אה, אוף.

Corner Girl

New member
אה, אוף.

תקופה יבשה שלי בנט
יש לי אובססיה חדשה. אני קורעת את העור הקשה בכפות רגלי. לא, כמובן שזה לא בידידי הזה שלכם, אני לא עושה את זה מתוך כוונה לפגוע בעצמי, או שנאה עצמית. אני אוהבת אותי. אני לא מעוניינת להגעיל אף אחד מאתכם אז אני אקביל את זה לכסיסת יפורניים. הרבהב אנשים כוססים ציפורניים, נכון? גם כאלו בלי אוסידי. עצם הכסיסה מהווה מעין אקט מרגיע, אני אישית כוססת במצבי לחץ או עצבים. אבל גם כשאני רואה ציפורן בדרך להשבר. גם כשהיא נראית עקומה. אני מיישרת, ואז מתחיל האקט היותר אוסידי - לרצות לכסוס את כל השאר כי אחרת... זה פחות או יותר הסיפור עם כפות הרגליים שלי. זה מתחיל מתוך רצון להוריד את העור הקשה כדי שהן יהיו רכות ונעימות אבל דרך כלל לא מצליח ונמוביל לאובססיה שאחר כ עולה לי בכאבים ובצליעות. הקיצר, אין שום סימן שהפבוקסיל עובד. אוף!

.אחת

New member
אאוץ´! כמה זמן את לוקחת פבוקסיל

ובאיזה מינון? אם עבר מספיק זמן את צריכה לחזור לרופא ולהגיד לו שזה לא עובד. מה עם פסיכולוג? נראה לי שדווקא כאן הקטע הביהביוריסטי יכול לעזור בול להפסיק את הדבר הזה.

Corner Girl

New member
מינון מקסימלי, 300 מ"ג.

בחודש הראשון נראה שזה פעל. בחודש השני לא וגם עכשיו. פפסיכולוג יכול להיות בעיה בימים טרופים אלו. אין לי כסף, והכסף המועט שכן יש לי ריך/רצוי שילך לא מעט מקומות. ההורים שלי ממנים את הפסיכיאטרית שלי ואת התרופות שלי ואני לא מוכנה להעיק עליהם עם עוד תשלומים.

לאב

New member
למה זה בכלל עולה

אין קופת חולים? לי למשל הפסיכיאטר לא עולה בכלל והתרופות מעט מאד! יש גם פסיכולוגים דרך הקופה - לא?

מתוסכל

New member
כן, יש פסיכולוגים בקופת חולים גם תר

וגם תרופות את רובן אפשר להשיג בזול לפעמים חלק מהן ע"י מילחמה להנחה

לאב

New member
לא כדאי להחליף תרופה

אולי התרופה לא משפיעה עלייך? היא עוזרת לסמפומים אחרים של האוסי די? מעניין - זו אובססיה רק לקיץ (כשהרגליים חשופות) או כל הזמן?

Corner Girl

New member
אני לא יודעת...

כן אני תולשת (מה זה?? טריכו??) רק כשהן חשופות ואני רואה את זה. למשל אחרי מקלחת. מעניין למה התרופה התחילה להשפיע ועכשיו היא לא. בהתחלה טקסים מבויימים שלי החלו להעלם אבל מאוחר יותר נוספו חדשים.

לאב

New member
זה כנראה דומה

לטריכו -אבל מכוון אחר (פירוש המילה טריכו זה שיער - כך שאת לא יכולה להכנס למוזרות הפרטית שלי ושל שומפי (צריך לשמור על טריטוריה
) לדעתי כדאי ליצור קשר מהר עם הפסיכיאטרית ולעדכן אותה אולי תחליף את התרופה דרך אגב כשאני התחלתי עם הסרוקסט - בחודש הראשון היתה הגברה של הסימנים ורק אח"כ זה ירד

מתוסכל

New member
בקשר להפסקת תרופות ותופעות לוואי

שלום לך,חבל שאין לך מישהו שיגיד לך מה מותר לעשות ומה אסור אסור בהחלט להפסיק תרופות ל OCD במימון המקורי להן , שהוא גבוה, בבת אחת ליותר מיום ולכן אנשים ששיטת החופשה ,שמפסיקים עם הכדורים ליותר מ יום, צפויים לתופעות לואי. ולכן השיטה הזאת לא רלונטית לגביך כמו שאחת אמרה, כדי להפסיק תרופות צריך לעשות את זה בהדרגה, מה שאומר שוב, שאת לא יכולה להשתמש בהפסקות. חילוף תרופה ל SSRI אחרת חסר סיכוי, מלבד צפרמיל, שיש סיכוי מסוים שיעזור, למרות שהסיכוי נוטע שכן יהיו לך תופעות בצפרמיל בנוסף יש טיפולים שהם גם כסיכוי נמוך של כ 30 מקסימום חקר תופעות לואי הוא שאלה ללא פתרון מלא - בעיה קשה אני מציע לך לעשות שני דברים 1. בחיים לא להפסיק תרופות- אלה בהדרגה 2. תנסי דברים בסדר הבאה : צפרמיל , צפרמיל + רמרון או רומברין , והדבר השלישי סרזון או רמרון - חשוב לציין כי סרזון ניתן לקחת ב כמויות גדולות מה שרמרון לא, אך יתכן עדיין שרמרון במימון קטן יהיה חזק יותר, מכייון שהוא נחשב לתרופה אנטי דיכאונית יותר חזקה מזרזון אם את יכולה לחיות עם תתרופה אנטי דיכאונית שהיא לא ל OCD כגון סרזון או רמרון - פתרת את הבעיה- לתרופפות אלו אין יותר תופעות לוואי מתרופות דמה נ.ב :עברתי את כול התהליך לפרטי פרטים- כול תרופה שקיימת ונעצרתי בזרזון למרות שהוא משפיע פחות על ה OCD הכול עינין של בחירה אם בן אדם לא רוצה להיות אינפוטנת צריך לוותר - ולפעמים הרבה

לאב

New member
כולן תרופות לאו סידי?

אני לא מכירה את התרופות האלה, אם סרזון ורמרון זה תרופות לאו סי די אז במה הן יכולות להועיל לי? הרי אין לי דיכאון או כל תופעה אחרת מלבד הטריכוטילומניה? מה דעתך לגבי הורדת המינון בסוף השבוע ל חצי כדור במקום הכדור ששלוקחים כרגיל במהלך השבוע?

לאב

New member
שגיאת כתיב כרגיל

בין המילים "זה תרופות " למילים "לאו סי די אז" צריך לבוא כמובן "לא"

.אחת

New member
אהלן לאב, את עשויה לעשות את

אותה טעות פעמיים - לא משנים מינון ללא התיעצות עם הרופא המטפל. זה גם יכול לא להועיל וגם יכול להזיק. וגם - מה שמתאים לאחד לא בהכרח מתאים לשני (מבחינת תרופות, מינונים וכו´) אז קדימה, לרופא המטפל להתלונן ולקבל עצה...

התלוננתי והתלוננתי ו...קדוחעס

מה לעשות שיש רופאים שלא מבינים ,שסך הכל הייתי רוצה לעזור להם לעזור לי. ולכן הם גם צריכים להתחשב במה שאמרתי להם ודייוחתי להם. אז במקום להבין, הם כופים את המחשבה שלהם. אולי אצל לאב זה אחרת, אבל אצלי זה ככה. העובדה הזאת כוללת את כל הרופאים בכל תחום , לא התייחסתי בזה רק לרופאים שמטפלים ב-OCD. פשוט ההברקה הזאת עדיין לא הגיעה אליהם.

למשל

כשדיווחתי שהתרופות האלה משמינות אותי- הם אמרו מה פתאום. כשסיפרתי שהן עושות לי מיגרנה- הם אמרו שלא יכול להיות. הם כנראה נורא צריכים להאמין בתרופות שלהם... אבל מה לעשות שלא התרופות צריכות עזרה אלא החולה... ואולי הם כן חושבים שהתרופות צריכות עזרה... כדי שיוכלו להמשיך להאמין בהם... וזה מן גלגל חוזר כזה...לך תדע...

הם כל כך בנאליים...ואטומים

מרוב נסיונתם לדבר על מהפכת הפסיכאטריה ולשיר שירי הלל ושבח הם שכחו שהמהפכה עדיין מתעכבת אולי יש לה מחויבויות אחרות.. אולי היא סתם איחרה את האוטובוס. בכל אופן היא לא כאן. אבל יש כאלה שמתעקשים לומר שהיא כאן (קצת בעיה בבוחן המציאות. לא? אבל מי אנחנו שנשליך על יודעי ח"ן האלה את פחדינו" פצינט: דוקטור עם זה בעיה עם הסרוטונין, למה לא יכולים לבדוק לי אותו, לראות אם כאן הבעיה דוקטור: אי אפשר פציינט: אין זה תרופה אחת ממשפחת SSRI עוזרת להפרעה ואחרת לא? דוקטור: לא יודעים וזה רק שתי דוגמאות, כי מכאיב לי לכתוב עוד. למרות הפרדוקסים אני עדיין הולך אליהם בתקווה לישועה, שאכן יביאו גאולה. אבל התפכחתי במהלך הזמן וזה תרופה נהדרת להפרעה ההתפכחות כי אתה מבין שהרבה בידיים שלך (גם בזה אפשר להרחיב) כל חיי רציתי להיות פרמקולוג ..כנראה שזאת היתה בקשה מוגזמת וזה העונש שלי. בא לכם לדבר על השמנה מתרופות? ודרך אגב אם יש רווק פנוי בסביבה חמוד חכם רגיש ובעל תובנה אני מוכן לקחת אותו עם ההשמנה

KOMA2

New member
ד"ר XXX שלי הוא המלך...

אם אתם מעלים את הנושא של האטימות אצל "העם המלומד" כלומר אלו בעלי הדיפלומה,אבל שהפציינטים שלהם יודעים יותר טוב מהם, אז הפסיכיאטר שלי הוא המלך. רק חסר לו להתחיל לשיר LOVE ME TENDER וללבוש חליפה לבנה עם נצנצים ואז הוא יוחרז רישמית כפסיכי עם תעודות. הוא חושב שהוא הכי חכם, הכי מביןוהכי יעיל ואני הפצינטיית הבורה והאומללה שהוא צריך לרפא והוא עושה לי טובה ענקית... הוא תמיד מדבר אלי בקול מתנשא כזה כמו לילדה מפגרת בת 3 ומלגלג עלי... אחר כך הוא שואל אותי כל מיני שאלות אידיוטיות שלא קשורות לנושא ומפתפלסף עד שעוברת 20 דקות,יוצא הדף,נוחתת החותמת,העט רושמת ויש לי עוד פרוזאק לחודש... אווייש אני לא סובלת אותו...

לאב

New member
גם אני בדעה של סיזיפוס

אם את מרגישה שהרופא לא ממש מקשיב לך , יש עוד הרבה רופאים ובודאי יש אחד אחר שתהיה לך תקשורת יותר טובה איתו אולי יהיה לך יותר קל עם רופאה?

למעלה