אהמ...

Thestral

New member
אהמ...../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתיייייייייייייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחמממממממממממיייייייייייישששששששששששששששיייייייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםם שששששששששששששששקקקקקקקקקקקקקקקלללללללללללללללללללל בבבבבבבבבבבבבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתווווווווווווךךךךךךךךךךךךךךךךך הההההההההההחחחחחחחחחחחחחחחחחחדדדדדדדדדדדדדדדדדדרררררררררררררר שששששששששששששלללללללללללללללללללללייייייייייייייי אאאאאאאאאנננננננננננננננננייייייייייי ללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאא מממממממממממממווווווווווווווווצצצצצצצצצצצצצצצצצאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאוווווווווווותתתתתתתתתתתתתתתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ווווווווווווזזזזזזזזזזזזזזזזזהההההההההההההההההה מממממממממממממממששששששששששששששששגגגגגגגגגגגגגגגעעעעעעעעעעעעע לללללללללללללללללללללללללייייייייייייייייייייייייייייייייי אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת הההההההההההההשששששששששששששששכככככככככככככככככככככככללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל
[חיח. גם לי מותר להוציא החוצה>_<. נצלשו בכבוד רב.]

Gizmo16

New member
מה הבעיה? פשוט תצפצף../images/Emo28.gif

להם עם הזמזם הזה שלהם... ואז תשמע מאיפה מגיע הצלצול
או---- שתתקשר אליהם
נכון תמיד צריך שלכל דבר ודבר בחדר, לכל נייר ולכל שטר ולכל מטבע, יהיה זמזם שנוכל לזמזם להם כשהם נעלמים? לפני כמה ימים חיפשתי ספר של לירון (ואני אפפפפעעעעעעעם לא מאבדת דברים של אנשים אחרים!) בחדר שלי שעה וחצי!!!! בלילה, סתם כי לא יכולתי לישון מרוב שזה שיגע אותי שאני לא מוצאת, ואפילו שאלתי את אמא אם היא לקחה והיא אמרה שלא! כמובן שמצאתי את זה בחדר של אמא בבוקר..

קרה לי לנפי שבועיים../images/Emo3.gif

אין יל מוג אפילו איך, אויל המוכר בבארבי לא החזיר לי עדוף (סטופיד מי
).. לונרא, אם אני התגברתי גם אתה יכול

למעלה