אהמ, שאלה קטנה....

• פותח הנושא Torn
  • פורסם בתאריך

Torn

New member
אהמ, שאלה קטנה....../images/Emo70.gif

מה השיר שהכי אהבתם ב-WLI ולמה

Torn

New member
התשובה שלי....../images/Emo124.gif

האמת בLotm הבחירה שלי תמיד תהיה קבועה....(smoke). אבל ב-WLI היא משתנה כל פעם, כרגע השיר שאני הכי אוהב באלבום הוא Everything Goes, שיר ענק

jt7785

New member
גם אצלי זה משתנה כל הזמן

אבל השיר שיישאר במקום הראשון התמידי בשבילי זה Talk In Tongues בהתחלה זה היה ביוטי, אחר כך סאנלייט, אחר כך ט'ט דיי ואז דו יו לאב כיכב, אבל תמיד טולק אין טונגס יישאר למעלה, מה שהופך אותו למקום ראשון אצלי - אפילו בכללי, זה השיר שלה שאני הכי אוהב בכלל.

Siren

New member
שאלה מאוד קשה

לרוב כשאני קונה דיסק יש לפחות 3 שירים שאני לא אוהב אבל דווקא פה חוץ מ-THAT DAY אני אוהב את כולם. כרגע אני בוחר ב-HURRICANE אבל זה מאוד גמיש - הדיסק פשוט מצויין!

jt7785

New member
אתה לא אוהב את ד'ט דיי ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

בואנה אחי, קודם כל סבבה, כאילו, שאתה אוהב את כל השירים, אבל בגלל זה אני מציע שתקשיב לThat Day שוב, הוא אחד השירים היותר טובים שלה לדעתי, ואם תאהב אותו גם אז בכלל תאהב את כל הדיסק.. מוזר לי שאתה לא אוהב אותו, הוא שיר פופ כזה אבל הוא לא פופ רגיל... ואני עוד לא נתקלתי בשירים שאני לא אוהב. כאילו, היו כמה אבל התרגלתי אליהם מהר מאוד ועכשיו הם סבבה...

Siren

New member
כן, כן...

אני בטח היחידי בפורום אבל אני לא מוצא בשיר הזה כלום מלבד שיעמום. הכל עיניין של טעם

jt7785

New member
אני ממליץ לך להקשיב שוב...

זה לא שאני חס וחלילה אומר שאתה חייב או משהו כזה, או שזה לא הגיוני, סתם נראה לי מוזר.

Siren

New member
תראה,

אנחנו יכולים לקיים על זה דיון ארוך ועדיין לא להגיע להסכמה. בטעם אין צודק ולא צודק. אם כולם היו אוהבים את אותם שירים לא היתה תחרותיות בעולם. במקרה הזה אני לא סובל את THAT DAY, אני לא הראשון ובטח לא האחרון...

Torn

New member
כל אחד והדעות שלו../images/Emo13.gif

כנראה שהסגנון של That day לא מתחבר אלייך....

shmez

New member
ראסמי צודק../images/Emo70.gif

הנה עוד אחת...גם אני לא אוהבת את ט'ת דיי!!! טוב

jt7785

New member
חבר'ה

אני ממש לא בא לשכנע אתכם. תראו, למען האמת, לא ממש אכפת לי איזה שיר אתם אוהבים. אני מניח שכמעט כולכם פה, בכלל לא בטעם שלי במוסיקה. אצלי, נטלי היא מאוד מאוד חריגה. אז אתם יכולים לא לאהוב שיר, או לאהוב, בכל מקרה הדיעה שלכם מזיזה לי כמו משב רוח קל. ואל תעלבו או משהו (אני מאמין שלא נעלבתם) פשוט באמת לא אכפת לי. סתם המלצתי לכם לנסות להקשיב שוב, אין לי בעיה גם שלא. רוק מתקדם זה הדבר האמיתי.

shmez

New member
למה אתה קורא רוק מתקדם../images/Emo35.gif

גם אצלי היא די חריגה אני יותר רוקרית מאשר... מאשר...טוב מאשר נטלי...
הרבה הרבה יותר.. אבל יש לי את היציאות שלי.. למשל עוד חריגה שלי היא וויטני...אבל נראה לי שחוץ מזה.. לא אני לא מוצאת עוד חריגות.. זהו... *סותמת עכשיו*

jt7785

New member
לכל מה שהוא רוק מתקדם...

הדוגמא הכי מוכרת היא פינק פלויד. הם לא הלהקה שאני הכי אוהב אבל... הם פשוט הכי מוכרים בז'אנר.

jt7785

New member
או אם את ממש רוצה לדעת אז הנה:

http://mitkadem.homestead.com/files/WhatIs/WhatIs.html

למעלה