אהמ.. אהמ..

אלאסטור

New member
אהמ.. אהמ..

טוב, אז ככה, מאז שמישהו פה פרסם הודעה, לגבי זה שאנחנו הורסים לעצמנו את ההנאה מהספר השביעי, עם כל הדיונים והקונספירציות למיניהם, אני מוטרד, אולי אפילו מתוסכל, בפעם הראשונה שקראתי את זה, גיחכתי, היה לי קשה שלא להגן אוטומטית על הפורום המדהים הזה, אבל, ככל שעובר הזמן, אני מבין, שרולינג תזדקק להרבה מזל (אולי אני בעצם, היא תרויח את הכסף בכל מקרה...) או איזה כישוף חזק, כדי שאפילו אחת מתוך התיאוריות שהועלו פה ובמקומות אחרים לא יתגשמו, ואיזה טעם יהיה לקרוא את הספר בצורה של: ``זהו הייתי בטוח כל הזמן ש- סנייפ טוב / דמבלדור חי / הארי הורקרוקס / פיבס יתחיל לצאת עם מירטל.. ועוד כהנה וכהנה, אה, אז מה נעשה.. נשתה בירצפת וויסקי אש?! נעבור לצד של אוכלי המוות?! נלך לפוצץ את פילץ` ונוריס?! נציץ למקלחת של מירטל המיללת?! נצליח להחליק להארי את השער?! נמנה את טרלוני לשרת הקסמים?! נצטרף לאלרג``ה?! טוב, אני חושב שהעיקרון הובן, אה שכחתי, אהמ.. אהמ.. נלך להתנשק עם אמברידג`?! נו, אז מה אתם אומרים?

L i O r K u S h

New member
שהכי כדאי..../images/Emo189.gif../images/Emo34.gif

שנעבור לצד של אוכלי המוות
וברצינות...עכשיו כבר מאוחר מדי! כמעט כולם מהפורום מכירים...והחדשים מתעדכנים. וזה לא הגיוני לסמן את זה ב
כי זה לא ממש יעזור עכשיו... וזה מחשבות שגם בלי הפורום הזה היו עולות לכמה ילדים אז מה הם יכרתו את הראש?? לא

אלאסטור

New member
לא הייתי הולך על צעדים דרסטיים כאלו

ולו מהסיבה הפשוטה שבלי ראש לא תהיה אפשרות לקרוא את הספר השביעי..

yoavj1

New member
זה גדולה של סופר

להפתיע, לכתוב דברים בלתי צפויים, שגם אם נשב שנה [ופה אני לא מגזים בזמן] על תיאוריות, לא נגלה את המשך העלילה. יכול להיות שרגולוס הוא באמת ר.א.ב, אבל זה לא אומר שלא נגלה משהו חדש ומפתיע, ואולי זה שהוא ר.א.ב זה החלק המשני בכל הסיפור. אולי דמבלדור באמת חי, אבל מה שמעניין הוא איפה הוא עכשיו. אולי הארי הוא הורקרוקס, אבל מה שמעניין זה איך להתגבר על זה, ולמה בעצם זה קרה. נראה לי שהבנת למה אני מתכוון.

yoavj1

New member
אה ושכחתי לכתוב

שרולינג היא סופרת גדולה, ולכן אני מאמין שהיא תפתיע אותנו.

זה נכון..אבל

אתה וכולנו עדיין לא יודעים, ונמצאים בספק למה שיקרה בספר השביעי... כך שהמתח עדיין נשאר..ותחשוב על זה: חוץ מהתאוריות שהעלו כאן, יש לנו עוד המון דברים לדעת שאין לנו מושג מה יקרה..כמו למשל הקרב האחרון וכו`... אני מבטיח לך שתהיה במתח ובסוף לא תתבאס מזה שאולי צדקת באחת מהתאוריות.

jogy

New member
אני מסכים ובעד הוספת סמל ספויילר

לדיונים על הסוף של השביעי למרות שזה לא בטוח כי זה כן הורס....

ממ

תיאוריות של שתיי מילים כמו: סנייפ טוב, ג'יני תמות, הארי ומאלפוי יאחדו כוחות אולי יכולות להתברר כנכונות, אבל אני דיי בטוחה שאפשר למצוא בארכיון של הפורום כמה אנשים שניחשו עוד קודם שדמבלדור הוא זה שימות וזה לא ממש הרס את הקריאה. התיאוריות המורכבות והארוכות יותר, אלו שממש פירטו אותם- רון הוא דמבלדור, דמבלדור לא מת, משחק השחמט בספר הראשון הוא מטאפורה למלחמה הגדולה, ההורוקרוקס השישי הוא-X (חוץ מהארי) והוא נמצא ב-Y, רא"ב הוא Z, וכו'. עד עכשיו לא התבררו כנכונות, רולינג תמיד הצליחה להפתיע. ואת התאוריות הקצרצרות במיילא לא זוכרים. אם אני לא טועה- לפני צאת הספר השישי היה כאן סימן מסויים לתאוריות? (אולי שעון
?)

אלאסטור

New member
הצטרפתי לפורום רק אחרי שקראתי את ה6

אבל התיאוריה על משחק השחמט נשמעת מגניבה, מה היא הכילה? ואגב, חשבו שדמבלדור הוא רון? נראה לי יותר הגיוני שרון הוא מלך העכבישים..

למעלה