אהמ.

אהמ.

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=428&msgid=7973764 עזבתי לאבדון והפיק נעצר. *סניף* הנמשיך? *אפשר להמשיך אותו פה, אחרי ההודעה הזו, ולא בהודעה המצורפת.
)

לאנה

New member
באט אפקורס!!!

אני ממש רוצה לראות איך הוא יגמר..., או שמא הוא לא יגמר לעולם?...*טה טה טם!* Recap: חחחחחחחחח.... happy sigh השלושה פיזזו להם בעליצות WTF... עד שהם... אמ... came to a stop מול לוק´ס. דממה. טם טם טם אינדידי. עוד דממה. "אמ..." טריסטן הסתכל לצדדים. "למה אנחנו עומדים בדממה?" ליים. (אמ, סתם הצעה, אבל חשבתי שאולי, אה, הן, אה, אולי, אתם יודעים, אמ, אה, שהם לא רוצות שלוק יסקול אותו? *נסקלת בעצמה*) ______________________________________________________________________ רעיון טוב סיס! המשך: "אה..., לורליי?, ג´ודי?, גברת גילמור?, מדוע היננו WTH?! עומדים פה בחוץ מול הדיינר?" אמר טריסטן בקול מדהייים. "טוב, תראה, ללוק, בעלי הדיינר, יש מין בעיה עם צעירים-חדשים-שהוא-לא-מכיר-ושקשורים-איכשהו-לרורי." "מממ, אני יוכל לחכות בחוץ..." "לא!" אמרה רורי בפתאומיות. לורליי וטריס הסתכלו עליה בפליאה. גרוע ביותר, וגם ממש לא מוזר..., מיכי, הלפ מי פליז.

אווו... גוד סטאף...

(that sounded wrong on so many levels...) "או... קי..." אמרה לורליי, מגניבה WTF אינדידי מבט לעבר רורי. השלושה נכנסו לדיינר, והתיישבו בהססנות ליד ה.. רבאק... דלפק. לוק בא לקחת את ההזמנה שלהם (שלא משתנה אף פעם
), כשהוא כותב משהו בפנקס הזה שאף אחד לא יודע מה לעזאזל הוא כותב שם אם הוא כבר יודע בעל פה מה הן רוצות. הו וול. "אוקיי, מה אתן--- מי אתה לעזאזל
" לוק הרים את מבטו מהפנקס המדובר (דה) וירה חצים מנטליים לעבר בלונדיני (לא בנפשו) מסוים.
וואו. זה היה מ-מ-ש צולע...

לאנה

New member
לא כל-כך...

אני חושבת שהבעיה היא *שמא העז לומר זאת?!* היא חוסר הג´ירף. כלומר, כשבין בשטח, הפנפיק לא במתח, הוא פשוט הרבה יותר מוזר. מה שאומר יותר מצחיק. ופחות הגיוני. כלומר, לאו דווא פחות הגיוני, פחות ריאליסיטי. וזה הפיקים שהכי כיף לכתוב, לפחות ביחד. אז, מממ, אולי ננסה להחזיר אותו לפיק?..., אני לא יעשה כלום עד שתודיעי לי.
חחח!, ואהבתי את עניין הפנקס..., מה שנכון, אגב.
"אה..., אני?..., אני..., אה..." "טריסטן." אמרה לורליי, מנסה להציל את תכול העיניים. "טריסטן...?" אמר לוק, מבולבל. "הוא לומד איתי. בצ´ילטון. הוא לומד איתי בצ´ילטון." אמרה רורי. "או. What can I get ya?" אמר לוק. אהמ, סליחה, נהם לוק. מישהו פה יכול להגיד "צולע"?, אני יכולה!

למעלה