אהמ חידה

אהמ חידה

-- כאן מתחילה החידה--
על אפרים נגזר גזר דין מוות, לאחר שהכין תה עם חלב לראש השבט באי "קניבלס". החוק באי, משונה אף הוא, מאפשר לנאשם לחמוק מהעונש בעזרת המזל. על שתי פיסות נייר כותבים בגדול "מוות" ו- "חיים". לאחר מכן מערבבים אותן בתוך כובע, ונותנים לנאשם, לבחור אחת באקראי. אם התחבבת על האלים המקומיים ויצא לך "חיים", העונש מבוטל, והנך חופשי, אחרת גזר הדין מתבצע. חמוצינו, הנוכל המקומי, לא בדיוק חיבב את אפרים מאז שזה האחרון דרך עליו עם נעליו הגדולות, ולכן החליף את הפתק "חיים" בפתק נוסף שכתוב בו "מוות". לפני ערבוב הפתקים, חמוצינו לוחש לאפרים את שעשה, וחורץ את גורלו למוות. איש לא ראה את ההחלפה, ואסור לאפרים לדבר על כך עם איש. כמו כן אסור לו להחליף את הפתקים או הכובע בעצמו. כיצד יתחמק אפרים ממוות גורלי? -- כאן נגמרת החידה --
אם אתם מאוד לא אוהבים חידות אתם יכולים להביע את שנאתכם מתחת להודעה הזאת. ואם סתם לא בא לכם להגיב - תישרפו!

בחירה מעולה!

אם לא הייתי יודע את התשובה, ואני כן (חהחה תאכלו את הלב), הייתי נשרף בעצמי

Black Balloon

New member
אז ככה,

שיקח את אחד הפתקים ויוסיף לפני המילה 'מוות' את האות ל', ואז יוציא את שני הפתקים ויראה לכולם שכתוב "מוות למוות", כלומר חיים. אבל בטח יאכלו אותו אח"כ, זה הרי אי של קניבלים, לא?

כן, אבל הוא לא יודע את זה

ובזמן שהפיתרון שלך נכון לגבי החיים האמיתיים, הוא לא נכון לגבי החידה - כי היא לא החיים האמיתיים. אלא חידה. את מבינה?

litaf1

New member
שיברח לחו"ל.

או שיגיד שחמוצינו הכין את התה עם החלב. ואם זה לא יעזור, אני הייתי מציע שיפוצץ את האי עם חומרי נפץ C4....

אין שם מספיק סבון בשביל זה...

וגם אם היה, הוא בטח לא יודע להכין פצצות מסבון. וראש השבט יאמין דווקא לחמוצינו, בגלל שהוא בן משפחה ובגלל שקוראים לו חמוצינו.

אממ בוא נראה..

שימות כמו גבר ונגמר הסיפור! ! !
אם הוא לא ימות שם הוא בטוח ימות בסיטואציה אחרת... אז שיחסוך מעצמו את הסבל... חח סתם, האמת שאין לי מושג מה הפתרון...

barakgl

New member
אני מביע את שנאתי מתחת להודעה זאת

זה לא שאני שונא חידות,הן דווקא תמיד נשמעות מגניב..אבל תמיד הפיתרון הוא כ"כ מופרך ומטומטם..משהו כמו "אמנם היה כתוב שאסור לו להחליף את הפתקים , אבל לא הוזכר בחידה איסור לשלוף פתק בכתב ברייל מתוך בית השחי של הנאשם" וזה תמיד מנפץ לי את האשליות שאני בחור אינטילגנט

בעעעע אתם כאלה גרועים!!!

ובשביל להוכיח לכם כמה אתם גרועים, אני הולך לגלות את התשובה... בגלל שאתם גרועים. ועכשיו תצטרכו להתמודד עם הבושה שב-לא לדעת את התשובה לחידה כמעט-לא-קשה
אפריים פשוט צריך לקחת פתק אחד ולאמר "את הפתק הזה אני בוחר, ראש שבט קניבלס". ואז, לפני שהוא פותח אותו (את הפתק, לא את ראש השבט) הוא יבלע אותו. אז הדרך היחידה שראש השבט ידע איזה פתק הוא בחר - יהיה לפתוח את הפתק שנשאר - הפתק שאפריים לא בחר - שיהיה כתוב בו "מוות".

חע מכירה את זה ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

אם הייתי רואה את זה לפני שענית.. חח יא חסר סבלנות

גליזה

New member
אני דווקא רציתי להגיד

שאם הוא התחבב על האלים, הם ימצאו דרך "אלית" לכך שהפתק שייצא יהיה הפתק של החיים

למעלה