אהעהאאאא. אווסנס.

טרודייי

New member
../images/Emo31.gif

היא לא הייתה חולה, ואם תשמעי בהקלטות את גם תשימי לב שהקול שלה היה צלול, בלית'יום היא התחילה לזייף בקטנה ובלאקרימוסה היא כבר לא עמדה בזה. אתם שוכחים שאנחנו היינו אחרונים בטור, ושהוסיפו אותנו במקריות מפתיעה ולא היה לה מושג שהיא תגיע אלינו במצב כזה. חוצמזה, היא קופצת ומשתוללת כמו מטורפת על הבמה, היא נתקעה 12 שעות בשדה תעופה בטורקיה והיא סבלה את החום הזה בישראל[ותאמינו לי שהיא לא רגילה לזה. היא גם אמרה את זה.] אז אל תצפו מנה להיות במיטבה אחרי חודשים שהיא מטיילת בעולם ודופקת הופעות כאלה בהפרשים של יומיים. היא גם לא הייתה אמורה לשיר את .MI היא ממש עשתה לנו טובה. היא אפילו אמרה שבמצב אחר עם הקול שלה ככה היא לא הייתה עולה אבל בגלל שאנחנו כאלה מאגניבים [
] היא חזרה לשיר את ההדרן. היא הייתה אמורה לשיר גם את YS והיא לא שרה כי היא לא עמדה בזה. מקצוען יודע מתי לעצור כדי לא לשחוק את הקול ולעשות לעצמו נזק תמידי, והיא עשתה את זה.

אז ככה.

ההופעה של אופת' הייתה האחרונה בטור של 7 חודשים בערך. תסמכי עלי שהסולן שלהם, מיקאל, עושה דברים הרבה יותר קשים בתור סולן להקת דת' מטאל (וגיטריסט בן זונה), אך עדיין הוא לא פספס שום תו ושום צליל וההופעה הייתה ללא רבב. התירוצים של חום ושדה תעופה שווים לתירוצים של הרצפה עקומה. פרפורמר אמיתי אמור להתמודד עם כל התנאים שמציבים לו, והוא אמור לדעת לשיר נקי בכל מצב. ובלי שום קשר לארץ, שמעתי פעם את Anywhere But Home, וזה פשוט זיוף אחד גדול. הלייב הכי מעפן ששמעתי בחיים שלי בערך.

זונע

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

כל מילה בסלע

FartherAway

New member
נו, אנחנו לא צריכים להצדיק כלום.

אנחנו אוהבים אוונסנס, יש לנו זכות, לא? :) נהנינו, שיתפנו, לא צריך למתוח ביקורת על כל דבר.

שמע, זו לא ביקורת.

אני פשוט לא אוהב את התירוצי רצפה עקומה האלה. זייפה, אז זייפה! זה מה יש, לא צריך לקשר את זה לחום או למשהו.

טרודייי

New member
אתה לא יכול להשוות סולן לסולנית.

זה הבדל עצום. חוצמזה, מזה אין לי כוח להתווכח, אז בוא נחסוך את זה

gurke

New member
מה זאת אומרת זה הבדל עצום?

תאמין לי שהיקף המכירות של אוונסנס גדול פי כמה מליונים מזה של אופת'. שלא לדבר על זה שההופעה של אוונסנס עלתה פי שתיים ושל אופת' הייתה ארוכה פי שתיים. למי אכפת אם זה גבר או בחורה, או משהו באמצע (איימי)??! זה המקצוע שלהם, הם אמורים לעשות את זה הטוב ביותר, בטח אם משלמים להם כל כך הרבה. אז נכון, להשוות את איימי לאלוהים (מיקאל) זה קצת לא בסדר, אבל אפשר גם להשוות אותה לג'יימס הטפילד, שגם כמעט בגיל 50 וקול שכבר גמור, מת, הוא דופק הופעה כל יומיים, ודופק הופעה. אז ברצינות..איימי לא מקצועית, נקודה.

gurke

New member
זה לא בסדר ברני!

אתה משווה אותה לאלוהים?! הגזמת ממש. זה הרי ברור שאיימי לי לא מתקרבת אפילו ליכולות של אלוהים.. (פינת ה) אמןןןןן (ררררררגגררררררררררררגגגגגררררר)

למעלה