אהמ אהמ..

יד חמה

New member
אהמ אהמ..

בזאת אני מודיע שיצאתי מהמלחמה אני קורא לשביתת נשק! אנחנו הר בדר מוכנים לפנות את ההתנחלויות כלומר את מבוא הגיא שאף אחד מעניין לא גר שם (לפחות אנשים שאני לא מכיר) בתמורה לשלום בין הר אדר להר בדר בטח יש כמה הר בדרניקים שלא היו מסכימים עם ההסכם הזה אבל כמה מכות הגונות יספיקו בשביל לשכנע אותם מי שמסכים או לא מסכים ש יוסיף תגובה! על החתום: מתן גרדשטיין שר המושבות הבריטי

Ofer Tal

New member
אהמ אהמ 2

אני , עופר טל מצטרף להכרזתו של שר המושבות גרדשטיין ומוסיף את התנצלותי הכנה בנוגע למאורעות תשס"ה בפורום. על החתום רוה"מ קלמנסו

5340018

New member
מתן ההומו

שמע לי יקוף מהלך על 4!!!!! אין דבר כזה שביתת נשק! אתם, כל "הר בדר", הולכים להיות מוכים קשות ונמרצות ע"י הר אדר השולטים!!! אין מצב שאני יסכים לשביתה כזו!!!! על החתום: לויד ג'ורג'

יד חמה

New member
ללויד ג'ורג':

שמע יש לנו פצצות אטום והרבה אז כדי לך מאוד לחשוב על זה!!

ריא גגב

New member
אדוני שר המושבות

הינני מצטער על התפרצות גסת הרוח שלי מלפני כן! אינני חושב שהיא היית במקום. מה שאנוכי ניסה להגיד זה: אתה יכול לקחת את כל הפצצות שלכם ולדחוף אותם לתחת השמן שלך!!!!!!!!!

ריא גגב

New member
../images/Emo111.gifשימו לב

רבותיי שימו לב: לאחר לבטים קשים עם יואצי (לא יודע איך כותבים יואץ) הנדיב קליף, החלטנו שממשלת הר אדר תיראה בעין יפה את הקמתה של הפסקת אש! " אנו מכריזים בזאת, על הפסקת אש"!

הקובייה

New member
חחחחחחחח

מי אתה שתקבע לנו משהו אנחנו כולם ביחד חייבים להתכנס ולקבוע ולא אתה לבד הרור חחחחחחחחיייייללללללללל אה כן ואל תשכחו לבחור שם חדש לקובייה למה אני ממש לא אוהב את השם הזה

הקובייה

New member
שביתת הנשק

מתן אני יוצא איתך למלחמה במלחמה בהר אדר על מנת להשיג שלום בין הצצדים אני חושב שהגיע הזמן שנסיים את המלחמה המטופשת הזאת ונעשה צעד ענק למען השלום בנושא אחר אני חושב שכולם חייבים להרשם למבצע אילת חוץ משרון אל תירשמי בבקשה ממך

הקובייה

New member
מבצע אילת

מבצע אילת הינו טיול בפורים לאילת (במקום המסורת לחרמון) כאשר נגיע לאילת נרכב על גמלים נשב על החוף נאכל הרבה נאכל ונחזור הביתה לפי מה ששמעתי הולך להיות בן זזוווווווווננננננננהההההה נ.ב אני לא מהמארגנים אז אני לא יכול לתת עוד פרטים

t o k e r R

New member
ואני דווקא בעד מדיניות קיר הברזל

לדעתי הפטרון היחיד לבעיית הר בדר ולשאיפתיהם הלאומיות זה הקמת קיר ברזל (שדרך אגב יעבור על תוואי הבית של גרדשטיין) ותוך כדי התעלמות מולחלטת מהבדרים נקים ישוב א' א' (ברי הוא הר אדר א') ואילו הבדרים יגשימו את השאיפות הלאומיות שלהם במקום אחר (נגיד בידו, קטנה סינגפור). רק כך נוכל לשמור על תוהר הישוב על רצף טריטורילי (ושאר דברים קטנוניים אחרים שלומדים לבגרות בהיסטוריה...) בתודה מראש יוסף טרומפלדור נ"ב טרופלדור היה גיבור היה גיבור נחמד, טרופלדור היה גיבור אך לא היתה לו יד...

Ofer Tal

New member
אוקיי, כפפות המשי הלבנות שלי הוסרו.

מרגע זה , כל מי שינסה לחבל בשקט שסורר בפורום יטופל אישית על ידי. אני מבטיח לכם, שאני יותר מסוכן מ-20,000 אלפקות חולות כלבת שמישהו בעט להם בתחת ולפיכך ובהתאם לזאת אני משחרר הצהרה זו שאומרת שהפורעים יענשו. ולכל מי שיש לו משהו להגיד: תיזהרו כי אני אטיס אותכם במהירות 60 קמ"ש לעיר ששמרחקה אינה ידוע , אבל מובטח שתגיעו תוך יומיים. בברכת כפפת הברזל לורד פלאמר. קל וחומר תחיית שולחן הכדורגל!

kingshmuel

New member
בת ערובה

לכל הר אדר ובעיקר למנהיגם מר טוקר רונן עליי לציין כי בידינו מוחזקת בת ערובה (די שווה וחרמנית הייתי אומר) ואם לא תחתמו על הסכם או תענו לבקשותינו אנחנו לא אחראיים לתוצאות!! אין לפרבם את שמה עדיין אבל יש לציין ששמה מתחיל ב-נ ונגמרת ב-ת ובאמצע יש עוד 3 אותיות... אה ושם המשפחה שלה הוא טוקר! בכל אופן, ראה הוזהרתם!

יד חמה

New member
טוקר שלום:

אני חושב שאי אפשר לומר שנורית היא בת ערובה כי היא באה מרצונה החופשי והחרמני! אנחנו עושים דברים מטורפים! אתה מוזמן להצתרף מות מות מות נורית היא ג'ינג'ית עם צמות!

t o k e r R

New member
גרדשטיין...

מכל הדיבורים האלה אני מבין שאתה חושק בבת דודה שלי... אז... א. אתה לא מספיק טוב צריך להיות לפחות עופר טל כדי לזכות בא... ב. עופר טל דיר באלק. ג. תזהר שאני לו יגיד לה להכנס לפורום, זה יכול להיות קצת לא נעים... ד. טל זקן חברה שלה אז דיר באלק כי מספיק שאני זורק לה מילה אחת כל העדה הכורדית+משפחת זקן בהר אדר- עולים אליך בחמת זעם שחורה ומאכילים את התחת הלבנבן שלך קובה (עם אתה יודע למה אני מתכוון. אגר אגר אגר אגר אגר כל הזקנ'ים בהר אדר, העדה הכורדית וגרדשטיין עושים יוסי וג'אגר.

ronikalush

New member
שום שביתת נשק

אתם מבינים מה קורה כאן? עכשיו הר בדרניקים הבינו עם מי יש להם פה עסק אז הם מתקפלים..! פשוט תודו שאנחנו פי אלף עליכם.!! ולמה שאנחנו נרצה את מבוא הגיא..? מי צריך אותו..?? ולעופר טל- אתה סתם בוגד.. בשני הצדדים-אתה לא יכול לקרוא לעצך הר אדרניק כי אתה גר בהר בדר. אבל מצד שני גם לא הר בדרניק כי אתה איכלסת את בית העוגה במשך שנתיים בערך! הא הא הא!!! ראה הוזהרת

למעלה