אה! אה! קניתי! |טל| †

Human Nature

New member
אה! אה! קניתי! |טל| †

הלכתי לשיננית, ובדרך חזרה הכרחתי את המולידה לעצור ב"טוואר" (הנחה ושטויות) וקניתי את Live Summer 2003 של רובי. וזה עלה לי רק ששים ושלושה שקלים! שזה כלום! בכל מקרה, זה דיסק כל-כך כייפי. אני אוהב הופעות חיות. הופעות חיות שולטות. רובי וויליאמס שולט. מיאו.
.

escaping

New member
גם אני......./images/Emo99.gif

*מסמנת עוד איקס בטבלת היאוש* הוא אמור לצאת ב25 לנובמבר בישראל, והוא יעלה רק 70 ש"ח! אבל בכל זאת, מה שיהיה בדיוידי לא נמצא באלבום החדש.

love amor

New member
אהההה אבי-משהו חשוב חחח

היום היה לי מבחן בלשון..אז סיימתי אותו תוך רבע שעה(הגשתי ראשונה כמו שאני אוהבת
חחח) ושהגשתי לה המורה אמרה לי "לרשום לך את המאה עכשיו או אחר כך" חחחחח
איזה כיף לפחות אני יודעת ת'ציון

Human Nature

New member
ועדיין את מדברת עם טעויות ../images/Emo4.gif |טל|†

והממ... לא אצרוב לעולם!

dana goren

New member
מזל טוב!

הגיע הזמן!!! וזה באמת אחלה של דיסק! הוא פשוט מעולה! תתחדש!ותהנה!

Human Nature

New member
תודה לכם ../images/Emo3.gif |טל| †

חבל שהחברים שלי (שהיו אצלי בסופשבוע) לא אוהבים את רובי. בקושי הספקתי לשמוע אותו

adis90

New member
גם כל החברות שלי לא אוהבות רובי :(

חוץ מאחת שאוהבת הכל

אתם יודעים מה אני שונאת?

אני שונאת נגיד כששואלים אותי איזה מוזיקה אני אוהבת ואז אני מגיע לרובי וויליאמס ואז מקבל תשובה כזאת.. "איכס.. סתם מתלהב.. חושב תצמו" עם הזמן כבר התרגלתי והתחלתי לקחת את זה בהומור ככה שאם אני רואה איזה פרצוף עקום אני דואגת כבר להקדים את מה שיבוא ופשוט עונה בחיוך.. "למה מה את חושבת עליו?"
-->יש כאלה שלא רוצים להעליב חח או "כן ני יודעת.. את בטח חושבת שהוא מתלהב וכל זה.." ועונה במקומם.. ככה אני מרגישה שלפחות אני מודה שאני לא עיוורת לדעות אחרות שיש עליו. ולפעמים אפ יש הזדמנות מנסה לתמוך ברובי ולהסביר להם איך הוא באמת.

Human Nature

New member
זה באמת מעצבן ../images/Emo4.gif |טל| †

הוא לא מתלהב, הוא שחצן. וזה בדיוק מה שבדרן צריך להיות. הוא עושה את העבודה בצורה מעולה- יודע לכתוב, יודע לשיר- וגם הוא פרופורמר נהדר (עובדה, דיסק ההופעה שלו גורם לי להרגיש כאילו אני שם והוא סוחף אותי לתוכו
). זה מה שחשוב

dana goren

New member
גם אני

זה קורה לי כ"כ הרבה פעמים! ואני מנסה להסביר להם (בצעקות) שרובי הוא לא סתם בנאדם מתלהב אלכוהוליסט מסומם! והרבה פעמים שואלים אותי מה את מוצאת בו?הוא סתם דפוק!ומזבלים לי ת'שכל ואז אני צועקת עליהם יותר חזק שישתקו כי הם לא מכירים אותו כי כל מה שהם יודעים עליו זה מהעיתונים!וזה לפעמים מה שאומרים עליו בכלל לא נכון וזה סתם מעוות את הדברים!ואני יודעת עליו יותר ואני יודעת עליו קצת הרבה יותר מהם ושלא ישפטו אותו לפי מה שכתוב עליו! ואז..הם אומרים לי טוב..דנה...תירגעי...יותר לא נעיר לך על זה!..אז כמובן אני נעשת מאושרת ואני ממשיכה לצעוק עליהם שהם דפוקים!

NiNa WiLLiAmS

New member
חחחח..אצלי ההיפך..

דווקא בחברה שלי הם לא מעריכים אותו עד שהם מגיעים לעובדה שהוא בריטי אלכוהוליסט מסור :))) חוץ מיזה אפילו גרמתי לכמה אנשים לאהוב ת'מוזיקה שלו... יש פשוט יותר מדי אנשים ששופטים לפני שהם מכירים..(או שמכירים ברמה מאוד נמוכה...) אז מהם אני בדרך כלל מתעלמת... מה אני יגיד לכם?? "יהיה בסיידר.."

למעלה