אהמ אהמ למה עופר ברונשטיין לא אדום? אני בא מקומיקאזה.
ע עופר ברנשטיין New member 17/7/06 #4 כי עופר ברנשטיין לא יוצר קומיקס... בפורום קומיקס רק יוצרי קומיקס מקבלים אדום (חי...חי...חי...) וגם כן לא כולם... ומה לעשות, עופר ברנשטיין אינו יוצר קומיקס אלא עורך (ומייעץ בענייני) קומיקס של אחרים. אבל זו באמת הודעה ראשונה מאוד נחמדה. תודה.
כי עופר ברנשטיין לא יוצר קומיקס... בפורום קומיקס רק יוצרי קומיקס מקבלים אדום (חי...חי...חי...) וגם כן לא כולם... ומה לעשות, עופר ברנשטיין אינו יוצר קומיקס אלא עורך (ומייעץ בענייני) קומיקס של אחרים. אבל זו באמת הודעה ראשונה מאוד נחמדה. תודה.
H Hubert Hubert New member 17/7/06 #5 היי, אז אני רוצה שיאדימו אותי! פאק, אני עושה קומיקס במעריב לנוער. מעריב לנוער, אנשים! מעריב לנוער!
S spidey 82 New member 18/7/06 #8 מעריב לנוער לא נחשב. כשתגדל ותגיע למעריב של הגדולים, נדבר. גם איפשהו בחצי הס"מ התחתון בעמוד האחרון של מודעות האבל.
מעריב לנוער לא נחשב. כשתגדל ותגיע למעריב של הגדולים, נדבר. גם איפשהו בחצי הס"מ התחתון בעמוד האחרון של מודעות האבל.
E evil i New member 20/7/06 #9 לא הייתי מתגאה במעריב לנוער אבל היי! לי יש בלוג מממממטורף עם מלא כוסיות! תאדימו אותי! תאדימו אותי!
מ מה ה מצב New member 20/7/06 #10 אם כבר מעריב לנוער.... אז ראיתי במקרה את העיתון של לפני שבועיים-שלושה והקומיקס היחיד שמצאתי שם היה זבנג... זה היה במקרה או שלא חיפשתי מספיק טוב?...
אם כבר מעריב לנוער.... אז ראיתי במקרה את העיתון של לפני שבועיים-שלושה והקומיקס היחיד שמצאתי שם היה זבנג... זה היה במקרה או שלא חיפשתי מספיק טוב?...
A ailag New member 17/7/06 #6 אין לנו אדומים כרגע חוץ ממיכאל, שהיה מנהל פה בעבר. התאוריה שלי היא שקרה לו משהו מביך, הוא הסמיק ומאז לא מצליח להפסיק את זה. ברוכבא..
אין לנו אדומים כרגע חוץ ממיכאל, שהיה מנהל פה בעבר. התאוריה שלי היא שקרה לו משהו מביך, הוא הסמיק ומאז לא מצליח להפסיק את זה. ברוכבא..