אה גרוייסא שאלון.

אה גרוייסא שאלון.

1}איזה פאדיחה[לפחות אחת]היה לכם באמצע אבל באמצע הפגישה? 2}מה הסכום הכי גדול שהוצאתם על המיועד\מיועדת[אני מצטער.אבל אני לא יודע מי משלם]בפגישה אחת? 3}קרה לכם שמישהו שאתם מכירים פגש אותכם באמצע הפגישה? 4}לבנים שמעשנים.עישנתם פעם באמצע פגישה?אם כן.איך היא הגיבה? 5}האלה שלא יודעים לחתוך דברים עם סכין ומזלג.איך לעזאזל אתם מסתדרים בפגישות? 6}מה היא הדרך הכי מוזרה שהגעתם לפגישה? 7}איזה עיכוב הכי מוזר היה לכם בדרך לפגישה? 9}האם שמתם לב לפני הפגישה שאין את שאלה 8? 10}כנראה חזרתם אחורה וחשבתם "פחחח איזה נדוש". יאללה חברה.שתפו פעולה ותענו.כי אם לא....... אני יצטרך להיכנס עם מלא ניקים להגיב לעצמי חח

כמה תשובות:

3) קרה לי פעמיים ( עם אותו חבר- 2 בחורות שונות) 4) כן, פגישה שניה ומעלה, כמובן שאתה מעדכן לפני ומגשש מה דעתה. 7) אני מכיר חבר שבדרך לפגישה התווכח עם מישהו בכביש, וזה התדרדר למכות... בקיצור המסכן חזר על עקבתיו, הרביץ מקלחת החליף תחולצה, והגיע פצוץ לפגישה. (והיא אמרה כן.....- הוא אמר לא. אולי המכות דפקו לו ת'ראש....)

7

בדרך לפגישה הייתי אמורה לקחת מפתחות מאיזה חברה ואחרתי בחצי שעה. תירצתי בזה שהייתי בפקקים.

אני מניח שהחברה עם המפתחות חשובה יותר....

מהשידוכניק האומלל שממתין.

לא מקנא בו.

מפתחות על פני שידוכניק. אם כבר תעדיפי חברה על שידוכניק. אבל מפתחות?... את חייבת לארגן מחדש את סולם העדיפויות שלך, ילדה.

במצב הנתון שהיה

נדרג את הסולם כך. מפתחות שאם לא היה לי אותם אז , זה היה מאוד לא נעים. החברה ואחכ השידוכניק..

אז ככה:

1. הצעתי מסעדה מהממת בירושלים. הבחור הגיע וכל הזמן התלונן שהאוכל נחמד אבל הם שמים מעט מידי. זה בסדר, הוא היה נראה כמו מישהו שאוכל רוב הזמן. 2. אני לא נוהגת לשלם. 3. כן. חברה ללימודים בזמן שהמתנתי באיזה לובי. היה פאדיחה. 4. אני לא בן, וטוב שכך. 5. הם כנראה לא מזמינים אוכל... קפה לא צריכים לחתוך. 6. נסעתי עם בגדים רגילים לעבודה, שם החלפתי חצי מהבגדים ויצאתי לפגישה, משם נסעתי לחתונה, נכנסתי לשרותים והחלפתי את החצי השני. משם באו חברות לקחת אותי למסעדה אל תוך הלילה. הן בבגדי יום חול, ואני בבגדי חתונה. היה הזוי. 7. תרוצים לבוס למה אני צריכה לצאת מוקדם. 9. בוודאי 10.בחיי שאתה משועמם. תרגע ומהר.

צ ע ד י ם

New member
לא אענה על הכל

זכור לי באחת מפגישותי אחרתי כהרגלי לפגישה אז הבחורה שהמתינה בכניסה למלון אמרה לי כשהגעתי שנגשו אליה כמה בחורים נחמדים. שאלתי אותה אם היה מישהו שמצא חן בעיניה. היא זרקה אותי. ב ד י ו ק מה שרציתי.

למעלה