=אהמ, אהמ=

P. Patil

New member
=אהמ, אהמ=

א. תסתכלו בתמונה שצירפתי. ב. זה נכון, קניתי מרצ´נדייס של ה"פ- הסדרה האהובה עלינו. (אני קונה ואני גאה!) ג. תחזרו להסתכל בתמונה. ד. מה אתם רואים? ה. אני אגיד לכם מה אתם רואים: ו. אתם רואים את סקאברס- ז. עכבר, ח. אפור, ט. עם כוכבים על הגב. י. כוכבים על הגב?!*נהנת להדגיש* יא. מאיפה זה הגיע?! יב. לא אמורים לדייק בדמויות?! יג. אני לא זוכרת שום כוכבים על הגב! יד. כאן מתחילה העבודה שלכם טו. לומר לי- טז. מאיפה לעזה הגיעו הכוכבים על הגב?! יז. תודה. יח. *נשברת מהסעיפים האלו* יט. *שוברת את הסעיפים האלו* זהו, ככה יותר טוב. *מרוצה מעצמי*

P. Patil

New member
אולי

וגם מעלה את ההודעה למעלה כמו שהרבה מכם עשו היום. קדימה, תזרמו... ספרייט...

P. Patil

New member
אז תעני לי!

ותענו לי.

Meijen Shaggy

New member
אני אסביר לך

בגלל שזה פשוט מרצ´נדייזינג. הם לא שמים כל כך קצוץ אם הם אמינים למקור (לספרים) או לא. הם יודעים שיש עכבר -- אז הם ימסחרו עכשיו כמויות אדירות של עכברושים עם הסמל של הארי פוטר. אני מתפלא שהם ידעו שקוראים לו סקאברס. גררררררר... *רותח על המרצ´נדייזינג* Meijen Shaggy

o.h

New member
איך מה שאני הולכת להגיד קשור

להוגעה שלך, זה נסגב מדעתי (ככה כותבים את זה?). אבל בכל מקרה. אתם יודעים איזה יקר הארי בימינו? אבן החכמים הכי זול שראיתי- 45 ש"ח חדר הסודות- 59 האסיר מאזקבן- לא מצאתי מסיבה לא ידועה גביע האש- 59 59- זה כמעט אותו מחיר הכי זול שמצאתי כשהוא רק יצא! 59! זה בערך המספר של אנשים שהזמינו אותו בסיפריה אצלנו (ואני לא צוחקת!) ויש רק עותק אחד של הספר! או<פ>יר ששמחה שהיא קנתה אותם במחירים זולים

S.Riddle

New member
אני הבנתי!

יש לו כוכבים מהסיבה הפשוטה ש....זה לא סקאברס! כן כן, מה ששמעתם! זה בעצם אחד מהעכברים שרון והארי ראו בחנות לטיפול בחיות קסומות, ושרון אמר שהם שוויצרים כי הם קפצו בחבל, זוכרים? *משבחת את עצמי על הפיקחות הרגעית שגיליתי פה* ^^ריצ´י שולט, אש צוציק (וגם גזר וויימס השיכור)^^

למעלה