אהעהאאאא. אווסנס.

sky darkens

New member
אהעהאאאא. אווסנס.

מי היה?
יצאנו ב1 וחצי מרעות!! הגענו לרעננה 3 שעות לפני הפתיחת שערים. היה חם ומגעיל, כולם הזיעו, וכולם נדבקו אחד לשני. אבלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל, זה פשוט היה היום הכי טוב שהיה לי בחיים, באמא שלי. היה פשוט ענק. אורי ושבי, כנסו לי לתחת. אוונשנש, גיי דרקנס - אבל היה פשוט אחד החזקים. איימילי. |ראר|
|ראר|

זונע

New member
אני מעדיף שלא להכנס לך לתחת../images/Emo94.gif

תבוא מחר יא גיי...אחרת בשביל מה אני בא

סתמי יא אימווווווווווו../images/Emo186.gif

[הייתי עושה לך פה תסמיילי של האימו מהמסנג'ר אבל אין]

טל קארי

New member
היה כל כל כל כך כייף!!!!!!!!!!!!!!!!

וווואוו אחת ה-הופעות!!!!!!! היה אדיר@!!! איימי לי תותחית!!!!!!!!!!!!!! כולם תותחים!!!! זה היה כל כךךך משחררר וכיייף!!! שיאאאללהההה!!!!!!!!D :

FartherAway

New member
אחח, היה מדהים.

איימי הייתה מדהימה, הלהקה הייתה מדהימה, הכל היה מדהים. אם זה רק היה טיפה יותר ארוך והיה טיפה פחות חם, הכל היה מצוין. :) ממה שהבנתי, זה תוכנן להיות עד 11 אבל הם קיצרו בגלל שהקול שלה קרס. לא נורא. :) הייתי רואה את זה שוב ושוב ושוב.

חצילע

New member
זה קצת לא פר האמת, כי בתכלס שילמנו על זה הרבה

כסף, אבל בסדר.

MoonyAvFreak

New member
אבל זה לא ממש היה אשמתם,

היא הייתה צרודה, מסכנה, בטח היה לה קשה לשיר.

זונע

New member
טוב, לא יודע מה איתך

אבל אני חושב שזמרת מקצועית שמרשה לעצמה לגבות מחיר כזה לכרטיס(ולא משנה כרגע אם זו היא או האמרגנים של הלהקה), צריכה להיות מספיק חכמה ולדאוג לזה שהיא לא תצטרד באמצע הופעה. כי זה מגוחך.

MoonyAvFreak

New member
אבל מה היא יכולה לעשות? :|

שבנאדם חולה והוא צריך להגיע לאנשהו, מה הוא יעשה? הוא חייב להגיע והוא לא יכול לעשות הוקוס פוקוס O:

חצילע

New member
לא, אבל בתכלס אתה צודק אורי.

כי כשאנשים משלמים 360 שקל הם מצפים לוואחד הופעה, שלא תימשך שעה. ואם היא הייתה חולה אז למה הם לא דחו את ההופעה באיזה שבוע? ולמה הם קבעה לו"ז הופעות כל כך עמוס של הופעה בטורקיה ויומיים אחרי זה בישראל?

למעלה