אהמ

N i T z K e

New member
אהמ

נכון זה מעצבן שמישהו כותב שהוא חדש ולא מתחבר כמעט שבוע?.....חחחח הייתי בתאילנד...(= ויש מלא הודעות אין לי כוח להגיב על הכל...פעם אחרת

איך היה?

וברוכה השבה!

The Macker Girl

New member
../images/Emo124.gifנצל"ש!

מה שלומכם? מקווה שהכל טוב אצל כולם... איך עבר השבוע? שלי היה אחד הגרועים והמבאסים בחיי, אבל כמו שאתם רואים, לפחות יצאתי חמישי ולא שישי (העונש בוטל), אז לפחות זה... בכל מקרה, שיהיה לכולכם סופ"ש נעים...

The Macker Girl

New member
ועוד אחד:

לא כ"כ קשור, אבל חשוב לכל מי שמבין מוזיקה טובה מהי! מרסדס בנד חוזרים לבמה לשתי הופעות ב-ל-ב-ד (!!!), ואז חוזרים להמשך עבודה על האלבום השני. הופעה ראשונה ב-19 לפברואר (שבת) בירושלים, והופעה שנייה ב-22 לפברואר (שלישי) בפאב "דאג אנד טוני" בנתניה. מי שמכיר - יודע שאסור לפספס, מי שלא - שווה לנסות!!! (ועופרי ומיכל יתמכו בי בכל מילה!)

The Macker Girl

New member
אה, ו...

(אני יודעת שזה נראה כאילו אני נהנת לשרשר לעצמי, אבל זה ממש לא ככה!) ביום שישי, 18/2, ב"בארבי" ת"א, מסיבת רגאיי נוספת בהפקה של שבק מיוזיק וראשטה הפקות. כניסה עולה 70 ש"ח, אין הגבלת גיל! על התקליטים: Top Secret Crew (ג'מייקה), A-Mar סאונד ורוד בוי סאונד סיסטם. שלא תגידו שלא ידעתם! נ.ב. אני סוגרת שבת

The Macker Girl

New member
../images/Emo168.gifהופעות של הדג נחש../images/Emo168.gif

12/2 (מוצ"ש), שעה 21:00, מועדון 'האומן 17' ירושלים.
23/2 (רביעי), שעה 21:00, מועדון 'גולדסטאר זאפה' בת"א.
25/2 (שישי), שעה 01:00, מועדון 'הלונה' בחיפה.

Gil shaDy

New member
אני שםםםםםםםםםםםםםם!!

הולך להיות גדול, בנוסף יופיע אומן רגאיי דאנסהול מצויין בשם FITTA WARRY וואי יהיה כיף בדאנס הזה!

The Macker Girl

New member
אני אהיה בנתניה

כי, מן הסתם, אם אני סוגרת שבת ב-18, אז גם ב-19 אני בבסיס...
אבל ב-20 אני יוצאת לשבוע רגילה, וכך התמזל מזלי להגיע לפחות להופעה אחת! (שהיא במקרה גם 20 דקות מהבית שלי...
)

בעעסההה לך............/images/Emo4.gif

הם בטח יופיעו בצוללת,והמרסדס בצוללת זה תמיד דבר מדהים......

FunkyGiraffe

New member
א-י-ן ע-ו-ד ל-ה-ק-ה כמוהם.

הגרוב שלנו לא נורמלייי שאנן סטריט בתגובה - "אתה לא נורמלי"

הבחורה מבינה עניין

מרסדס נותנים שואו מדהים וגל תורן (הסולן) הוא כנראה הבנאדם הכי מגניב/דלוק בארץ. כדאי מאוד

למעלה