אהמ..

הגרהS

New member
אהמ..

קשה לי להירדם.. אני לא מסוגלת! זה פוגע בי בהכול ובמיוחד בביצפר..שבבוקר פשוט אין לי כוח לקום ואני גוררת את עצמי בכוח מהמיטה.. אני מפחדת להירדם.. אני לא יודעת מה לעשות..

דנטל

New member
"מפחדת להירדם"

הכוונה במהלך היום או בלילה כשצריך ללכת לישון? למה בדיוק הכוונה? דיברת עם ההורים?

הגרהS

New member
לא דיברתי..

אני פשוט מפחדת כי יש לי "טראומה" מכיתה ה' בערך שעברתי ניתוח שקדים והרדימו אותי במסכה..ניסיתי לקום והשכיבו אותי בכוח.. ומאז אני מפחדת מכול התהליך של ההרדמות.. ואני תמיד מנסה להישאר ערה כמה שיותר.. ובכלל שאני מרגישה שאני עומדת להרדם אני איכשהו מעירה את עצמי אני לא יכולה זה הורס לי את כול חוט המחשבה בא לי לבכות.. אני לא מצליחה כלום המחשבות לא רציפות ואני שוכחת את מה שרציתי לרשום עכשיו,נמאס לי כבר.

הגרהS

New member
לפני השינה..

הראש שלי מלא מחשבות ואני לא יכולה להירגע.. אני תמיד איכשהו מנסה.. היום זה היום שנישארתי ערה הכי הרבה זמן אני בדרכ כלל הולכת לישון "רק" ב2 וחצי, כול זה התחיל השבוע.. אני עד לפני שבוע ישנתי רגיל עם כול הפחדים, אבל ישנתי. השבוע..אני לא יודעת :\ משו נידפק בי!!

דנטל

New member
את צריכה לטפל בפחדים האלה

והדרך היא בעזרת מטפל מקצועי. דבר ראשון זה כן לדבר עם ההורים, הרי הם אלה שלעת עתה אמורים לדאוג לבריאותך ולך יש בעיה לא קלה בכלל. טראומה זה לא משהו שנפתר עם הזמן, בדרך כלל. יש דרכים לטפל בזה. הנפש היא דבר שברירי, אבל לעתים היא בת-תיקון.

למעלה