אהמ...

bachner1

New member
יש לי הרגשה

שאני ממש עומד לאהוב את זה. אנט נשמעת פי 10 טוב מאשר בDPP ברוב השירים.

DCOW123

New member
יש דיסק שאתה לא ממש עומד לאהוב?

אלוהים, קצת ברירנות. שרמוטת דיסקים שכמוך. (נכתב בהומור)

Itay Simons

New member
מפגר

bachner1

New member
קצת בררנות= ללמוד ממך?

"
"10,000X כולה אני אוהב גם את הכיוון החדש שלהם כי אני אוהב פסקולים ולא מייחס 90% ממשקל השיר לזמרת

DCOW123

New member
לא רק בנוגע לנייטוויש...

כל פעם שיש דוגמאות לשירים, אתה על אוטומט "אני עוד יאהב את זה". עם מבט חלול בעינים בוהקות, דיבור מונוטוני, וכף יד מצדיעה במצח. (שוב, נאמר בהומור)

bachner1

New member
אתה מכיר את התגובות שלי רק להם ולWT...

כך שלדעתי זה קצת מטומטם מצדך להניח איך זה אצל אמנים אחרים... גם אם זה בהומור, ובעיקר כשהמקרה שלך הוא הפוך והרבה יותר קיצוני משלי. כשאני אוהב את מה שאני שומע, אני אגיד את זה. כשאני לא- אני גם אגיד את זה. אני מאוד אוהב את נייטוויש וWT (לכן אני בפורומים שלהם...), ולכן יש סיכוי גבוה מאוד שאם הם מוציאים אלבום אני אוהב את זה. לא אהבתי, נגיד, את MWS. וגם כרגע אני מכיר את Edenbridge (בסדר כרונולוגי) ומאוד אהבתי את 2 הראשונים שלהם, מה שלא מונע ממני כרגע להתאכזב מאוד מהשלישי שלהם שהרבה פחות טוב לדעתי.

DCOW123

New member
היו עוד מקרים חוץ מנייטוויש ומווית'ין.

ואיך בדיוק המצב שלי יותר קיצוני? בזה שאני לא אוהב את מה שאתה כן? אוקי, טוב לדעת. בכל מקרה, אין לי כוח לדיון הזה :)

bachner1

New member
...

תוכל לרענן את זכרוני? ולגמרי פספסת את כוונתי- כמו שאני "מצדיע ומכשכש בזנב (בהומור כמובן) לכל אלבום"- אתה פוסל ישר כל אלבום. אצלך זה יותר קיצוני לדעתי, כי אני אומר דברים כמו "יש לי הרגשה" ו"לדעתי" ודוחה את ההכרעה לשמיעת האלבום עצמו, מה שלא קיים אצלך, לפחות כלפי חוץ. וגם לי אין כוח לדיון הזה, אבל כשאני נגרר אני נגרר. אין לי שום בעיה עם דעות שונות בפורום, זה מצוין, אבל ממש אין לי כוח שיעבירו עליי ביקורת (בהומור, כמובן) על זה שאני מבטא אהבה לחומר חדש של להקה בפורום שהוקם על סמך אהבה לאותה להקה.

DCOW123

New member
תנשום אויר ותרגע.

גם אם תחזור אלף פעם על עניין ה"קח בהומור" זה לא ישנה את העובדה שזה נכתב בהומור. ולמה ציינתי שזה בהומור, כדי שזה לא יתפתח לדיון מהאופי הזה. אני רואה שזה לא עבר, ואתה נכנסת למגננה, אז שיהיה לך בכיף. אני לא אמשיך עם זה. :)

bachner1

New member
לא היה שום כיוון אחר אפשרי להתפתחות הדיון

ההודעה הראשונה הייתה מצחיקה. השנייה הייתה כבר התקפה לכל דבר, גם אם באמת הכוונה הייתה מהומור. בשלישית כבר בכלל, נעלבת ממשהו שלא אמרתי... מאוד אשמח למחסור בדיונים כאלה בעתיד :)

מנווה

New member
פאק זה נשמע כאילו אני הולך לאהוב את סקרלט!

נשמע קטלני ביותר.

למעלה