אהמ אהמ...

Thierry Henry

New member
כל פעם שאת לא מבינה משהו

את מפציצה פה בהודעות שלא משתפים אותך ושנמאס לך ועוד ועוד ועוד... ההודעות שלך תוקפניות מאוד...

lony21

New member
לא עניין שלי אבל אני אגיב

את ממש מפגרת! תרגעי כבר את שואלת שאלה מממש ממש מפגרת "למה אנחנו ליד פורום אסטמה" אז הוא ענה לך שזה לפי ה-א"ב מה את רוצה מהבנאדם תרגעי כבר את מתנפלת על אנשים ובגלל זה אולי באמת יתחילו לשנוא אותך לכי קחי רגיעון ותחזרי הרסת אשכול שלם עם השטויות שלך

angela12

New member
אוקיי סליחה..

הייתי מעוצבנת לא קשור..ומה אתם ישר אומרים כל פעם? כולה פעמיים! ואם שונאים אותי פה אז אני עוזבת את הפורום למה דווקא? ביי היה כיף, עד שהצטרפו ילדים שאוהבים להרוס

Thierry Henry

New member
את פשוט מגוחכת

את מתנהגת כמו ילדה קטנה וטוענת שאנחנו הורסים. תסתכלי על עצמך קודם כל...את פשוט פתטית.

angela12

New member
יווווו דיי כבר רז!!

אתה לא קולט? אז אני יסביר הרגע ביקשתי סליחה כן כן קראת נכון אפשר להפסיק להתקיף אותי מתי שתרצה
עכשיו ברמינות, רוצה התנצלות רשמית? אוקיי! אני מתנצלת מעומק ליבי הרחב והמרוחב באמת שלא התכוונתי להיכנס לריב הזה. סליחה (שום ציניות, אני לגמרי רצינית)

k k1

New member
קודם כל ספיר,

את לא עוזבת את הפורום.נקודה.!!!
אף אחד לא שונא אותך פה,ואם יש כאלה שכן-חבל! שיתמודדו! אבל תביני שרז לא התכוון להתנפל עלייך..הוא פשוט ענה לך על משהו,ובשירשור האחר הוא דיבר בכללי,לכולם,על הספאם ומה אמור להימחק ומה לא..ולקחת את הכל בצורה הלא נכונה!!

למעלה