתי לכם מספיק.... ^_^

Variety

New member
תגובה

היי רגזני, חלום צלול הוא חלום בו אתה מודע לכך שאתה חולם בזמן החלום. זאת אומרת שאתה מודע שכל מה שמסביבך הוא בעצם חלום. יש ב"מאמרים", כתבתי על חלומות צלולים. יש ב"קישורים" קישורים (Duh!) לאתרים בנושא. יש שם קישור לאתר של אלון ברמן שגם שם יש הסבר. (הכפתורים נמצאים ליד כפתור הצ´ט). מקווה עזרתי, חלומות פז, Variety-

shabaz

New member
רגזני!!!! מה המצב אחי?

כמה זמן לא דיברנו אה? שנים עברו. תמות יא צואה מדברת.

Keitarou

New member
...shabaz

ככה אתה הולך בלי לומר שלום?!?!?! בוש והכלם לך! רק שתדע שהיו לי כבר די הרבה חלומות צלולים פשוט כל פעם התחלתי להשתולל שם ולרצוח אנשים ואז התעוררתי.... יום שבת הצלחתי להשאר רגוע בחלום שלי ולשלוט בו... (YAY!) ואפילו רשמתי אותו במחברת וציירתי מפה (שמאוד עוזרת דרך אגב....) ואם אני כבר מציק לכם... רציתי לשאול.... היה קטע בחלום שלי שבו ראיתי מסך מחשב הוא הפך לשחור ואז מישום מה החלטתי שהתעוררתי.... למרות שלא חלמתי שאני קם מהמיטה או משהו כזה... פשוט המשכתי לטייל במחשבה שהתעוררתי ו.... זהו.... זה נחשב להתעוררות נכזבת??? כלומר היו לי כבר התעוררויות נכזבות בעבר (בדרך כלל שלא רציתי לקום לבי"ס אז חלמתי שאני קם ^_^) אבל לא כזאת...

למעלה