אהמ.

קאטיקט

New member
אהמ.

אז קראתיעד עכשיו את כל הספרים חוץ מאת משתה לעורבים. ואני צריכה לקרוא אותו. אממ... צריך לצאת עוד ספר? אגב. אני קט.

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

הספר הבא אחרי משתה לעורבים יהיה "ריקוד עם דרקונים". מתי הוא ייצא? זו שאלת מיליון הדולר... מרטין עדיין לא סיים לכתוב אותו והוא מספר שהוא מתעכב... אני מניח שתעבור עוד לפחות שנה לפני צאת הספר הבא. אבל את מוזמנת לחכות ולקטר על העיכובים יחד עם כולנו בפורום... זה מעביר יופי את זמן הציפיה

קאטיקט

New member
תודה תודה../images/Emo13.gif

אמ.. הו.. אז אני מניחה שיש לי זמןלקרוא את משתה לעורבים. D: כמה נחמד. אהיה כאן ואקטר איתכם בשמחהD :

קאטיקט

New member
שאלה.

אממ.. כדאי לי לקרוא את הספרים של ששאו"ק אממ.. באנגלית? אני לא ממש טובה באנגלית והכל, אבל אני כן קוראת. השפה היא שפה טובה? כיאלו פשוטה ולא בעייתית? אני פשוט מחפשת ספרים לקורא באנגלית. אבל אולי בגלל שזה כ"כ ארוך אני לא אקרא. אני לא יודעת.

האנגלית היא קשה

כך שאם את לא ממש טובה, או עם המון מוטיבציה (כמו מיד שהספר יוצא ואין לך כוח לחכות לעברית), אז אני לא ממש ממליץ.

קאטיקט

New member
הו.

אז כנראה שאני אוותר על לקרוא את זה באנגלית. למרותשקראתי את נרניה. שהשפה היא דיי קשה. אבל אני לא אקרא את זה באנגלית, נראה לי.

קאטיקט

New member
הו.

קראתי את כל הסדרה חוץ ממשתה לעורבים, שאני אקח שבוע הבא. פשוט.. לא באנגלית D:

אפק7

New member
תקראי ספרים אחרים באנגלית

קלים יותר, או קשים, ככה כשתגיעי ישיר של אש ושל קרח יהיה לך יותר קל. אחר כך תוכלי לקרוא רק באנגלית שלדעתי זה יותר טוב.

למעלה