אהרון אתי בעבודה

אהרון אתי בעבודה

מאחר והוא כנראה נלחץ מזה שאני אעזוב אותו והבת עסוקה בעבודות גמר שלה, אז לקחתי אותו לשעתיים לעבודה. הוא מופתע ושמח לגלות איפה אני עובדת ונהנה מהדרך לתל אביב. אקח אותו לסיבוב חברים בבניין ואחר כך הביתה, כמה שומם כאן כי החבר'ה על הכרמל עכשיו מטיילים יום נפלא לכולם, טובה

../images/Emo24.gifטובה'לה רק שלא יבקש כל יום ללכת איתך

לעבודה, עוד לא השגת עובדת אחרת?

אריאלה קירה , לא נראה לי שירצה במיוחד

היינו מעט מאד זמן בעבודה למרות שישב בשקט ואני נסיתי לעשות משהו אך לא הצלחתי בגלל בעיות מחשוב, כמובן ביקר בשירותים פעמיים ושתה קפה ומים ולקחתי אותו להכיר כמה חברות. אך לצערי ביחידת הסמך - מינהלת ההגירה , לא שמעו שיש אפשרות של עובד מחליף שנרשם במשרד הפנים אך אמרו שכולם עוצמים עיניים אם לוקחים מישהו חוקי פניתי שוב לחברה שלנו ברעננה , חברת כ"א ושאלתי מה קורה. היא הסבירה לי שיש נוהל חדש אולי חודשיים שלא פורסם אפילו שאפשר לרשום כמחליפה. אך הבעייה היא אחרת, העובדים לא רוצים להחליף כי הם ברישיון ורוצים למצוא משהו קבוע , אז הסיכוי למצוא הוא נמוך. בקיצור, אני לא יודעת מה יהיה כי הוא בינתיים כל הזמ ן אומר שהוא לא רוצה ואני לא יודעת מה בדיוק ולא יודעת איך יגיב לגבר עובד ישראלי. מצב הרוח שלו לא טוב ומשהו מטריד אותו אך אני עוזבת את זה בינתיים. ניסע לבית המלון ונראה מה יהיה בסוף השבוע הבא. מכסימום, אני אגייס את כל הפורום לעזרתי , סתם צחקתי.... מה שברור שהרבה אני לא אעבוד בחודש הזה, שולחת לך חיבוק ענק, טובה

sarale14

New member
לילה טוב, ליאורלילי -לא הבנתי

המטפל/ת היא דרך חב' כ"א ? ואם כן הם חייבים למצוא לך מחליף !!!

הם חייבים למצוא רק מחליף ישראלי, שזה יקר, מעט

שעות ובדר"כ בפחות מסירות ולא תמיד מסיכימים לטפל במשהו שאינו ישיר כמו עזרה במשק הבית.

sarale14

New member
הייתה לי אז בעיה למצוא מחליף לימי א'

כאשר כל יום ראשון ריימונד צריך לקבל את החופש שמגיע לו (לגבי יום שישי אני משלמת לו 25$) דרשתי מחברת כ"א לדאוג לי לימי ראשון למחליף, קשה מאוד וכמעט בקשה הזויה, הנשים (כאילו מטפלות) כמובן לא הסכימו להרים או להושיב את אמא - וצריך לדעת איך לעשות את זה (אחרת זה מה שחסר לי שחס וחלילה תיפול) ונס גדול קרה ומצאו איש די מבוגר, אבל מסוגל להרים את אמא וזאת הפעם האחרונה שהרגשתי שהיא תקשרה איתי היא לא רצתה אותו, הפנים שלה יהיו נפולות לגמרי ממש נכנסה לדיכאון, וכאני הייתי באה מהעבודה או ריימונד ופנים שלה יהיו מוארות מה לעשות אין כימיה. (שלמתי 30 שח לשעה +נסיעות = 310 שח) אבל אני חייבת לעבוד, והמצפון שלי אכל אותי כהוגן - עזבתי את העבודה לא יכלו לתת לי חופש בימי ראשון. כיום ריימונד מיוזמתו החליף את היום ליום שבת בערב עד ראשון בבוקר וזה נהדר (אז בקשתי ממנו והוא לא רצה)

sarale14

New member
בסדר, זו העיניים שורפות אני הולכת לישון

לילה טוב. דרך אגב קבלתי תשובה היום שלילית שלא מעבירים את בתי לגן אחר, כלומר בראשון לחודש ספטמבר לא הולכים לגן.

אם הנימוק לבקשתך היא "הסבתא" זה יאפשר לך

ללחוץ על הפסקת פעילותה. לא יתכן שגם לא יאשרו להעביר גן וגם ינצלו הלאה את "טוב לבה" של הסבתא.

sarale14

New member
יענקלה הייתי בעיריה, כתבתי 2 מכתבים

עוד לפני חג פסח כתבתי את המכתב הראשון, אמרו אחרי פסח, ואחרי שההרשמה תסתיים, ... אני לא שולחת אותה לגן הזה למרות שיש לה צפיה ללכת כבר לגן די משעמם לה ולי קשה להייות גן שעשועים, אך לא נורא מתגברים. בענין שלי לא עשו כלום, לא הגננת שהיא חייבת אותה כי הסייעת קצת פלגמטי, והיא עוזרת לה ממש ברמה, וכשדברתי עם הגננת היא אמרה בפרוש שלא תותר על "סבתא" גן בתי דברה עם אחראית על המתנדבות, ושום פנים לא יוצאו אותה, ודברה עם המפקחת ששמעה על ענין הזה, שלחנו אליה גם מכתב, זה לא יתכן "גן חובה" חייבים לבוא לגן זה לא כמו שבשנה שעברה הייתה רוב הזמן בבית. בעיריה לא עובדים ביום חמישי ולא בשישי, ביום ראשון אצלצל לקבוע פגישה עם ראש העיר ואם זה לא יעזור המשיך למשרד החינוך - אין ברירה. תאמין לי זה עולה לי בבריאות..

אולי תנסי לשלוח שוב את הבת לגן הזה?

אני מניח שהעלאת הנושא הגיעה לאזני ה"סבתא" וזה ודאי ישפיע על ההתנהגות שלה, או לטובה או לרעה. אם לטובה, הרי טובת הבת מעבר לנושא העקרוני. אם לרעה תפסיקי את ההשתתפות של הבת בגן ויהיה לך יותר "בשר" לשיחה עם ראש העיר. אולי תצליחי גם להקליט את "הסבתא" בסלולרי ללא ידיעתה. זה מותר לפי החוק. נמשיך לדבר כשנפגש.

טוב'לה היקרה!

ראשית לא יקרה כלום למשרד התמ"ת עם לא תעבדי.... וזה לא בצחוק.... השאלה מה יקרה לך? אל יאוש הכל יעבור בשלום, את יכולה להיות בטוחה... הבעיה תהיי כשהיא תחזורואז הוא ירצה רק אותך... כי אותה בטח ישכח עד אז... אבל גם על זה תתגברו... ואם הפורום יוכל לעזור לך בטח יעזור , אם לא לך אז למי? שיעבור היום בקלות ותהיי שבות רגועה,נדבר... עכשיו הולכים לבשל...

אני בטוח שאפילו אם אהרן ישכח את פסנג הוא יקבל

אותה בברכה כחדשה

למעלה