אהמ אהמ.

DidjiT

New member
אהמ אהמ.

טוב, אז נתחיל מזה שניצן בובע.. אכזבת אותי קשות! כל כך התגעגעתי וציפיתי לפגוש אותך שוב! אבל... את לא באה.. זנות. ונמשיך ב.. תודה ענקית לתאומים (ספיישל רועי) שלקחו עליי חסות! חחח.. כפרות עלייך מותק.. היה הכי כיף שיש! עם חומי כפרות עליה.. ותומר..? מה זה.. ממך ציפיתי ליותר.. זה שב"ק !!!!!!!! חה.. אבל לא נורא.. היו לך דברים יותר מעניינים לעשות.. אהמ אהמ..חח אמיר.. היה מוי כיף לפגוש אותך.. עם הגלביה.. ובמיוחד שהיית שיכור! חחחח.. היית פשוט קורע מצחוק..חחח החיפאיות.. יאאאאאאאאאאא.. עדי מותק איך התגעגעתי! =) ולי המנהלת שלנו... תתתתתמר... "אסף עובדיה אימפריה!" אין לי עוד מילים להוסיף..חחח אחרונה חביבה.. הדררררררררררררררררררר אהובתי משכבר הימים.. יוווו כל כך כל כך התגעגעתי.. יאאא =) וזהו..? נכון..? סלחו לי עם שכחתי מישהו!..חח קיצוררררר.. הייתה הופעה בת בת בת זונה.. אבלללל.. לא היה "מקבלת זין!" =( מממ.. גם טררם הופיעו..חח זה היה מוזר! אבל טובבבב.. =) ו.. בכלל מי שלא בא קיבלתם זין.. היה כל כך כיייייף! =) שיהיה לכולםםםםםםםםםםםם (בערך) לילה נפלא! אוהבת תמיד..
שיר.

DidjiT

New member
מממ..

כי רציתי שזו תהיה הודעה שלי שלי ורק שלי.. חה חה חה ..

כן כן גם אני אוהבת אותך אבל למע את

סתומע???????????????????? o_O מקבלת זין זה לא של שבק!!!!! כן כן ניפצתי אשליות של כמה אנשים...אבל קיצר זה לא שלהם! אז זהו...=) לילה גם אני אהבתי לראות את כל האנשים! ושיר- בסוף לא ראית את לידור...=/ חבל

522 אוקטן

New member
זה מה קורה שמשתמשים יותר מידי בקאזה

מקבלת זין זה שיר של הרכב ראפ מקרית שמונה/ראש פינה שהיה קיים בעבר ,בשם "הרבעייה הפותחת". שניים מהם כבר הספיקו להיעלם ועוד שניים מהם, מג'יק(רן הרוש) כיום מפיק, ואורי שוחט מפיק שדרן רדיו ודיג'יי מצליח.

DidjiT

New member
מממממ..

מה אכפת לי שזה לא שלהם?? עדיין שיר טוב! שיעשו אותו..חחחח =) אוי כמה שאני מטומטמת!

../images/Emo99.gifאווו התחלת איתי../images/Emo13.gif

ובכן אני מאוד מתנצלת בובע על כך שאכזבתי אותך
... חחח וואי גם אני הכי חיכיתי לראות אותך בעולםםם מותק! אבל אל חשיש אנחנו נמצא מתישהו שאני אבוא אלייך ויהיו באלגניםםם!!
ובסוף נהנת עם התאומים הא? נו אז נהדר!!
!! בריאה לך על התחתתתתתת יא מטורפתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת שליייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ניצן
נ.ב- הודעה זו נכתבה בפעם השניה כי
הזונותתתת! שוב מחקו לייי!
(שתדעי כמה אני משקיעה בך...) לאב יו הוני!

תפוז נעל!!

שוב פעם לא שלחו לי!
טוב אז בינתיים כן, אני באה... כנראה עם ליאבי וטלטול
עם מי את באה? ובבוקר לפני אני הולכת לשופינג בביל"ו (הכל 70% הנחה! מטורףףף!
) עם אחותי עד איזה 4-5 אז אני יוצאת די מאוחר... באיזה 6...

DidjiT

New member
חחח למה תמיד?

למה את תמיד יוצאת מאוחר? מה רע לך להיות שם יום שלם?..חחח מפגרת! =) מממ.. יאאא.. טלטול.. נגיד לו שלום!..חחח אני באה עםםםם..ממ.. חוסה.. לילך..יעל.. ולא זוכרת מי עוד..

אוווו נהדר אז אני רואה אתכן!!

אוו נהדר נהדר
ומה אני יעשה... חייבת לעשות שופינג! חחחח אבל אני אנסה לבוא הכי מקודם שאני יכולה מותק! פנאן? פנאן פנאןןןןןןןןןןןןןן אחחח אחח איזו מילה איזו מילה

למעלה