אהמ.

• פותח הנושא svety
  • פורסם בתאריך

Musta Susi

New member
הליריקה, ההרמוניה

הנושאים הלא מציאותיים כמו אגדות, מיתולוגיה וכדומה, השירה במקהלות וצלילי הקלידים זה בעיקר מה שטוב במוזיקה הזו. גם מהירות (Double Bass, ריפים) מוסיפה לאווירה הטובה ואף פעם לא מזיק לשלב (או לפחות הדמיה של) כלי נגינה קלאסיים כגון חליל, כינור, פסנתר ועוד...

Blade Of Fire

New member
מילה אחת-EPIC!

בניגוד לסגנונות המטאל האחרים שנושאיהם נשארים בגדר נושאים ארציים פחות או יותר, הפאוור מטאל עובר מעבר לכך וגם כשליריקה מתארת משהו יותר ארצני אז זה נעשה במטאפורות שמתאימות לעוצמה... לכוח של הז'אנר! וכמובן הקול הגבוה שגורם לכל הליריקס האלו להשמע כל כך עוצמתיות....

Gaius Octavius

New member
המ...

האווירה של המוזיקה. יותר קליל, יותר משעשע, קצת מגוחך. מה עושה לי את זה? מוזיקה טובה
בעיקר כשלא לוקחים את זה יותר מדי לכיוון הפאוור אלא מגוונים קצת, ואם כבר כן, אז שיעשו את זה טוב ולא סתם פאוור גרוע. ושלא יתנו רק דגש על מוזיקה מהירה [ע"ע דראגונפורס].

McBlack

New member
../images/Emo45.gifכנ"ל, חוץ מהקטע על דראגונפורס

+מסכימה עם אופיר, הדאבל באס בהחלט מוסיף

Kezia

New member
הנגינה.

זה מטאל מלודי כזה. בנוסף זה סגנון ממש מגוון. להקות שונות מאותו ז'אנר לא מזכירות אחת את השניה בכלל ולכן זה מעניין.

יונתן1988

New member
כבר לא כל כך שומע,אבל נכון לעכשיו

דבר אחד בלבד עושה לי את זה במוזיקה הזאת, וקוראים לדבר הזה בליינד גארדיאן. לא יודע לפרט, אבל אני מניח שזה פשוט הכל.. הנגינה, התיפוף המדהים הזה של ההוא שעזב (איך קוראים לו אמרתם?), המלודיה, ליוויי המקהלה (ככה קוראים לזה?), והקול של האנסי. (שהוא לא בשמיים, אבל משום מה אהוב עליי מאוד. גם הקול של אקסל רוז לא משהו, אבל אני עדיין אוהב אותו. לא בתור בנאדם כמובן, הוא סתם פרענק אמריקאי)

SWPT

New member
*סוגדת*../images/Emo25.gif

בליינד גארדיאן, הדבר האחד הזה, הוא הדבר הכי נכון שקיים בפאוור!

אתה כ"כ צודק, אתה לא יודע כמה אתה

צודק. זה כ"כ מדהים.. ולמתופף קוראים תומן סטאוצ'

Blade Of Fire

New member
אני נאלץ לחלוק עליך

אומנם בליינד גארדיאן טובים, אבל מה שעושה את זה בפאוור מטאל זה דווקא ראפסודי הישנה והטובה שעשתה פאוור מטאל סימפוני טהור ומצוין....

יונתן1988

New member
א. בליינד קמו הרבהההההה לפני רפסודי

ככה שאני לא מבין מאיפה הבאת את רפסודי הישנה והטהורה. למרות שגם הם לא רעים, בתכל'ס הם גם די דומים. רק שבליינד הרבה יותר טובים לדעתי. ב. אם לא טועה, רפסודי בעצמם אמרו כמה פעמים שהם מושפעים מבליינד. ג. אני שונא כל מה קשור לפאוור מטאל איטלקי בפרט, וכל מטאל איטלקי אחר ששמעתי בכלל. לקונה קויל אגב התחילו לשעמם, ולא, לא בגלל שהחדש שלהם הוא נו-מטאל והוא נשמע בדיוק כמו אוונסנס או בגלל שהסולנית דומה לקלי קלרסון. זה סתם משעמם. היחידים שהרשימו אותי קצת, וגם בצורה לא רצינית במיוחד, היו גרייבוורם עם הקאברים הענקיים ההם ל"לוזינג מיי ריליג'ן" של REM ופיר אוף ד'ה דארק של מיידן ,למרות שחוץ מאלו אני מכיר אולי עוד 2-3 שירים שלהם, ודוגרי לא אהבתי. (אגב, הם מאוווווד מזכירים את קריידל אוף פילת וקשה מאוד להבדיל ביניהם. קריידל האמת הם חרא בפני עצמו, חוץ מהקאברים שלהם שכבודם בפני עצמם מונח במקומם ומזה שיש להם סולן יהודי (?). דעה אישית, לא לסקול) ואם אתם שואלים כמה כבר עוד להקות פאוור איטלקיות יש? אז בראסמי קשה מאוד למצוא והבודדות ששמעתי היו נשמעות כמו הצרות שלי.

Blade Of Fire

New member
א. איך זה קשור לעזאזל?

למה חסר להקות חדשות שיותר טובות מישנות. וראפסודי הישנה הכוונה ללפניה אלבום האחרון והמזוויע שלהם ב. שוב-מה זה קשור? ג. אז זו דעתך האישית בלבד והעובדה שאתה מכליל זו טעות וחבל.... וסתם נקודה מעניינת-אחרי מספר שמיעות של האלבום האחרון של לאקונה קויל-הוא אלבום לא נורא בכלל... אומנם הקודמים יותר טובים אבל באלבום האחרון יש כמה שירים טובים

DanieLushka

New member
הקול של אקסל רוז לא משהו?\:

יש לו יכולות ווקליות אדירות. ו.. הסגנון שלו זה כבר עניין של טעם, אישית מבחינתי הוא אחד הסולנים הטובים ביותר |: 3> כפרעליו.

DanieLushka

New member
זה לא אומר שזה קול לא יפה\:

לדעתי היללנות הזאת יפה מאוד D: ומשתלבת טוב מאוד בשירים שלהם

מממממ תלוי, לא בכולם.

גם הקול הרגיל שלו ממש יפה וחבל שהוא צורח כל הזמן. אני אישית אוהב את הקול של אקסל אבל זה לא מתאים בכל השירים לטעמי, וזהו. הקול הרגיל שלו הרבהההההההה יותר יפה, דונט קריי
, סיביל וור

למעלה