*אהמ אהמ*

A Lovato

New member
אני...משנה שעברה

אבל שמים לב..בסירטונים וכו'...ובשירים שלהם... אוקע פעם הם היו לובשים כל הזמן שחור וזה סבבע..אני בטוחה שמלא מהפורום לובשים שחור.. אבל הם אמצו לעצם את תדמית המגניבים..''גותיים'' ...חושבים על מוות לאידעת...רק מבילי אפשר לצפות להיות גותי אבל זהו!! בילי הכי מאמי שם! ואז בנג'י!ומבנג'י אפשר גם לצפות במובן כלשהו:/ הכי ''פוזר'' לדברי אייל זה ג'ואל!!! נ.ב למה אני יורדת עליהם!!?!??*סליחה*

just jenny

New member
זהו.. באמת

למה כולכם מתנפלים עליו?? לדעתי יש לו קול מצוין.. ואני חושבת שחלק גדול מההצלחה של גוד שארלוט היא בזכותו... בזכות הקול המדהים שלו! אני לא אומרת שכל השאר לא תרמו.. אבל ג'ואל לדעתי תרם חלק נכבד.... חוץ מזה שאם אתם "מעריצים" של הלהקה אתם אמורים להעריץ אותם אך ורק בגלל המוזיקה! לא יותר מזה!! ולא צריך להסתכל איך הם מתנהגים, איך הם מנסים להיות וכל השיט הזה... ובטח ובטח שלא להסתכל איך הם מתלבשים..

A Lovato

New member
העובדה שהוא הממוסחר האמיתי

אהה..והוא גם העתיק מבנג'י

riotgirl28

New member
יאלה יאלה

אם אתם לא אוהבים גוד שארלוט מה לעזעזאל אתם עושים פה? כדי לקלל ולהתלונן עליהם?

just jenny

New member
זהווו!!

אתם אמורים להעריץ אותם!! איך אתם מדברים עליהם.. כאילו אתם שונאים אותם כל כך... לדעתי הם עושים מוזיקה טובה!! אני אישית אהבתי את שני הדיסקים האחרונים שלהם!! ולמה לעזאזל אמור להיות לי אכפת איך שהם מתלבשים?? אכפת לי מהמוזיקה!! ולא מ'איך שהם מתלבשים'... ומה יש לכם מג'ואל?? אני חולעעע עליו ועל כל שאר חברי הלהקה... תעזבו אותו.. יש לו קול גדול ואין שם על כולםם

N 1 F 8 R 2

New member
אנחנו לא אמורים להעריץ אותם

אנחנו אמורים לאהוב תמוזיקה שלהם. כל מי שפה מעריץ של גוד שרלוט וזאת הלהקה האהובה עליו? לא.

A Lovato

New member
צודקת...

אם נעשה סקר מי הלהקה האהובה עליך...סביר להניח שלא כולם יגידו גוד שארלוט... נ.ב אני אוהבת את המוזיקה!!!ואולי הם לא הלהקה האהובה עלי...אני עדיין מעריצה אותם..ומעריכה אותם מבחינת מה הם היו פעם(ילדים הומלסים, שאבא שלהם נטש אותם),לאחת הלהקות המצליחות...שגם בישראל מכירים אותם.. פשוט אני חושבת שלג'ואל ההצלחה עלתה לראש..אני לא רציני שונאת אותו!

הם היו הומלסים....רוצה להתערב???

סתם אין לי הוכחות חוץ מזה שיש לי ראיונות איתם שהם אמרו שפעם זרקו אותם מהבית והם גרו כמה זמן ברחוב....ואח"כ הם הלכו בנג' וג'ואל למעון כזה כמו בית השאנטי וזה...

Riot girl69

New member
אתם "מעוצבנים" עליהם

כאילו אתם מכירים אותם אישית. עשו טובה, מ2 וחצי ראיונות ו2 כתבות אי אפשר להסיק בשיט על איך שהם באמת מתנהגים.

33emily33

New member
לדעתי.........

אני גם התחלתי לשמוע אותם מהשנה ואני אהבתי גם ת'דיסקים הקודמים אבל את הדיסק החדש שלהם הכי אהבתי! לי לא משנה מה הם לובשים ודווקא אהבתי את מה שהם התחילו ללבוש... שחור וכל זה... אהבתי את הסיגנון שלהם עכשיו גם ת'מוזיקה וגם איך שהם ניראים...ולא אכפת לי מהפוזות שאתם מדברים עליהם אני אוהבת את כל הלהקה וגם את ג'ואל.. זהו!

A Lovato

New member
אני בהסכ לא אוהבת את ג'ואל

אני מתה על בילי ובנג'י וזכותי לומר מה שאני רוצה על ג'ואל... אם יש לכם בעיות תבקשו מאורלע למחוק את ההודעות שלי... אני עגיין אוהבת את גוד שארלוט רק יש לי בעיות עם ג'ואל נקודה! אני לא רוצה לריב איתכם רק בגלל דיעה!!

just jenny

New member
לא, לא התכוונתי לריב או משו

באמת שלא... סתם אמרתי כי אתם מדברים עליהם כאילו אתם כל כך שונאים אותם עכשיו... והתכוונתי שאם אתם פה בפורום ו'אוהבים' את הלהקה אז אתם לא אמרוים לשנוא אותם כל כך... אם אתם לא כזה מתים עליהם אתם לא חייבים לכתוב את זה ככה כאילו אתם ממש מתי לרצוח אותם
ונכון דעה שלכם.. זכותכם לחשוב ככה... כל אחד והדעה שלו..

BillysGirl

New member
מממ...

לדעתי הם השתנו אבל לצד יפה גם... טוב למה אנחנו רבים?! בואו נהפוך את זה לדיון נורמלי ולא ריב... ומכל הריב===> בילי יצא הכי סדר! הוא לא תוקע א לבל לכל פינה *אהמ* ( לא שיש לי משהוא נגד האחים מאדן) והוא הכי שם גוטי אם כבר... אני אהבתי את ג"A לפני ואוהבת *מטורפת* עכשיו... אה וכן ג"ש היא הלהקה שאני הכי אוהבת....

למעלה