אהמ...

ה-שונית

New member
אהמ...

עוד פסיכולוג אובססיבי נחת על מפתננו? אז למה לשלם כ``כ הרבה כסף בחוץ, כשאפשר לקבל פה הכל בחינם? שונית (שנשכבת על הספה במרכז החדר ומחכה לתחילת הטיפול)

רגע קט בנות!!!

איני מנסה למשוך אליי אש!!! אני נמצא בפעם הראשונה בפורופ וכנראה יש פה חוקים מסוימים אבל למיטב הבנתי אם יש לאנשים בעייה צריך לענות לעניין ולהיות תכליתי אחרת מה עשינו ??? באמת שאין בי שום עניין לפגוע אלא להיפך רק לעזור ולתת כלים שלפי דעתי יכולים לעזור, כנראה שלאנשים קשה עם האמת, אבל היא חייבת להיאמר, מצטער אם אנשים לא יכולים להתמודד איתה ונפגעים,זה רק בכדי לפתוח להם את העיינים ואם תשימו לב תראו שאני ממש ענייני בתשובותיי

ה-שונית

New member
תאונות דרכים

אכן עלולות להרוג וזהירות - עלולה להציל חיי אדם מעתה, אנהג בזהירות מצטערת אם פגעתי שונית (בעלת חוש הומור דלוח במיוחד)

חוזר לשונית

זה בסדר שונית! דרך אגב אני אדם מאוד נחמד וגם נאה כך אומרות אני מקווה שנוכל לעלות על דרך חדשה?

ה-שונית

New member
היתה דרך ישנה?

למה אף אחד לא טורח לעדכן אותי? שונית (שלטעמה `נחמד` ו`נאה` זה פרווה)

פרווה? שונית!

כנראה שטעמת מהו טעמו של פרווה! אני מוכן לעדכן אותך לגבי כל דרך שתחפצי ולמה את מנסה להשמתש בהיתולים ובמשחקי מילים ו בדיקת אינטילגנציה בואי ננסה אחרת אולי ספרי על עצמך קצת

סירוס עצמי שונית

תאמיני לי שאם התגובות שלכן לכל דבר מה שנשאר לנו הגברים זה רק לסרס אותנו, מה יהיה ????!!!! אסור לצחוק איתך? ואם אני מעז,אז צריך לברוח ??. שונית ספרי על עצמך תענייני אותי קצת!

למעלה